O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Je tady někdo kdo stavěl na jílu?
Ahoj, je zde někdo, kdo stavěl na jílu ? Měli jste v projektu železo jako výstuž do základové spáry…
ptjj
Před 6 lety
13
Pracovní deska dub Hamilton přírodní Egger a frézovaná dvířka bílý (krémový) mat
Ahojte, potřebuji poradit. Hodně tápu, co se týče dvířek do kuchyně. Už to řešíme snad 4 měsíce a s…
wixxi
Před 6 lety
1
Přístavba k rodinnému domu - postup
Ahoj Střechaři, řeším přistavení jedné místnosti k rodinnému domu, dům je starší a chybí nám v příz…
puhelin
Před 6 lety
6
Projektant okr. Prostějov
Zdravím Vás, chci se zeptat na doporučení projektanta z okolí Prostějova se kterým máte osobní zkuš…
nemeasis
Před 6 lety
1
Velikost dětského pokoje
Tak nejak jsem zacala premyslet nad projektem naseho domu a mame v podkrovi uvazovane 2 detske poko…
voky115
Před 6 lety
1
2
53
Zhodnocení projektu menšího 4+kk
Zdravím všechny. Jistě to dobře znáte, po hodinách a hodinách diskuzí už se nám o projetku domu i z…
pe_ma2
Před 6 lety
1
2
...
3
68
Okna v dětském pokoji
ahojte, prosím, řešíme teď v rámci projektu typ okna v dětských pokojíčkách, jaké dát - klasika neb…
tulda27
Před 6 lety
23
Balkon - ochrana před pádem
Dobrý den, bydlíme v panelovém bytě ve 13. patře a řešíme ochranu balkonu proti pádu. Máme kočky, t…
ookami_hime
Před 6 lety
16
sponzor fóra
Uspořádaní, vyváženost a proporce oken
Řeším jak uspořádat okna, jejich velikost, jestli mít jenom jedno okno na přízemí (předný) vzhledem…
tulda27
Před 6 lety
19
Dřevostavby z OSB a venkovní žaluzie Climax - máte někdo?
Dobrý den,máte někdo prosím v dřevostavbě z OSB desek venkovní žaluzie CLIMAX?Potřebuji vědět co má…
emila22
Před 6 lety
3
Myčka Bosch SMI46TS02E, jste spokojeni?
Máte prosím někdo myčku BOSCH SMI46TS02E? Jste spokojení?
peroli
Před 6 lety
5
LED panely - kolik wattů?
Chceme pořídit do domu led panely s vyřazovacím úhlem 120 stupňů a nevím si rady s tím, kolik wattů…
atilius
Před 6 lety
14
Uchycení plotu k podhrabové desce
Ahoj, mam takový dotaz,máme pletivo na sloupkách a podhrabové desky,ale pes se dostává z pozemku v…
dzus
Před 6 lety
6
Pozemek - možnost přesunu vedení plynu?
Dobrý den, se ženou už nějakou dobu hledáme stavební pozemek. Bohužel v našem okolí je jich celk…
tulda27
Před 6 lety
10
Bílé dveře a černé kování, máte někdo?
Máte? Prosím o vaše názory, případně fota realizací. Hodně mě tato kombinace zaujala k dubové podla…
qeszi
Před 6 lety
2
Vrtaná studna - vydatnost, vyčištění. Poraďte
Vůbec tomu nerozumím, tak se chci zeptat- navrtali nám studnu, hloubka vrtu 17m, okolní podloží jíl…
petros4
Před 6 lety
1
2
44
Kombinace kuchyň-světle šedá mat, bílá lesk a pracovní plocha Dub Nebraska
Dobrý den, zítra jedeme do Demosu a už musím rozlousknout kombinaci barev v kuchyni.. Nemáte prosím…
petta33
Před 6 lety
19
Hypotéka od Hypotečky - máte někdo zkušenost?
Zdravím, dlouho tady nebyl žádný příspěvek k hypotéce od Hypoteční banky. Má někdo? Jak jste spoko…
kuratkol
Před 6 lety
20
Má tu někdo dveře v dekoru Dub Natural?
Prosím máte někdo dveře v dekoru DUB- Natural ( Nebraska)? Ráda bych viděla jak vypadají v reálu.. …
puhelin
Před 6 lety
2
Překlady pro žaluziové kastlíky - hodnota "U" vs. statika
Zdravím na fórum prosím stavebníky, kteří mají předokenní žaluzie v kombinaci 30cm zed + 20cm EP…
suchos
Před 6 lety
11
Řešil jste někdo provizorní parapety u hrubé stavby?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jste někdo řešil provizorní venkovní parapety u hrubé stavby. …
kocanda123
Před 6 lety
4
Zkušenosti s touto dlažbou
Ahoj nemá niekto skúsenosti s touto dlažbou. Potrebovala by som vedieť či v realu vyzerá rovnako ak…
annachr
Před 6 lety
1
Domácí pekárna - tip
Ahoj holky, spousta z vás zde má zkušenost s domácí pekárnou. Potřebovala bych tip na domácí pe…
skunkos
Před 6 lety
12
Sousedé z Nové Chýně od Embalador s.r.o.
Ahojte, sú tu nejakí budúci susedia z Novej Chyne / Embalador/? :-)
kuratkol
Před 6 lety
11
RD Face od Gservis - máte někdo?
Hezký den, máte někdo prosím zkušenosti ze stavby domečku Face od fimy G-servis? Případně zvažovali…
9teta9
Před 6 lety
1
Doba čerpání hypotéky na koupi
Ahoj, řeším prodej družstevního bytu známému a zajímalo by mě, zda nějaká banka umožňuje čerpat hyp…
mam2016
Před 6 lety
2
Prodej bytu a koupě domu
Jsme v situaci, kdy prodáváme byt a kupujeme dům. Byt je v rezervaci od 21.12. s tím, že kupující s…
kuratkol
Před 6 lety
3
Jaký položkový rozpočet stavby dát bance?
zítra jdeme s přítelem podepisovat hypotéku a banka po nás chce položkový rozpočet - jen zhruba nap…
janap26
Před 6 lety
31
Kupuji dům, kdo mi pomůže zjistit v jakém je dům stavu?
Dobrý večer, prosím nemám vůbec žádné zkušenosti s koupí nemovitosti. Kdo by mi pomohl zjistit v ja…
molanmolab
Před 6 lety
7
Jaký máte podlahy na nezateplené a nevytápěné půdě?
Poradíte mi, jaký máte záklop podlahy na nezateplené a nevytápěné půdě? RD Rýmařov, pokud se neplet…
walckiers
Před 6 lety
1
1
2
…
485
486
487
488
489
…