Ahojky všem. Jsem tak trochu blázen do netradičního bydlení, líbí se mi chalupářský styl, nesnáším modernu(chrom, plasty, černá barva atd.) Na internetu je toho přehršle, co se obrázků týče, ale ten muj styl se mi hledá těžko - asi nemá tolik příznivců. Snažím se však nashromáždit co nejvíce obrázků, nápadů, tipů a rad co se toho týče a proto zakládám tuto diskuzi - pokud by někdo věděl o dobrých stránkách nebo měl sám nějaké obrázky, či nápady, budu moc ráda, když se přidáte do spolku "bláznů" do romantického bydlení. Pro příklad, jak to myslím, se podívejte do mého albíčka. Líbí se mi dřevěné stropy, nábytek se starou patynou, kamenné a cihlené obložení, oblouky a vůbec vše netradiční a originální , nemusí to být čistě chalupářské.
cena je perfekt ;-) já tu moji koupila za stovku na biosfera.cz , oni mi to všechno dovezou až domů, takže ani poštovný jsem neplatila :-D ( ene, maj tam pánské bio bavlna oblečení v akci ;-) )
Ja uz koukala tuhle, ze jsou sitovky zase v mode :))
Na brane mam slevu, ale zkusim mrknout, dik :) a diky za obrazek kovicky, aspon vim, jak vypada cela. Ja ji uz dostala bez vicka :-(
jojo, sitovky uz zase frcej...tuhle jsem o tom poslouchala nejakou diskuzi v radiu: ze driv to bylo na kapra i na meloun :-D ze ted je to uz zas o mode...prej akorat klice se v ni blbe nosej :-D :-D :-D
Chtela jsem sit dalsi tulipany, ale Anezka byla vcera na ockovani a visi mi od rana u nohy, tak nevim, jestli nejake kuteni vubec bude. Asi bych mela pomalu vymyslet nejaky obed :-N V jednu bychom meli jit k nasim na oslavu a v sedm me nabere tridni a jedeme na sraz se stredni :) Po druhe jdu vecer sama ven, hec! :-D Jsem zvedava, jak to tu zvladnou, valne nadeje si nedelam.
5 :-D ale jedno z toho je vánoční dárek přes 300 tak to jde, ne? Jen čekám na manželiska až dojde domů,.. že bych to poslala na jeho jméno a dostanu to k svátku :-p :-D