O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Projekt Styl 2 - máte osobní zkušenost, případně připomínky?
Dobré odpoledne, před časem jsme získali pozemek a momentálně jsme ve fázi uvažování, co na něm po…
arien_black
Před 6 lety
22
Máte prosím někdo okna Streifen Douglasie 27?
Mate nekdo fokt realnou s oknama v barve: Streifen Douglasie 27? Nebo po propage Nebraska Premium 3…
lumorad
Před 6 lety
3
Pozemek na manžela, RD na oba?
Ahoj, rada bych se zeptala jak nejlepe vyresit nasi situaci. V dobe manzelstvi manzel ziskal pozeme…
luj89
Před 6 lety
1
2
33
Tip na matrace s paměťovou pěnou
Ahoj, tak do 2 týdnu chceme koupit novou matraci - máme teď postel 160x200 cm, matrace nějaké od Dr…
redakce
Před 6 lety
13
Máte zkušenosti s Moravská stavební - Invest a.s.?
Máte s nimi někdo osobní zkušenost? Staví řadovky a byty v Brně a Praze a google mi toho moc nevyho…
msaridera
Před 6 lety
2
Okna Gealan S8000 (trojsklo - výroba Německo) - recenze
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali máte někdo dlouhodobě (i krátce) profil oken Gealan S8000…
mtoman
Před 6 lety
2
Odpočet daně za hypotéku
Zdravím, řeším jeden problém, máme s přítelkyní hypotéku 50/50 a minulí rok byla na neschopence pr…
zdenna
Před 6 lety
10
Projekt bungalovu 4kk - co na něj říkáte?
Ahoj, ráda bych znala Váš názor na přiložený půdorys bungalovu. Co by jste změnili a naopak, co …
ookami_hime
Před 6 lety
12
sponzor fóra
Spotřebiče Whirlpool, jak je donutit k reklamaci?
Mám prosbu. Koupila jsem si od firmy Whirlpool sklokeramickou desku a troubu. Bohužel po 5ti měsící…
alkaalka77
Před 6 lety
11
Jak je to se zvýšením terénu u souseda?
Dobrý den, zajímalo by mě jak je to se zvýšením terénu u souseda. Máme dům postavený v zahradě, sou…
bamak
Před 6 lety
24
Plot ve svahu - na koho se obrátit?
Prosím poraďte mi na koho se mám obrátit , když bychom chtěli posunout plot ve stráni, převýšení as…
kossakowski1980
Před 6 lety
3
Obložení umakartu dlaždičkami, máte s tím zkušenost?
Chci se zeptat, potřebujeme co nejlevněji a nejrychleji zrenovovat umakartové jádro. Slyšela jsem i…
travas
Před 6 lety
25
Projekt - co byste udělali jinak?
Jdu s kůží na trh, co byste udelali jinak. Dispozice 5*20m je daná. Uz tu stoji 130 let
pepitocz
Před 6 lety
1
2
...
3
66
Kamenný obklad vs. vypínač
.. resp. vypínače x zásuvky obecně, ač mne zajímá jen jeden vypínač;-) Dává se až na obklad (nerovn…
dita_a_ivan
Před 6 lety
3
Pomoc s instalací dřezového sifonu
Ahoj potřebuju radu jak napojit sifon. Mám dvoukomorový dřez koupený v Polsku a dostal jsem k němu …
specnaz84
Před 6 lety
3
Jídelní stůl nebraska, máte někdo?
Zdravim, mate prosim nekdo jídelní stůl v dekoru dub nebraska? Nemuzu tento dekor nikde sehnat, vsu…
vimamima
Před 6 lety
2
Spotřebice De Dietrich, jste spokojeni?
dobrý den, máte zkušenosti se spotřebiči de dietrich? jste spokojeni? dekuji
budlina1
Před 6 lety
1
Které položky ještě? Rozpočet dům
Zdravim vsechny stavare :-) a mam dotaz - dostali jsme cenovou nabidku od stavebni firmy na nas vy…
voky115
Před 6 lety
8
Mlatový povrch - parkovací stání a zkušenosti?
Zdravím střechu, máte někdo zkušenosti s mlatovým povrchem pro parkovací stání? realizoval jste něk…
petzold
Před 6 lety
3
Sprchová podomítková souprava - zkušenost
Ahoj všem. Strašně se mi líbí pod-omítkové sprchové sety. Máte někdo zkušenosti s konkrétním typem?…
wario
Před 6 lety
10
Bungalov půdorys - názory
Dobrý den, prosím o názory na náš projekt bungalovu. Vím, že dětské pokoje na sever nejsou úplně šť…
mirekb
Před 6 lety
12
Rekonstrukce jádra s kuchyni v bytě ze sedmdesatych let
Dobry den, mame byt ze sedmdesatych let, z predsine zachod, za nim stupacky, dalsi vchod je kuchyne…
lenkadolejsi
Před 6 lety
15
Cena plotu od silnice
Ahoj, chtěla bych cca vědět cenu plotu, pojezd brána - viz.obrázky a dřevo nebo nějaký bezúdržbový …
zdenna
Před 6 lety
5
Rolety - pružina nebo řetízek?
Vybíráme rolety a zajímaly by mne zkušenosti s ovládacím mechanismem- je lepší řetízek nebo pružina…
saffy
Před 6 lety
1
Individuální projekt - váš názor
Ahojte, chcem vas poprosit o nazor na nas individualny projekt. Nie je to este finalna verzia, takz…
pepitocz
Před 6 lety
20
Stínící strom, jaký vybrat?
Dobrý den,poradíte prosím s výběrem stromu na zastínění předzahrádky a ochlazení fasády domu? Predz…
ttona
Před 6 lety
6
Projekt, prosím poraďte
Ahoj všem modrostřechářům :-) , prosím poraďte mi ...dělám přestavbu na RD viz obrázek a potřeboval…
pepitocz
Před 6 lety
4
Řešil jste někdo připojení hada k tepelnému čerpadlu?
Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli někdo řešil připojení hada k tepelnému cerpadlu (zem-voda). …
palulo
Před 6 lety
3
Firma Aquasep - zkušenosti
Ahojte, chcela by som sa spojit s ludmi, co maju momentalne objednany bazen z tejto firmy. Viac…
hanka_april
Před 6 lety
1
Bourání starého domu + stavba domu nového
Dobrý den, ráda bych se zeptala na pár informací, jsme teprve ve fázi zjišťování na úplném začátku …
puhelin
Před 6 lety
6
1
2
…
487
488
489
490
491
…