O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
G Servis - poukaz na slevu
Pokud někdo přemýšlí o projektu od firmy G servis odkaz zde http://www.modrastrecha.cz/bazar/projek…
jaryss5
Před 14 lety
1
Schodiště Arké. Máte zkušenost?
nemáte někdo zkušenost s italským schodištěm Arké? Moc se mi líbí a zvládne ho prý sestavit každý s…
ski555
Před 14 lety
3
Máte zkušenosti s plynovým průtokovým čerpadlem?
ahoj, planujeme napojit podlahove topeni na plynove prutokove cerpadlo. Ma to tak nekdo? funguje to…
gaudi
Před 14 lety
2
Do kdy musí původní majitel ukončit pobyt v nemovitosti?
Dobré ráno, zajímalo by mne,zda někdo nevíte do kdy musí původní majitel ukončit trvalý pobyt v …
yvonahk
Před 13 lety
10
Jakou podlahu do zahradního domku - pergoly?
Plánujeme stavbu zahradního domku kombinovaného s pergolou (část uzavřená na nářadí a část otevřená…
maja.g
Před 14 lety
2
Potřebuje Slovák ke koupi bytu pobyt v ČR?
Ahoj, mam nasledujici dotaz: Mamka ze Slovenska chce koupit byt v CR. Nema tady prechodny a ani trv…
bajana
Před 14 lety
3
Znate nekdo jupiter-systemy podlahove topeni?
ahoj, mate nekdo zkusenosti s podlahovym topenim jupiter-systemy? jaci sou? nejake stiznosti?
gaudi
Před 14 lety
2
Realizace moderní terasy. Poraďte firmu
Muzete mi prosim poradit, nejakou velmi kvalitni firmu, ktera by vyprojektovala a nasledne zrealizo…
maja.g
Před 14 lety
2
sponzor fóra
Jsem tady nová - sarkatech
Ahojte, náhodou som na nete narazila na tuto stránku a som nadšenáááá ! Bývame v 3 izbovom byte, kt…
sarkatech
Před 14 lety
4
Zemnící pásek. Jak ho nejsnadněji položit?
Jak nejsnadněji položit zemnící pásek? Chceme ho dát na plocho, aby měl lepší styk se zemí a zatíži…
elektrotrutnovcz
Před 10 lety
22
Môže byť stena hrúbky 7cm nosná?
Zdravim, chceli by sme posunut asi o 1m v panelakovom byte jednu stenu medzi obyvackou a spalnou. S…
aurinko
Před 14 lety
3
Jsem tady nová - barborakoc
Ahoj,sem z Tábora,brzo začínáme stavět domek.
niccky.z
Před 14 lety
2
Sen o domečeku
Od té doby co jsem se vdala sním o domečku...když se na rodily děti o to více...hlavně kvůly níim..…
beda
Před 14 lety
1
Jakou matraci pro dětskou prodloužitelnou postel Minnen?
Zdravím všechny:-)mám otázečku.Chceme pořídit dětskou prodloužitelnou postel Minnen,ale nějak jsem …
fafetka
Před 14 lety
1
Kuchyňská linka od stolaře, nebo z obchodu?
Ahoj lidi, s manzelem jsme se rozhodli pro novou linku do naseho panelacku. Avsak, vzhledem k to…
deninovako
Před 14 lety
22
Padá nám rákosový strop z minulého století
Co byste dělali se starým stropem z rákosu, přehozeným omítkou, který se viditelně prohýbá a když j…
mira1979
Před 14 lety
2
Jsem tady nová - miela
Ahojky,jmenuji se Michaela a dělám rekonstrukci bytu a chtěla bych se tady trošku inspirovat :-)
niccky.z
Před 14 lety
2
Ma niekto postaveny bungalov 879 bez zelezo-betonovej platne?
AHOJ.STAVIAME BUNGALOV 879 A HLADAME NIEKOHO KTO REALIZOVAL KROV BEZ ZELEZO-BETONOVEJ PLATNE?erika
1ericka
Před 14 lety
1
Úvěr od Lišky. "Návrhy na vklad zástavního práva"?
Dobrý den. Vloni jsem si s manželem půjčila od lišky 1800000. V první etapě jsme vyčerpali 600000 a…
lin18
Před 13 lety
6
Na půdu potřebuju dvoje schody, vytahovací. Poraďte
potřebuju na půdu do podkroví dvoje schody. jedny vevnitř-vytahovací a druhé z půdy ven na dvůr, ne…
marin2
Před 14 lety
2
Vytápění podlahovým topením. Poraďte podlahovou krytinu
Protože budeme topit podlahovkou, neustále řešíme podlahovou krytinu a stále nejsme rozhodnuti. M…
daisyr
Před 11 lety
27
Jakou si mám říct cenu pozemku? Je to 1500 m2
dobry den . bydlim v male obci cca10 km od ostravy a jeden z mistnich podnikatelů chce odkoupit m…
slavomir15
Před 14 lety
3
Jaký je nejmenší rozměr plastového otevíratelného okna?
Mám předběžně vybraný profil oken Schüco SI82, ale firma, která okna naceňovala nás upozornila, že …
sonasta
Před 12 lety
8
Stavba blízká dálnice
Zdravím, chceme stavět RD ve Frýdku Místku. Dům by měl stát blízké přípojné přípojky z OV do FM, …
novgan
Před 14 lety
1
Jsem tady nová - novgan
Ahoj, asi jako každý na tomto foru máme stejný cíl - postavit si domeček. S mým přítelem jsme se ro…
novgan
Před 14 lety
3
Staveništní rozvaděč. Na co dát pozor při koupi?
Musíme si koupit stavební rozvaděč. Na co si dát pozor, pokud to kupuji z druhé ruky? Vím, že má mí…
petrbeza
Před 6 lety
15
Zateplení a izoloce ploché střechy. Poraďte
Ahoj, u někoho na fotoblogu jsem viděla rozpesané jednotlivé vrstvy na zateplení a izolaci ploché s…
hugo58
Před 14 lety
2
Kuchyně Dušek. Máte zkušenost?
Prodím nemáte nikdo zkušenosti s firnou Dušek? Od jedné známé jsem sylyšela, že jsou docela dobré, …
mike_nuolab
Před 3 lety
1
2
...
3
75
Lechuza Balconera. Máte zkušenost?
Ahojky, má některá z vás zkušenosti s květináči Lechuza? Popřípadě Lechuza Balconera? Zvažuji tyto …
azafata
Před 14 lety
6
Stavebni firmy pro zdeny RD
Ahoj, muzete mi doporucit stavebni firmu dle vasi zkusenosti? Chceme stavet zdeny RD v okoli Rican.…
petrakalcik
Před 14 lety
1
1
2
…
1175
1176
1177
1178
1179
…