Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
zostrenym cichem? ja nevedela 8tydnu...nejak mi to vsechno vypadlo. Akorat ty prsa, ty byly fakt velky, jinak ani nic...a musela jsem snidat, jinak mi bylo tak nejak divne
Odpovědět
u mě teda čich taky přišel až pozdějc, ale zato se pak chudák petr několikrát dozvěděl, jak strašně smrdí :-D :-D :-D jo, velký prsa by se mi hodily, ale u mě prd............... :-S zato jiný části těla mám velký až dost :-D :-D v sobotu konečně dovyklidíme zbytek věcí z letný a v neděli asi na všechno prdíme a pojedem na chatu, potřebuju oraz
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, neboj, ty prsa to doženou po porodu ;-) Já jsem skoro nemohla otevřít odpadkový koš. Sice se mi nedělalo špatně na blití, ale byl to prostě strašný smrad. Jo a Míru se umýt jsem také pořád posílala, jinak se nesměl přiblížit :-D Ale mám pocit, že se mě ten čich pořád drží. No zrovna výhra to není.
Odpovědět
Baru: no tak to musí být pak ale nářež s těma plínama, co? :-D :-D :-D já myslela, že to zmizí.............. Však taky čekám, že si pak koupím podprdu větší velikosti než B ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na ty plíny jsem si tak nějak zvykla. Ale až začneme s příkrmama, asi to bude výrazně horší. Já jsem ale asi s tím čichem extrém, tak se nelekej dopředu. Já měla C od 2. měsíce :-D :-D Razím na úřad kvůli rodičovské.
Odpovědět
Profilova fotka
Evi,t o se neboj, ja myslim, ze D bude uplne aktualni... maly deti nesmrdej, kdyz jsou kojeny, mne se obcas zveda kufr ted, ja nevim, co to nase dite ji, asi hadry na nadobi :-D :-D
Odpovědět
D???? x-) x-) x-) x-) x-) aspoň něco ;-) Holky, to budu teda muset kojit až do nočníku :-D :-D :-D kristi: a na ten záchod jí babi nenaučila???
Odpovědět
Profilova fotka
ne, ona je ve sprajcu prave kvuli babicce. Proste nechce....takze jednodusse pockam, az chtit bude. A taky me desi ta zima, az bude potrebovat nekde venku a pokazdy mi nastydne, kdyz bude mit pipku vyvalenou ven, ze jo...
Odpovědět
Jen aby chtěla brzo........................ Hele, snad nenasytdne, my taky nenastydly ;-) a nebo honem běžet na hajzlík no.......
Odpovědět
Profilova fotka
ja to neresim, mne to vazne nevzrusuje, to spis moje okoli....kdyby chtela tak chodi, nechce, nebudu ji zbytecne nutit a kazdej den nad ni stat jak debil. Vi, kam se cura - az to bude chtit zkusit sama si rekne. jdu si natahnout zada a pak jdeme ven
Odpovědět
jasný, pp
Odpovědět
Profilova fotka
uz jsme zpatky, mam krasnej podzimni venec na dvere, snad tam chvili vydrzi
Odpovědět
jak ho uchytíš? ty jo, já jsem vytuhla na pohovce na letný přikrytá závěsem :-D musím pomalu něco dobalit a jet, chjo, se mi nechce se zvedat vůbec..................
Odpovědět
Profilova fotka
dala mi k tomu pani slabej dratek, takze zevnitr za kukatko...zatim drzi
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, tyjo, těhotenské odpolední schrupnutí, to bývala pohoda :-D :-D :-D Já věnce věším tak, že zevnitř nahoře do dveří zapíchnu špendlík a na věnec tam pověším na silné niti.
Odpovědět
Profilova fotka
jo, to je asi stejnej system, mi rikala pani slabej hrebicek, ale ja bojim, ze do tech bezp. dveri to nebude moc dobrej napad. Baru, uz topis?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
se priznam, ze kdyz jsem mohla, spala jsem furt - dopoledne, po o, navecer, jen v noci ne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jezis, ty jsou krasny, skoda ze my nikdy na ples nepujdem http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2...
Odpovědět
Profilova fotka
Netopím, muž by mi to stejně vypnul :-D Ne, u nás ještě taková kosa není. Ten náš dům fakt dobře izoluje. A my jsme celkem otužilí, i Matese už otužujeme. Dneska má konečně po asi 5 nespavých dnech den spavý, tak mi chrní v kočárku, i když jsme se z procházky vrátili už před hodinou. Dveře úplně v pohodě. Když ten špendlík vyndám, není vidět, že tam vůbec byl.
Odpovědět
Profilova fotka
my taky jeste nemame zimu, ono se to vydycha, ze jo. Mame tady cca 23,5 - ac tomu neverim. ted mi prislo na mail heslo a my mame normalne webovky jako SVJ rezidence riegrovy sady, to je teda pekny od nich
Odpovědět
ty jo, tak špendlík bych do dveří asi nedala........... bych se bála, že tam bude dírka my taky netopíme, teplo máme dost, stále otevřená okna, jinak je tam vlhko kristi, proč nikdy nepujdete na ples?
Odpovědět
Profilova fotka
pac my netancime, Roba to neumi a ja vlastne taky ne....
Odpovědět
Profilova fotka
My taky máme na teploměru přes 23 stupňů, takže pohoda. Webovky pro SVJ také musí Míra zajistit, on se někdo nabídl, že to udělá dobrovolnicky, a skutek utek. Míra našel firmu, co by to udělala za rozumný peníz, ale zbytek výboru s tím nesouhlasí, když to má udělat ten člověk. No, takže ve výsledku nic není :-(
Odpovědět
tak by se to dalo zkusit jenom, ne? ja to taky neumim, ale dupkat do rytmu zvladnu ;-) my chodili do tancirny na salsu, to bylo bajo, jo, kde jsou ty casy............ baru: a on je ve výboru?
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo,to je vitr
Odpovědět
Profilova fotka
Míra je předseda :-) Já ten špendlík dávám na horní hranu, takže i kdyby tam dírka zůstavala, tak není vidět. Já tančím, Míra taky a přesto nějak není příležitost :-(
Odpovědět
předseda, tak to je dobrý, právě přemýšlím do toho uvrtat petra, ale zase, chudák, já byla takhle ve výboru taky a děsný práce :-S co on na to? aha aha, na horní hranu a delší nit, viď? zkusím na vánoce my taky nemám příležitost baru, jakou máš tu odsávačku? páč holky z koně říkají, že je pak víc mlíka, tak že bych si jí koupila rovnou
Odpovědět
Profilova fotka
ja mela nakou Medelu nebo jak se to jmenovalo
Odpovědět
a fungovala dobře??? ta je dost drahá, ale právě o té jsem uvažovala...........
Odpovědět
mně se jako totiž zdá, že na mý malý prsa to ani nepůjde nasadit :-S
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?