O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Novostavba omítka - sádrová vs. vápenocementová
Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s omítkami. Váháme mezi sadrovými a vápenocementovými. Ur…
wario
Před 6 lety
4
Jaká je adekvátní cena posudku za statiku domu?
Obracím se na vás s dotazem na cenu provedení posudku na statiku domu. Náš architekt nám domluvil s…
arwene
Před 6 lety
10
Brno Lesná (Halasovo náměstí) 1+1 - rozměry a půdorys
Ahoj holky, mám dost netypický dotaz, ale abych to shrnula. Rozhlížím se po bytě v Brně na Lesné…
soleilll
Před 6 lety
4
Rozvržení denních místností (kuchyně a obývací pokoj) - vaše postřehy
Přeji hezký nový rok 2019 a zároveň prosím o Vaše rady nápady. S přítelkyní stavíme RD, kdy jsme ve…
ivaa32
Před 6 lety
6
Topení v dřevostavbě dřevem
Dobrý den, zajímalo by mě zda je tu někdo, kdo topí vytápí dřevostavbu dřevem přes kotel? Nejčastěj…
ozzy77
Před 6 lety
1
2
35
Určený sklon a typ střechy uzemním plánem
Setkal jste se nekdo k tim, ze Vam na zaklade uzemniho planu diktuji typ a sklon strechy? Da se sch…
p3tr
Před 6 lety
9
Krbová vložka ABX Cardiff - recenze
Mate nekdo zkusenosti s touto krbovou vlozkou? Planujeme nahradit stavajici krbova kamna krbovou vl…
parley3
Před 6 lety
6
Máte zkušenost ze stavbou na uliční čáře?
Dobrý den, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost se stavbou na uliční čáře? Musíme stavět přím…
lt
Před 6 lety
11
sponzor fóra
Zkušenosti s dveřmi od stavebni-pouzdro.cz?
Zdravím, plánujeme rekonstrukci bytu a chceme ušetřit místo, uvažujeme nad zasouvacími dveřmi. Dost…
morcice
Před 6 lety
4
Umístění sedací soupravy a TV stěny
Zdravím, prosím o radu - kterou variantu a příp. proč byste zvolili? Jedná se o umístění sedačk…
nnntomas
Před 6 lety
8
Koupelna z ložnice - ano či ne?
Dobrý den, mám dotaz na ty, kdo mají koupelnu přístupnou pouze z ložnice. (bungalov 3 kk) Nejdou…
kocicak123
Před 6 lety
3
Podlaha od Kronotex Dub Trend bílý, máte někdo?
Laminátová podlaha KRONOTEX Advanced (Dub Trend bílý D 3201) máte někdo? Nebo laminátová podlaha KR…
caprice89
Před 6 lety
1
Firma na anhydrit z Olomoucka
Zdravím, doporučíte nám prosím spolehlivou firmu na anhydritové podlahy Olomoucko, okres Přerov. Dě…
caprice89
Před 6 lety
1
Digestoř v podhledu, máte někdo zkušenost?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte někdo nějaké zkušenosti s tímto typem digestoří. Případ…
martii1
Před 6 lety
11
WC místnost pod schodištěm. Jak to vymyslet?
....nemáte někdo wc pod schodištěm - když je uzavřené schodiště (nikoliv otevřené) a je tam ta šikm…
oskar83
Před 6 lety
15
Spolehlivá stavební firma v Plzni a okolí (RD)
Ahoj, sháním spolehlivou stavební firmu pro stavbu RD v okolí Plzně, projekt již mám povolený. Do…
rudolfg
Před 6 lety
1
Jakým způsobem řešit upevnění venkovních žaluzií?
Zdravím, můžete mi někdo prosím poradit, jakým způsobem řešit upevnění venkovních žaluzií, jelikož …
adelinka89
Před 6 lety
7
Nástřel projektu bungalovu
Zdravím, vkládám sem první nástřel projektu (spíše myšlenky) bungalov. Celková plocha vychází na 26…
travas
Před 6 lety
10
Tip na stavební firmu se zaměřením na pasivní zděné RD z Brna a okolí
Přátelé, jsme před stavbou zděného pasivního dvojdomku na jihu Brna. Jelikož nemáme s manželkou ani…
deto_oesya
Před 6 lety
2
Rekuperace vedle ložnic, nebude slyšet hluk?
Stavime dvoupatrovy rodinny dum a chceme rekuperaci k rizenemu vetrani, ne k vytapeni. Je varianta …
keany
Před 6 lety
13
Koš Franke Trolley Vario, máte ho někdo?
Zdravím,máte někdo tento typ odpadkového koše? Kuchyně je před dokončením,měla jsem to v návrhu,ale…
veracity
Před 6 lety
1
Při blowerdoor testu fouká skrz komínové tvárnice, co s tím?
Při blowerdoor testu to dost foukalo krz komínové tvárnice, spárami. Jak by šel dříve než bude oblo…
utety
Před 6 lety
1
Kde lze na internetu koupit levně vestavné spotřebiče?
Ahoj, chtěla bych doporučit internetový obchod, kde koupit levně a dobře vestavné spotřebiče do kuc…
radekpospisil
Před 6 lety
16
Přestavba bytu 2+1, řešení
Ahoj holky,neresily jste nekdo prestavbu ve 2+1. Konkretne z kuchyne loznice a kuchyn presunutou do…
mikulas999
Před 6 lety
2
Doporučení na projektanta Ostrava a okolí
Dobrý den, máte prosím někdo tip na levného projektanta na RD z Ostravy a okolí? Děkuji
sabina15
Před 6 lety
4
Firma na dřevostavbu v Moravskoslezské kraji
Dobrý den, můžete mi prosím někdo doporučit firmu, která staví dřevostavby? A máte někdo zkušenos…
sabina15
Před 6 lety
1
Kdo mi vyrobí kuchyň v tomto stylu ze Zlínska?
Prosim, poradte mi, ktera firma na Zlínsku, pripadne i nekde jinde je schopna vyrobit neco v tomto …
smidovae
Před 6 lety
11
Pasivní domy od 2020 povinně
Při pročítání diskuze jsem četla, že od roku 2020 se budou muset stavět pouze pasivní domy. Tak jse…
elia28
Před 6 lety
14
Jaký komín do dřevostavby?
Prosím o radu,rozhodli jsme se přes zimu pritapet krbem,jsme ve fázi výstavby RD. U většiny dřevost…
geodett
Před 6 lety
6
Tipy na vánoční dárky
Ahoj všichni, vánoce se celkem blíží a tak si říkám, že se poptám co plánujete - či už máte, za dár…
dominikself
Před 6 lety
10
1
2
…
506
507
508
509
510
…