O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Odpadní trubky v koupelně
Dobrý den, je možné v koupelně položené nové odpadní trubky, včetně prostupu kanalizace přes strop …
wwwdancer
Před 6 lety
2
Připomínky k náčrtu bungalovu 5+kk
Prosím o připomínky k návru popřípade o návrh jednoduchého bungalovu 5+kk.Děkuji všem. Wc u pracovn…
tinabla
Před 6 lety
7
Vaše zkušenosti se stavebními firmami
Zdravime vsechny stavebniky. Nedavno jsme za koupili pozemek na Svitavsku a pomalu se nam roztaci k…
luckavra
Před 6 lety
3
Typ krbové vložky o výkonu 8kW
Ahoj, prosím o tipy - rady - čím se řídit při výberu krbové vložky o výkonu 8Kw s teplovodním výmě…
bchannu
Před 6 lety
3
Přerušení hrubé stavby na zimu bez střechy
Zdravím , bohužel vyřizování na úřadech se protáhlo a začneme stavět později , tak už ted vidím, že…
wwwdancer
Před 6 lety
13
Pomoc s rozvržením obývacího pokoje/kuchyně
Dobrý den, chtěli bychom požádat o pomoc při rozvržení našeho obývacího pokoje, který je spojený…
timmyd
Před 6 lety
25
Voda do Rigiduru, je potřeba vyměnit?
Dobrý den, rád bych se zeptal, mám zaklopenou konstrukci dřevostavby Rigidurem, avšak není ještě o…
jahudka80
Před 6 lety
2
Jakou barvu fasády k hnědé střeše?
Prosím o typ na fasádu - máme hnědou lesklou střechu, plech a bílá okna. hnědá okna jsou jen do zah…
mamach
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Kde levně koupit kuchyňská dvířka?
Prosím o tipy, kde levně koupit samostatná kuchyñská dvířka v bílém matném provedení.
jane_n
Před 6 lety
1
Tip na dekor dveří k nábytku dub Sonoma
Poradte prosím dekor dveří, když mám nábytek sladěný do DUB SONOMA s bílou. Kuchyň budu mít taky sv…
barbaressa
Před 6 lety
13
Jak nejlépe opravit mezeru mezi obkladem a fasádou?
Prosím o radu jak nejlépe opravit mezeru mezi obkladem a fasádou. Napadlo mně fasádu seříznout do r…
marhol71
Před 6 lety
1
Sádrové omítky a omítníky
Dobrý den zajímalo by mě jestli firma která vám dělala omítky používala omítníky. Mám jednu firmu o…
jarin1
Před 6 lety
9
Stále hledáme projektanta v okolí Hranic, Přerova
Zdravím vás stavitelé! Už je to nějaký pátek, co hledáme projektanta, se kterým by jsme si "sedli".…
jirkaa
Před 6 lety
2
Vysoká zádová deska u kuchyňské linky
Máte někdo zádovou desku u kuchyně vyšší než 65 cm.? Třeba i 1200cm? Jak jste to řešili? Napojením …
davex
Před 6 lety
3
Přepis ČEZ ke stavebnímu povolení
Dobrý den, vadí, když při dokládání dokumentů ke stavebnímu povolení na dům, bude smlouva s ČEZ na …
puhelin
Před 6 lety
5
Náhrada za azbestovou izolaci ve stoupačce
Ahoj všem, můžete mi prosím poradit čím nahradit azbestovou izolaci ve stoupačce ? Je umístěna na …
panlorenc
Před 6 lety
2
Špatně provedené zdění?
Zdravim, prosim o nazor na vyzdeni, zejmena provazani cihel na prilozenych fotografiich.Temito fot…
kikiwhite
Před 6 lety
6
Gumová hadice zakopána na části pozemku....
Prosím o postřehy co by to mohlo být...při budování dlažby a hloubení základu pro zeď jsme narazili…
bebekeksy
Před 6 lety
11
Věcné břemeno ČEZ připojení od souseda
Dobrý den, opět se obracím o radu :) Již v minulosti jsme prodali část pozemku sousedovi, který…
anusenka93
Před 6 lety
1
Olejovaná dřevěná podlaha, jak o ní pečovat?
Prosím, kdo má olejovanou drevenou plovoucí podlahu, jak o ni nejlepe pečovat? Jak se to liší od la…
tomas80
Před 6 lety
29
Jak dlouho vám firma stavěla dům?
Dobrý den, zajímalo by mě jak dlouho Vám stavební firma stavěla domeček? Pokud to bude možné, tak …
davex
Před 6 lety
1
2
40
VPC-sádrová omítka
Zdravím stavebníky z VPC, můžu se zeptat, jaké vrstvy jste na VPC dávali/Vám firma dávala v případě…
annysek11
Před 6 lety
2
Jakou barvu dveří zvolit?
Pěkný den, prosím o radu jakou barvu interiérových dveří zvolit k podlaze v dekoru dubu a zároveń k…
veronikar21
Před 6 lety
7
Projekt bungalovu do L 6+KK+2G
Dobrý den, prosím o reakce na tento projekt, i vzhledem ke světovým stranám. Terasa by měla být u…
torpen
Před 6 lety
1
2
56
Kombinace oken plastovych a hlinikovych na jednom dome?
Chceme plastova antracitova okna. Kvuli rozmerum nektera nejdou vyrobit v plastu a budou muset byt …
annysek11
Před 6 lety
12
Interierove dvere od vyrobce INVADO
Dobry den, moc prosim, chtela jsem se zeptat je tu nekdo kdo ma dvere od vyrobce INVADO? Zajimalo b…
jana0009
Před 6 lety
4
Kuchyň - co byste udělali jinak naopak s čím jste spokojení?
Zítra dojde stolář budeme domlouvat co a jak udělat. Jisté představy mám ale máte nějaké vychytávk…
vess
Před 6 lety
5
Podezdívka- sokl domu- jak udělat?
Dobrý den, koupili jsme dům(asi od r.1930 to byla chalupa), který byl v r. 1997 zatopený, v r. 2010…
japona
Před 6 lety
2
Postrehy k pudorysu bungalovu
Zdravim, prosim o nazory a postrehy co se vam zda nebo nezda na takto vyresenem pudorysu bungalovu.…
japona
Před 6 lety
9
Cena rekonstrukce panelákového 2+1
Dobrý den, čeká nás kompletní rekonstrukce bytu (nové jádro, podlahy, štuky, elektřina) a z časovýc…
japona
Před 6 lety
8
1
2
…
439
440
441
442
443
…