Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?
Nojo, jenže před týdnem jsem měla 7, tak to taková změna není
I když dneska jsou ty kontrakce už tedy znát, tak snad se to rozběhne.
Abychom si nepsali jen o miminech: celkem nás zaujala tahle židle: http://www.calligaris.it/catalogo/Sedie-e-Sgabelli/Metallo---Plastica/Easy/2/12/121 Je to ten styl, co se líbí Mírovi, a pro mě by to také bylo přijatelné. Psala jsem do Alaxu a bohužel ji nemají vystavenou a nejsem si jistá, zda bych objednala tak drahé židle bez vyzkoušení. U Říhy jsem je na netu nenašla vůbec, takže předpokládám, že je také mít nebudou. Tak pořád nevím.20. kvě 2009- Sponzor fóra
Kristi, to je super, že jsi s foťákem spokojená. Stejně je to úžasné, jak se tyhle věci rychle posouvají. Když se podívám na svůj pět let starý kompakt, je to už jen tak na hraní. Jak jsem psala, také uvažuji, že na malého na procházky také pořídím nový kompakt, tak možná vezmu taky tenhle.
Natuzzi můžu zkusit, to máš pravdu, ti mě nenapadli.20. kvě 2009Holky, já snad seženu tu desku a ne až zas tak příšerně drahou............... Akorát mě zaráží cenový rozdíl 30tis. kč u různých firem u té samé desky, bojím se, aby ta levnější nebyla nějak podělaná
Zas si ale nebudu připlácet za nic, že.............. Budu si to muset objet, dobrý je, že je to vesměs na Moravě
Baru: tak to fakt držím maximálně palce, protože to už bude brzičkoJinak já ještě nevím, promýšlím ............
20. kvě 2009- Sponzor fóra
Baru,t o vypada nadejce, cervix super
juuuu, to mas uz fakt za par....