O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Fototapeta z Aliexpresu - riskli byste to?
Zdravim, mate nekdo zkusenosti s fototapetami z Aliexpresu? Jaka je kvalita? Premyslim, zda do toho…
kama29717
Před 6 lety
1
Přívod vzduchu komínem nebo podlahou?
Je lepší externí přívod vzduchu základovou deskou nebo v komínu kominovou tvarnicí, a když by byl z…
stavar2015
Před 6 lety
5
Jakou střechu - pultová vs. sedlová 27° vs. rovná?
Jakou by jste dali střechu? Praktičnost a hlavně cena. Dům přízemí +plnohodnotné patro 10x8 m. Pu…
ansgy
Před 6 lety
2
Ohlášení stavby bez souhlasu vlastníků okolních pozemků
Pro ohlášení stavby je souhlasu "sousedů" třeba pouze v případě, že se stavba přímo dotýká jejich p…
bamak
Před 6 lety
1
2
39
Sklon u valbové střechy 17 stupňů, bude to vypadat dobře?
Dobrý den nechali jsme si udělat projekt rodinného domu bungalovu valbovou strechou a palenou taško…
karel201
Před 6 lety
7
Názor na malý bungalov 4+kk
Ahoj, prosím o názor na půdorys o rozměrech 11*9m ...obývák s kuchyní vychází na 28m2, ložnice a dě…
vochijo
Před 6 lety
21
Umístění klimatizace v RD
Dobry den, Na jare se chystame stavet bungalov s tepelnou ztratou 3,7 kW. Pro vytapeni jsme zvol…
kopca89
Před 6 lety
5
Poradíte prosím správné složení stropu pod nezateplenou půdou?
Má být parozábrana hned za SDK (resp. za nosným roštem) nebo až za první vrstvou izolace (minerální…
travas
Před 6 lety
6
sponzor fóra
Prosím o názor na rozmístění v bungalovu
Dobrý den prosím máte někdo podobný projekt bungalovu dle tohoto, líbí se nám oddělena část spací o…
pepitocz
Před 6 lety
21
Skladba podlahy v 1.patře
Zdravím, rekonstruujem starší rodinný domek a nyní řešíme skladbu podlahy v prvním patře. Původ…
martinmpm
Před 6 lety
3
Stavební firma + technický dozor pro stavbu v okrese Praha východ
Ahoj, kousek od Říčan u Prahy si chci nechat postavit RD z Heluzu nebo Porothermu (přízemí + podkr…
smary00
Před 6 lety
1
Je nutné celoplošně zadeštit střechu?
Ahoj, je nutné celoplošně zadeštit střechu? Pod střechou bude podkroví,ale realizovat se bude až s …
vrajmantak
Před 6 lety
2
Výběr výrobců kuchyní - Zlínský kraj
Ahoj, mým úkolem v našem novém domě je kuchyně, a tak jsem se chtěla zeptat, jaké máte zkušenosti s…
smidovae
Před 6 lety
13
Myčka nádobí AMICA MI 428 AEBLDS - nerozpouští se tablety
V říjnu jsem koupila vestavnou myčku nádobí AMICA MI 428 AEBLDS a včera ji reklamovala. Nechce mi r…
radusko01
Před 6 lety
4
Kombinace omítek a sádrokartonu - ano či ne?
Zdravím všechny, prosím o radu - stavíme z porothermu 30 na pěnu + budeme mít 15cm polystyren a ře…
tente84
Před 6 lety
17
Teplá voda do kuchyně a koupelny, řešení
Ahoj,mám dotaz,budeme mít technickou místnost s bojlerem cca 7m od kuchyně a od horní koupelny asi …
ivaa32
Před 6 lety
15
ČOV hledám firmu, která dělá instalaci, výkonové práce,usazení ČOVky a retenční nádrže oblast Vyškov
Prosím hledám firmu, která by nam provedla instalaci COVky a retenční nádrže - oblast Vyškovsko. Ma…
richid
Před 6 lety
1
Akumulační nádrž. Jak velkou máte?
Jak velkou mate?? myslite si, ze 750 l je dost velka pro rodinu?? Prosim o nazory.. dekuju :-)
jajinka121
Před 6 lety
22
Jaká je platnost stavebního povolení na vrt?
Dobrý den,prosím, nevíte jaká je platnost stavebního povolení na vrt. Je nějak časově omezená? Chce…
puhelin
Před 6 lety
6
Plánování kuchyně 8m2 - prosím o radu, návrh
Zdravím všechny přítomné. Jsem zde nová, zatím se tu rozhlížím a chtěla jsem se zeptat, zda by mně …
mushabelka
Před 6 lety
1
Profil okna od Svět oken, Blyweert Olympia HI. - zkušenosti
Dobry den, uvazujem o kupe tychto profilov od Svet oken. Mate niekto skusenosti ? Dakujem za kazdy …
simekstano
Před 6 lety
1
Názor na bungalov 4+kk
Dobry den prosim o nazor na rozmisteni mistnosti.dekuji
luj89
Před 6 lety
4
Nahrazení polystyrenových desek
Máme podkrovní ložnice (malé a sešikmené), ve kterých je v létě pekelně. Jedna je standartně omítnu…
2masoni
Před 6 lety
3
Názor na bungalov 4+kk cca 100m2
Dobrý den, chci se zeptat na názor a připomínky projektu. A zda je možné postavit za 2,5mil i se zá…
pepitocz
Před 6 lety
1
2
32
Jakou vzdálenost mezi garáží a domem?
Ahoj, chceme stavět garáž u domu, prechod z garáže do domu bychom řešili přístřeškem, ale nevíme ja…
kopruz
Před 6 lety
3
Taška nebo plech - na obytné podkroví?
Ahoj, budu rekonstruovat podkroví a nevím co dát na střechu?! Cena pálená/hliník. Náročnost pokl…
kudlacek
Před 6 lety
3
Máte někdo v koupelně parapety (plastové)?
Nemůžeme se rozhodnout, zda do koupelny dát kolem okna obklad nebo klasicky parapet? Mně se líbí pa…
iva028
Před 6 lety
3
Jaké palubky na strop?
Máte někdo podbítý strop palubkami? Jaké jste volili ( materiál, tloušťku, šířku) budeme mít v obý…
catle
Před 6 lety
2
Změna půdorysu, když už jsme ho dali bance
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda se musime drzet projektu(hruba kubatura)ktery jsme dali ban…
eileenk
Před 7 lety
5
Změna velikosti půdorysu po schválení hypotéky
Dobry den, Mam dotaz ohledne zmeny pudorysu. Pudorys bychom chteli zmensit, ale uz mame schvale…
kikina357
Před 7 lety
3
1
2
…
507
508
509
510
511
…