O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svítidlo nad jídelní stůl 1,2 m. Nebude škrtat o hlavy?
Ahojky, mám vybraný lustr nad jídelní stůl, který má výšku 1,2m. Stropy máme 2,5m. Stále přemýšlím…
peff
Před 14 lety
6
Máte posuvky do pouzdra? Jste spokojení?
kdo máte doma posuvky do pouzdra, jste spokojeni? je to hlučné? chceme si to dát, tak se ptáme po l…
monnca
Před 10 lety
19
Jak máte vysoké vchodové dveře?
Ahojky, potrebovala bych zas malinko poradit. V projektu mame psany vchodove dvere 230 cm vysoke.…
danielax
Před 14 lety
7
Plastové dveře do původních zárubní. Máte zkušenost?
Ahoj. Právě rekonstrujeme náš dům a sháním se po nějakých vchodových dveří. Narazli jsem na toto: w…
mou
Před 14 lety
3
Dřevostavba. Jak je v ní v letních vedrech?
Uvítám Vaši zkušenost s bydlením ve dřevostavbě hlavně v rámci letních veder (když jsou venku teplo…
jurenkovav
Před 12 lety
11
Hydromasážní box. Máte zkušenost?
Dobrý den Předěláváme byt a chtěli by jsme tam hydromasážní box, ale nevím jestli ano nebo ne :-(…
vesely_karel
Před 12 lety
5
Odlišné koncovky záclonové tyče. V každém pokoji jiná
Co si myslíte o tom, dát do každého pokoje záclonovou tyč pokaždé s jinou koncovkou? Mám v albu víc…
mulisi
Před 14 lety
4
Trávník - začínáme. Co je dobré nachystat, udělat?
Jak jste postupovali, co je dobré nachystat a udělat, aby měl člověk dobře připravenou půdu a hezky…
davex
Před 1 rokem
1
2
...
3
75
sponzor fóra
Termostatická baterie. Máte zkušenost?
Máte prosím někdo zkušenosti? Zvažujeme koupi. Jen nevíme kterou, jsou u nich i dost velké cenové r…
kofinka
Před 12 lety
8
Levitující - neviditelné poličky na knihy. Poraďte
Zdravím všechny milovníky knih :-) Máme malý byt a knihovna je pro mě velkým snem, narazila jsem n…
albi
Před 14 lety
3
Posuvné pouzdrové dveře do koupelny. Máte zkušenost?
Máte zkušenosti s těmito dveřmi? Budu rekonstruovat byt a byly mi nabídnuty, kvůli úspoře místa, p…
jennifer
Před 14 lety
5
Na kolik vás vyšly rozvody vody, elektřiny, atd.?
Ahojky, máme možnost koupit rozestavěný dum, pro rozhodnutí by nás zajímalo jaké sumy jste dali za…
lukoid
Před 6 lety
23
Jsem tady nová - sonax1
Jsem tady nová,Zdravím všechny..začaly jsme stavět ,už bude hruba stavba.. :-)
jennyska
Před 14 lety
2
Z jakých cihel stavět nízkoenergetický nebo pasivní dům?
Ahoj, chystámě se stavět. Chtěla bych NED nebo pasivní dům. Z čeho radíte stavět? Nechci dřevostavb…
cori
Před 14 lety
12
Projekt na elektriku
Ahojte, nemáte někdo inspirativní projekt na elektriku nebo tip, kde bych něco našla? Kam dát jakou…
nnora
Před 14 lety
3
Stavební povolení na vodovodní přípojku. Je nutné?
Ahoj, máme poslední překážku ke stavbě domu. Zajímalo by mě, jestli je potřeba k žádosti o stavebn…
nanah
Před 12 lety
4
Jak jste spokojeni s trojskly?
Je pravda, že jste s trojskly v oknech jako v bungru? Je prostup světla opravdu tak znatelně zhorš…
miissiicckka
Před 11 lety
16
Obytné místnosti ze starých chlívů. Máte zkušenost?
Dobrý den, koupili jsme statek a ze staré hospodářské části bychom rádi udělali pokoje. Máte s …
adelt
Před 8 lety
7
Kácení topolů. Máte zkušenost?
Ahoj, máte zkušenosti s kácením stromů na pozemku? Na pozemku, který bychom chtěli koupit jsou vzro…
jitule23
Před 14 lety
7
Co vše jste koupili přes net?
Hezký den, už jsem na stránkách Modré střechy zjistila,že je výhodné koupit obklady a dlažbu pře…
duckie
Před 14 lety
4
Kde sehnat velkoform. obklad na obložení krbové vložky?
Dobrý den, poraďte, kde se inspirovat a kde sehnat velkoformátové keramické obklady vhodné na obl…
azafata
Před 14 lety
2
Jaká je cena plynovodní přípojky?
Chtěla bych se zeptat na kolik vás vyšla plynovodní přípojka? Po nás chce firma 14 839,- a kopali j…
mulisi
Před 14 lety
3
Znáte opravdu šikovného obkladače?
Dobrý večer, nezná někdo opravdu šikovného obkladače? A který má v letní sezóně čas? Potřebujeme ob…
garam_g
Před 14 lety
3
Výklopný mechanismus pro skládací dveře. Jaká značka?
ahoj, prosím všechny, kdo máte tento mechanismus na horní 2 dvířka nad sebou v kuchyni. Jakou máte…
frantik81
Před 14 lety
3
Kde koupím psací stůl Ikea Alve, barva antik?
Nevíte někdo, kde by se dal sehnat psací stůl Ikea Alve v barvě antik? Ikea ho již neprodává...nemá…
ladida.l
Před 14 lety
2
Jde elektrika na zeď, kde je pouzdro na dveře?
když zabuduju pouzdro na posuvný dveře do sádrokartonu, můžu na tu zeď dát vypínač? na druhou stran…
duckie
Před 14 lety
4
Máte zkušenosti se systémem ThermBoil na ohřev vody?
Jedná se o inovativní ohřívač vody, založený na principu termodynamiky s využitím jak solární energ…
zubr487
Před 6 lety
6
Kdo má udělat plot? Existuje pravidlo?
Mám takový problém, za chvíli se stěhujeme do domečku a chceme udělat plot. Jsme uprostřed, přičemž…
elcitta
Před 10 lety
9
Projekty, půdorysy. Kde je hledat?
Chteela bych poprosit o radu, kde jste hledali inspiraci pro vas domocek? Myslim odkazy na internet…
miccinka
Před 14 lety
3
Schody na půdu. Poraďte vytahovací
chodíme na půdu na chalupě občas za účelem ukládání věcí. přístupové schody jsou staré a dřevěné a …
hanca2
Před 14 lety
3
1
2
…
1177
1178
1179
1180
1181
…