O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Co děláme špatně aneb povzdech nad dnešními řemeslníky?
Už jsem tak s nervama v koncích, že to tady musím vypsat. Tak mi napište, co je špatně, protože já …
1sadrokartonypraha
Před 6 lety
1
2
35
Daň z prodeje
Dobrý den, potřebuji poradit prosím. napíši v bodech snad to pochopíte: - nemovitost + stodola + …
janina7777
Před 6 lety
12
Podlaha Balterio, Quick Step nebo Parador?
Dobrý den, s přítelem jsme si pořídili byt, do kterého sháníme plovoucí podlahu. Rozhodli jsme …
chocolate22
Před 6 lety
13
Koupě bytu 2+kk, bude to stačit pro rodinu se dvěma dětmi?
Zdravím, uvažujeme, že koupíme byt 2+kk, plánek viz fotka. Myslíte si, že to bude stačit pro rodin…
kvetoslav123
Před 6 lety
23
Čtyřdílné balkonové dvěře s PSK systémem v plastu viz. obrázek? Je potřeba mít otvírací dvě
Má někdo čtyřdílné balkonové dvěře s PSK systémem v plastu 5 x 2,3 m (jeden díl 1,25 m)? Je potřeba…
jakky111
Před 6 lety
1
Půdorys bungalovu 4+1 a pracovna - vaše názory
Po roce přemýšlení jsem dospěla k tomuto půdorysu bungalovu, rozměr 8,6x17 m. Má vše, co bychom pot…
ookami_hime
Před 6 lety
1
2
...
3
65
Doporučení firmy na rekonstrukci 3+1 Praha
Byl by tu někdo tak hodný a doporučil by mi firmu nebo řemeslníky na rekonstrukci bytu 3+1 za nějak…
1sadrokartonypraha
Před 6 lety
7
Bungalov Rio od Gservisu, máte někdo?
Ahoj, jsme uz starší manželé s dospělými dětmi a plánujeme výstavbu( naší první , nikdy jsme dům ne…
amin
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Lze z volně stojícího mrazáku udělat vestavěný?
Muze se dat klasicky volne stojici mrazak do skrinky? Skrinka bude muset byt sirsi, to je mi jasne.…
jani_ha
Před 6 lety
1
Osvětlení bytu, světla Dalen či bodovky?
Jsme v další fázi plánování rekonstrukce bytu a nyní řešíme, jaké použijeme osvětlení. V celém bytě…
mushabelka
Před 6 lety
4
Staví někdo z cihel VPC kalkandstein?
Lidi staví někdo z tadytěch cihel? chci stavět bungalov svépomocí a mají zajímavou cenu,jak je to s…
lukoid
Před 6 lety
1
2
39
Půdorys bungalov 15 x 9,5 m - vaše názory
Dobrý den, velmi by mě zajímaly Vaše názory ohledně projektu na bungalov 15x9,5m. Mockrát děkuji :…
dannie69
Před 6 lety
23
Jaká varianta šatny u ložnice?
zdravím vás všechny, potřeboval bych zjistit názor na varianty šatny u ložnice. Jde mi spíš o rozvr…
andrew1
Před 6 lety
3
Máte zkušenost s lustry zavěšenými 5 - 6 m od stropu?
Do obýváku bez stropu (otevřeného až po střechu) plánujeme zavěsit několik lustrů. Ty tedy budou vi…
hahe
Před 6 lety
1
Prodej bytu a následná koupě rekreačního objektu - jak postupovat?
Dobrý den, potřebovala bych poradit se zapeklitou situací. Rádi bychom se přestěhovali z bytu do d…
efendy001
Před 6 lety
13
Červenohnědá taška Bramac, máte někdo?
Budeme mit tuto strechu, ale vubec si nevim rady, jakou zvolit barvu drevenych oken a fasady. Nejak…
lucierez
Před 6 lety
1
Přechod mezi sádrokartonem a stěnou - řešení při výmalbě
Dobrý den všem, mohl by mi někdo poradit, jak řešit tento problém? Přestěhovali jsme se do podkrov…
davex
Před 6 lety
9
Jakou barvu střechy?
Dobrý den, rekonstruuji rodinný dům a jsme hodně nerzhodní ohledně barvy střechy. Dům má bílou fasá…
seva7
Před 6 lety
5
Montáž střechy - rada
Ahoj všem, mám otázku ohledně montáže střechy na hrubou stavbu, která v zimě nebyla zakryta...tudíž…
seva7
Před 6 lety
11
Kuchyně v matu - zkušenost s údržbou
Prosím, máte zkušenost s materiály T.acrylic či Egger perfectSense v matu? Opravdu se tak dobře udr…
maminecka2
Před 6 lety
1
2
52
Odhad nemovitosti při hypotéce
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na zkušenosti při braní hypotéky. Nyní děláme projekt, podkrovn…
hypotecni_kalkulacka
Před 6 lety
8
Kondenzace vody u plastových dveří - poradíte?
Ahoj, dobrý den. Na sklonku loňského roku jsme si v našem rekonstruovaném RD pořizovali nové vchodo…
llama
Před 6 lety
6
Plíseň kolem oken, můžu dát kolem oken silikon?
Dobrý den, mám dřevostavbu 3roky a vždy v zimě se mi dělá kolem oken plíseň , sice stačí jednou za…
barryk10cz
Před 6 lety
5
Výměna stoupaček v paneláku, jak postupovat?
Ahoj, mate nekdo prosim zkusenost s vymenou litinove 120 stupacky pouze ve svem byte? Mame ji v pat…
martinam76
Před 6 lety
3
Zámková Quick step vinil podlaha - jste spokojeni?
Můžu poprosit o zkušenost ty, kdo mají zámkovou - ne lepenou vinilovou podlahou Qick step, jak jste…
akinyi
Před 6 lety
2
Laminát borovica inverey světlá, jaká je údržba?
Dobrý deň, má prosím niekto tuto podlahu? Ak áno, aké skúsenosti s údržbou máte? Má celkom výrazný …
ewana16
Před 6 lety
1
Rastliny vysoke cca 50cm ako clona?
Zdravim, Mam balkon na juznu stranu s vyhladom na 2. poschodi. Rad by som zabranil vyhladu cez b…
andrej_g
Před 6 lety
5
Jaká je platnost stavebního povolení?
Ahoj, vznikl nám takovej malej problém.. Máme stavbní povolení a letos nám končí termín kdy by měl…
pepitocz
Před 6 lety
5
Existuje redukce na zámek na WC?
Dobrý den chci se zeptat zda se nedělá redukce na tento čtyřhran pro zámek na WC?Bohužel jsme vše k…
specnaz84
Před 6 lety
5
Rozložení koupelen - vaše rady
Ahoj, moc prosím o rady a tipy na rozložení koupelen, nejsem si návrhy úplně jistá. Ještě řešíme, …
verunkad
Před 6 lety
1
1
2
…
492
493
494
495
496
…