Diskusi odebírá 0 lidí

Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Evi, ted jsem dorazila z Ikei atd a zase valim, budu tak za 1,5 hodky, pak se kdyztak domluvime. ;-)
Odpovědět
ju
Odpovědět
Profilova fotka
zitra jsem na tom moooooc spatne, v 10 mi prijde hod. manzel montovat garnyze, ve 12 dorazej udelat rolety, netusim, kdy skoncej ]-(
Odpovědět
chjo, tak to nevypadá, ale zas budeš mít hotový věci v bytě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sakra, kdyz ja to nemuzu nijak planovat, to mi oni sami volaji, no. vecer nemuzu, to mam spinn v patek ani nevim, to mi dovezou varnou desku a lednici... ALE, jak jsi na tom pristi pondeli a utery? to jsme bez Mii, takze pohoda
Odpovědět
po, út, st bohužel v rachotě ]-( ovšen v út jdu až na odpo jen a´t volají, horší by bylo, kdybys je musela nahánět, je to dobře, že se to zařizuje
Odpovědět
Profilova fotka
odpo v kolik?
Odpovědět
musím před třetí vypadnout z domu
Odpovědět
Profilova fotka
a muzes jet do prace a odnekud jinud nez z domu??
Odpovědět
no........... záleží odkud, do práce musím autem a nesmí bejt zácpa, jinak bych musela dříve z domu je to nejlepší, nejmíň komplikací
Odpovědět
Profilova fotka
tahkle: ja mam utery volnejsi, ale zase te nechci nejak honit. Co teda pak ct??? nebo patek?
Odpovědět
Profilova fotka
tak, dneska zase mazec, doufam,ze to zvladnu bez problemu Baru, kde litas??
Odpovědět
Profilova fotka
mam fakturu za sedacku, dneska poslu muze, at to zaplati, doufam,ze mu s tim v bance pomuzou
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem se v pondělí ani včera v práci nezastavila. Mám už sto chutí říkat klientům, že přesčasy ani dělat už nesmím. Plus finalizujeme jeden projekt, který se táhne dva roky a teď nutně od mě chtějí do pátku potvrzení, že všechno funguje a je v pořádku, což bohužel není :-( Takže nejak nestíhám. V pátek večer se chci jet podívat na židle (do Říhy a na Černý most), snad uvidíme něco zajímavého. Já naštěstí můžu dávat i zahraniční platby v el. bankovnictví, je potřeba mít jen úplné číslo účtu (IBAN nebo SWIFT adresu banky příjemce), jinak to je stejné jako normální platby.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, to tam vsechno na fakture mam, ale ja nemam tedka na ucte tolik penez, a aby mi to prevadel a ja to zase prevadela dal, tak je to jednodussi, kdyz tam zajde ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jo, hlavně, že to nemusíš zařizovat ty. Napsali ti, kdy tu sedačku dodají, nebo čekají, až jim to zaplatíte?
Odpovědět
Článek se načítá
kristi: převod do zahranbičí není o moc složitější jak příkaz v čechách, jen to něco stojí, to určo zvládne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sedacka bude pristi tyden, jsou suprovy. Jinak mam rolety a svitime, uffff. Ale nemam garnyze, budu tam nakonec davat ty klasicky kolejnicky, co se vesi na strop, ty pojedu koupit zitra. Asi.... hodinovej manzel funguje dobre a je sikula
Odpovědět
a co tahle nějaká fotka??
Odpovědět
Profilova fotka
ja nemam kabel k fotaku, musim pockat, az mi prinese Roba notebook
Odpovědět
jeeeee, to je ale kraaaasnyyyy!!!!!!!! ja uz chci taaakyyyy bydlet v novem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
neco malo jsem pridala, no ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo, jinak v Ikei vcera super kup tohle svetlo http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... za 299 Kc a tato lampicka http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro... za 99 Kc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Kristi, moc pěknou ložnici máte. To už máte zařízeno více jak my, i když jsme měli náskok :-) My jsme o víkendu koupili světla do koupelny a na toaletu a regál do sklepa. Ale světla do obyváku a ložnice si pořád nejsem schopná vybrat. Raději tomu nechám čas, zatím tam máme lampiony a chtěla bych něco, do čeho se zamiluji na první pohled.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Baru, ja nestiham....moc tady tedka nebudu, dneaska delaji kuchyn, mam z toho druhe vanoce, vypada krasne... o svetlech mi nemluv, je to sileny vybirat... jinak faktrua prosla normalne pres net bankovnictvi, tak jsem zvedava, kdy sedacka dorazi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kristi, chápu, je to honička. Já jsem ráda, že tohle mám už za sebou. Ale je to chvilka a pak to budete mít krásné. Obklad budete tedy dávat až po montáži kuchyně? Tak u nás nakonec je UPC - jen to jaksi nevěděli na jejich infolince. Takže dneska objenávám internet a konečně ho budu mít i doma.
Odpovědět
Profilova fotka
je to sileny, ale uz se to blizi. Oblad az po kuchyni, to nejak nestiham zatim....
Odpovědět
Profilova fotka
Jasne, bez obkladu se dá v nejhorším chvíli vydržet. Pokud nebudeš hned smažit na otevřené pánvi teda... Pokud bys potřebovala obkladače, měli jsme celkem dobrého a můžu doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Baru, to bych moc rada, ja nevim, kam se obratit. Tak jestli te muzu poprosit do IP, telefon a cenu za m2, dekuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, napsala jsem ti do IP.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?