O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rekuperace a hluk
Dobrý den, kdo máte rekuperaci, není slyšet? Mám lehké spaní :-) a vůbec, trvalý, byť mírný hluk …
ssrdickoo
Před 6 lety
15
Zámková dlažba až k soklu - dává se ochrana u polysterenu?
Ahoj lidi, prosím o radu. Chtěl bych položit zamkovku až k soklu kde je XPS a nevím jestli se tam d…
petrsv1000
Před 6 lety
9
Máte někdo již zrealizované oplechování atiky?
Dobrý den, máte někdo již zrealizované oplechování atiky? kolik vás vyšlo a jakou atiku máte? budem…
jakky111
Před 6 lety
3
Kapu kalyanam matrimony
KAPU'S MOST REPUTATED AND TRUSTED MATRIMONIAL PORTAL Kapu's Marriages is the solution for deliveri…
kapukalyanam
Před 6 lety
1
Černé vodovodní baterie - zkušenost
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s černými baterkami v koupelně, co se ú…
86paja
Před 6 lety
1
Cena strojových sádrových omítek, je to ok?
Jak se Vám jeví cena za strojní sádrové omítky 300czk/m² bez dph.. OK / NOK? 8-) Dekuji za nazory..
rd_kos
Před 6 lety
6
Úzký dům, máte někdo zkušenost?
Dobrý den , je tu nekdo kdo by se podelil o dum s malou hooubkou? Mame moznost mit sirku domu da se…
jirinapezl
Před 6 lety
7
Vaš názor na předběžný návrh domu
Zdravím, chtěl bych se zeptat na vaše názory. na nás předběžný návrh. Rozměry budou 10x8m s obytným…
zubr487
Před 6 lety
9
sponzor fóra
Mezera mezi spodní hranou vazníku a horní hranou zděné příčky
Dobrý den.S přítelkyní jsem koupil rozestavěný bungalov.Jedná se o zastřešenou hrubou stavbu.Zdivo…
anetka2017
Před 6 lety
2
Veřejnoprávní smlouva - urychlení získání stavebního povolení
Dobrý den, prosím o radu ohledně našich možností při získání stavebního povolení. V roce 2017 jsme …
jan1111
Před 6 lety
2
Doporučte projektanta/architekta - Moravskoslezský kraj
Prosím o názory a zkušenosti - s kým jste stavěli? Kdo vám dělal projekt a jak jste byli spokojeni?…
nikive
Před 6 lety
3
Izolace místo posledního překladu
Ahoj, protože budeme mít venkovní žaluzie a máme 30 cihlu, tak jsme se rozhodli kvůli tepelným mo…
rimmer
Před 6 lety
4
Pračka - jakou vybrat?
Jakou pračku zvolit, aby neprala 3 a více hodin v programu na 40 stupňů? Naše stará Bosch to zvládn…
akinyi
Před 6 lety
3
...ako zoštilizovať ,,zmluvu o vykonaní práce"(...fasády)?
Zdravim všetkych,o 2tyždne mi príde manžel sesternice aj s partiou nalepiť ,,dalmatínca",no a nasle…
radusko01
Před 6 lety
1
Garážová vrata - poškozená fólie, jak řešit?
Dobrý den, v roce 2014 jsme namontovali garážová vrata Kružík zlatý dub. Na podzim 2018 jsme na ga…
ivankafiury
Před 6 lety
2
Závěsná skříňka koupelna - rada
Zdravím, dorazila mi závěsná skříňka do koupelny a rád bych ji pověsil, na zeď. Obávám se ale, že …
mirek_dusin
Před 6 lety
8
Jak máte uchycenou ostrůvkovou digestoř?
Dobrý den, ráda bych se zeptala. V kuchyní bubu mít stropní ostrůvkovou digestoř ve sníženém podh…
kocanda123
Před 6 lety
1
Čistící zóna v zádveří
Můžu poprosit o radu k čistící zóně /koberec na podlahovku) v zádveří? Ideálně foto. Nevím, zda umí…
petta33
Před 6 lety
10
Nivelační přístroj, jaký doporučujete?
Ahoj, chystám se na stavbu RD svépomocí a vybírám nivelační přístroj. Můžete mi někdo nějaký dopor…
wries
Před 6 lety
6
Okna - barva Crown platin nebo Antracit?
Ahoj, pořád zvažujeme, zda zvolit barvu oken Antracit nebo Crown platin? Můžete někdo třeba poradit…
mischeelka
Před 6 lety
1
Mezera mezi základy a zateplením
Dobrý den.Prosim o radu, zda má být nebo nemá být taková mezera po celém obvodě domu. Pokud taková …
zubr487
Před 6 lety
21
Jaké parcelní číslo zapsat do darovací smlouvy?
Prosím, může mi někdo poradit, jaké parcelní číslo mám zapsat do darovací smlouvy na pozemek, který…
sindlerka
Před 6 lety
6
Lindab vs. KJG
Prosím moc o radu. Máme se rozhodnout mezi lindab a kjg rozdíl v naceneni je 20000,- což už je mini…
mili3478
Před 6 lety
8
Minimální sklon střechy garáže
Hezký den, v projektu máme navrženou garáž s plochou střechou (krytina fólie) přistavěnou k domu…
mili3478
Před 6 lety
3
Omítky v paneláku a malování - rada
Ahojte, podařilo se mi v paneláku oškrábat omítky tak dobře, že někde šel ochotně dolů i celý štuk …
petuso
Před 6 lety
2
Bazénové tvarovky Isostone
Prosím chtěla bych se zeptat,zda máte někdo zkušenosti s výstavbou bazénu s tvarovek Isostone?Co m…
lucik81
Před 6 lety
1
Aku trampolinu vybrať pre 3decká??
nerád vyrušujem,a asi sa ani ,,nepytam" na správnom fóre,ale poradte mi akú trampolínu kupiť deťom!…
radusko01
Před 6 lety
6
Půdorys do tvaru L
Zdravím, právě jsme ve fázi, kdy řešíme půdorys domu. Ráda bych Vás poprosila o Váš názor. Budu rád…
agataps
Před 6 lety
8
Přízemní dům - postřehy a připomínky
Prosím o zhodnocení návrhů přízemního domu. Co vy na to - nějaké tipy, chyby, nedostatky? Plánujeme…
zubr487
Před 6 lety
18
Kondenzační kotel s průtokovým ohřevem TUV
Dobrý den. Chystáme rekonstrukci starého topení v malém rodinném domku. Teď máme starý plynový kote…
zubr487
Před 6 lety
11
1
2
…
470
471
472
473
474
…