O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nemáte někdo koupelnu série Adore ze Sika?
Nemáte náhodou někdo koupelnu obloženou ze série obkladů Adore (výrobce Pilch) ze Sika? https://www…
be2be
Před 6 lety
2
Samonosná brána - dať fotobunku a výstražné svetlo?
Ahoj prosim dali ste na samonosnú posuvnú bránu pre auto i výstražné svetielko ktore signalizuje o…
mitoma
Před 6 lety
6
Solarni panely FV nebo FVE
Dobrý den, chtela bych jse zeptat zda ma nekdo doma FV nebo FVE? Jake jaou nato vase nazory? Nebo z…
wpavel
Před 6 lety
10
Tepelna ztrata domu
Zdravim, Mam v projektu nejakou tepelnou ztratu ale udelali jsme zmenu v zateplovani a rad bych si …
puhelin
Před 6 lety
8
Kam co dát v kuchyni?
Hezký den všem! Tak jsem dnes dodělala takovou tu hlavní podobu kuchyně. Co se týče trouby, sporák…
marekmaja
Před 6 lety
1
2
35
Penetrace před malbou sádrových omítek
Prosím o radu jaká penetrace (značka) je nejlepší před malováním sádrových omítek. Samotnou barvu j…
bebekeksy
Před 6 lety
3
Koš pod dřezem - ano, či ne?
Osvědčilo se vám mít odpadkový koš v kuchyni pod dřezem? Je to sice dobré využití méně "hodnotného"…
puhelin
Před 6 lety
8
Pracovní deska z křemene? Dobrý poměr cena/výkon - méně jak 8 000kč/m2?
Ahojky, jdu si k vám pro radu. Máte zkušenost s pracovní deskou z křemene? Případně, kde jste jí p…
gepe
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Skleněná krájecí deska na dřez
Ahoj, máte někdo skleněnou krájecí desku na dřez? Potřebovala bych ji hlavně jako "kryt" na dřez, n…
ivca69
Před 6 lety
2
Lednice na konci linky.
Prosím o radu jak vyřešit lednici volně stojící. Kuchyně bude do U. Na jedné straně bude ukončena …
gepe
Před 6 lety
2
Rozpočet ES x realita
Dobrý den Vybral jsem si barák od ES ( https://www.ekonomicke-stavby.cz/domy/kristyna-26 ) a př…
iwettk
Před 6 lety
27
Výměna plovoucí laminátové podlahy
Dobrý den, planujeme výměnu plovoucí laminátové podlahy. Nyní mame na stávající podlaze vestavěné s…
holkaa
Před 6 lety
1
Přesah střechy nad terasou?
Prosím o radu. Jaký bych měla dát přesah střechy nad terasou? Tak, aby to nevypadalo jak pěst na ok…
houzkova
Před 6 lety
27
Názor na řešení zastřešené terasy - bungalov 4kk
Ahoj všem, chceme stavět menší bungalov (100 m užitné plochy) a jednou z našich priorit je nějak el…
barushka0404
Před 6 lety
23
Terasa, kuchyň
Dobrý den, jak se říká mé starosti na něčí hlavu. Řešíme projekt RD. Kvůli ochranným pásmům jsme li…
cvoli
Před 6 lety
2
Zákaz stavebního záboru
Starosta obce nedovoluje nám zábor veřejného prostranství přilehlé ulice a spojeného s nim zvláštní…
davex
Před 6 lety
5
Rako Up
Ahoj, máte někdo v koupelně obklady Rako Up? Jak jste spokojeni s údržbou? Nemůžu se rozhodnout jes…
mam2016
Před 6 lety
16
Obestavěná lednice
Ahoj, kdo máte, prosím, volně stojící, ale obestavěnou kombinovanou lednici, jak máte vyřešené aby …
ptjj
Před 6 lety
9
Vrtaná studna kromerizsko
Dobrý den,poradíte někdo,prosím od koho vrtanou studnu Kroměříž a okolí,který zároveň vyridi vešker…
pajinelka
Před 6 lety
2
Sacasa Timber Ridge-sháním
Dobrý den, chybí nám cca 2m2 vinylové podlahy Sacasa, odstín Timber Ridge. Nezbyl náhodou někomu?S…
lidlous13
Před 6 lety
2
Osázení záhonů v prosinci??
Zdravím a mám dotaz : zahradní firma, kterou jsme si objednali na osazeni predzahradky a prostoru k…
gepe
Před 6 lety
3
První nástřel architelktonické studie - prosím o názor
Ahoj, prosím o názor na první variantu od architekta, která se bude upravovat, samozřejmě něco …
kvetoslav123
Před 6 lety
1
2
33
Orientační cena za komunikaci
Máme možnost zajímavého pozemku za super cenu, nicméně samozřejme nezasíťovaný. Elektřina, plyn a k…
6miska4
Před 6 lety
7
Prosba o zhodnocení projektu - roubenka
Dobrý den, prosím o zhodnocení návrhu projektu moderní roubenky. Jedná se o náš první návrh, je…
jakuda
Před 6 lety
29
Czp stropy Ytong
Dobrý den, potřebuji akutní pomoc :wink: vy co stavíte z ytongu, jaké máte stropy? Pokud zde bude …
danielacz
Před 6 lety
1
Leštěný beton x vinyl x epoxid
Dobrý den, líbila by se mi podlaha se vzhledem betonu. Oslovila jsem pár firem, ale jedna poměrně z…
bayt
Před 6 lety
21
Bila lazura na drevohlinikova okna
Dobry den, chci se zeptat, zda mate nekdo zkusenosti s bilou lazurou na smrkovych oknech. Jedna se …
sazelka
Před 6 lety
1
Ložnice s koupelnou - máte a využíváte?
Jak již nadpis napovídá, zajímá mě konkrétní zkušenost spojení: šatna-ložnice-koupelna. Navrhuji si…
bayt
Před 6 lety
18
Tepelne cerpadlo nebo fotovoltaicka elektrarna
Prosim co je lepsi poridit, TC na vytapeni a ohrev vody ci FTV s bateriema, ktere vyuzivaji energii…
obludak
Před 6 lety
23
Finep Britská čtvrť + co se zábranami z mléčného skla
Máte někdo zkušenost s bydením od Finepu, v Britské čtvrti nebo i jinde? My jsme s manželem pro ty …
myfairlady
Před 6 lety
9
1
2
…
410
411
412
413
414
…