O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Firma OKNOPLAST - okna antracit quartz
ahojte lidičky, bydlíme blízko Polských hranic a byli jsme se koukat na okna od firmy OKNOPLAST, co…
verhal
Před 5 lety
1
Vyřezání dveří do nosného panelu
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s nějakou firmou (ideálně Praha), která je s…
jituletvoje
Před 5 lety
1
Dejte prosím tip na obdélníkovou vanu: 190 cm+akrylát+kulatá záda
Dejte prosím tip na akrylátovou obdélníkovou vanu s kulatými zády. Nebo máte někdo zkušenost s Lauf…
ptjj
Před 5 lety
2
Vnitřní omítka na Ytong
Zdravím všechny stavebníky a kutily. Rozhodli jsme se že nám chybí v domě " špajz " a máme velkou…
zdenna
Před 5 lety
5
Tip na dodavatele pro stavbu bungalovu - České Budějovice
Dobry den, letos bychom radi zacali stavet RD bungalov v Ceskych Budejovicich. Budu rada za jakekol…
lbartosova1
Před 5 lety
2
Kouladace přípojek a stavební povolení
Ahoj všichni, prosím o radu. Byl by mi někdo schopný říct, jak to bude konkrétně u nás s vytápěn…
dominika185
Před 5 lety
3
Přesun stavební boudy
Ahoj, co byste objednali na přesun této stavební boudy? Nejde o převoz, pouze o přemístění v rámci …
noemi77
Před 5 lety
7
Truhlář Brno a okolí
Ahoj, doporučte nám prosím truhláře z okolí Brna, který by nám udělal kuchyň. Byli jsme v XXXLutz a…
kveta007
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Upravený projekt bungalovů 1372
Dobrý den prosím najde se někdo kdo poradí ? Může takhle být nebo ještě něco poupravit ? :slight_sm…
lusileli
Před 5 lety
1
Konec fixace - nová nabídka úroku
Dobrý den, v červenci nám končí fixace hypotéky. Nyní máme úrok 2,29 ... nabízejí s předstihem vžd…
kuldacz
Před 5 lety
8
Petrolejová barva na zeď v ložnici
Zdravím, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Menší ložnice, řekněme tak 4x5m? 3 stěny bílé a jedna…
spaghetka
Před 5 lety
5
Informace o lokalite
Ahoj vsichni, kdysi jsem nekde slysela reklamu na nejake stranky, kde se daji najit informace k lok…
slunicko78
Před 5 lety
1
Třívrstvá dubová podlaha a teplovodní topení - maximální teplota v místnosti
Dobrý den, mohla bych prosím poprosit Vás, co mají třívrstvou dubovou podlahu (tloušťka 15mm) a te…
chrobakv
Před 5 lety
7
Vinylova podlaha a elektricke topeni
Zdravim všechny ,zajimal by mě názor na kombinaci vinylove lepene podlahy s elektrickým topenim. …
marta_kovar
Před 5 lety
2
Elektrokotel
Dobrý den umíte někdo poradit jak na tomhle elektrokotli nastavit spotřebu kW děkuji
wpavel
Před 5 lety
9
Nika ve sprcháči
Prosim mate nekdo rohovy (pulkulaty) sprchovy kout a v nem niku?? Prosim foto pro inspiraci dekuji …
bavo
Před 5 lety
1
Vinylová podlaha dekor dub pálený
Prosím máte máte někdo v domě položen vinyl v dekoru dub pálený?
tomulka4
Před 5 lety
3
Otevřený prostor střechy bez trámů
Ahoj všem, mám dotaz. Nemáte náhoudou někdo na své stavbě nebo zkušenosti s konstrukci střechy pomo…
jmo
Před 5 lety
1
Pořadač na příbory
Dobrý den, jak máte vyřešený pořadač příborů. Líbí se nám ten z ikei viz foto ale je to špatný rozm…
verunky
Před 5 lety
4
Povolí nám stavbu na pozemku?
Dobrý den. Máme vlastní pozemek na konci obce,cca 200 metrů od poslední chaty, cca 500metrů od posl…
puhelin
Před 5 lety
2
Hypotéka - po vlastní ose nebo přes poradce?
Zdravím, mám jednoduchý dotaz pro Vás, kteří jste již řešili financování stavby. Jaké jsou výhody …
broucek77
Před 5 lety
1
2
44
Litinové nebo deskové radiátory?
Koupili jsme starší dům a řešíme radiátory. Momentálně se topí v kamnech (uhlí + dřevo), kotel je s…
wpavel
Před 5 lety
2
Okna a krb
Dobry den. Jsme ve fazi pripravy projektu. Budeme chtit domecek viz fotografie, akorat se bude zv…
vetor3x
Před 5 lety
1
Srovnání 2 CN na vrtanou studnu 30m a 100m vrt pro TČ
Ahoj všem, mám na stole 2 nabídky firem na vrtanou studnu 30m - 220/160mm, záhlaví a čerpadlo Grun…
geodett
Před 5 lety
4
Koupelna rozměr 2,2 x 4,3m
Máte prosím někdo takovýto nebo podobný rozměr koupelny? Ráda bych se inspirovala jak jste řešili r…
kriiis
Před 5 lety
1
Co je tedy nově povinné od roku 2020 ?
Rádi bychom začali stavět, nejdříve v roce 2020 (ještě jsme ale ani nezačali projekt). Trošku se al…
zubr487
Před 5 lety
20
Má být v přelivné hrane ČOV voda?
Ahoj, máte v přelivné hrane (doufám, že se dobře vyjadřuji) vodu? Jedná se o tu skruž, že které vyt…
petrdor
Před 5 lety
1
Změna účelu pozemku - pozemek pro výstavbu rodinné rekreace na pozemek pro výstavbu RD
Setkal se někdo s tím, že by obec neschválila změnu užívání pozemku, který je určený pro výstavbu i…
hanka12
Před 5 lety
5
Na sucho položená dlažba
Renovujeme starú chalupu bez hydroizolácie sten. Dom bol zvonka kompletne oddrenážovaný, Vnútro-zem…
dirigent
Před 5 lety
1
Cena střechy na klíč 150m2
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat jestli nabídka na realizaci střechy od firmy v ceně 330tis. kč…
elha1
Před 5 lety
7
1
2
…
404
405
406
407
408
…