O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Krbova kamna s vyměnikem - akumulačni nadoba - podlahove tepeni
ma někdo zkušenosti v zateplenem novem RD jako hlavni zdroj krbova kamna s vyměnikem , akumulačni n…
petrfrenk
Před 14 lety
3
Bernský salašnický pes
Zdravím pejskaře má tu někdo bernáčka.My máme 4letého Akima, dále má nevěstu Arču a první porod byl…
tinuskaa1
Před 6 lety
1
2
47
Jsem tady nová - zdenka56
Děkuji za přijetí.Jmenuji se Zdenka, bydlím v Severních Čechách, rekonstruujeme chalupu, do které j…
zdenka56
Před 10 lety
4
Kuchyňské studio v okolí Poděbrad. Doporučte
Ahojky, potřebovala bych poradit s výběrem kuchyňského studia v okolí Poděbrad...můžete mi někoho d…
merkuciooo
Před 14 lety
3
Keramický dřez. Máte zkušenost?
Ahoj. strašně se mi líbí keramický dvojdřez z IKEI. Máte někdo zkušennost s keramickým dřezem? Každ…
mirimi
Před 14 lety
2
Jakou barvu sedačky do oranžového obýváku?
Jakou byste volili nebo máte doma barvičku sedačky v oranžově vymalovaném ovýváku?
maitland
Před 14 lety
4
Jaká je spotřeba při topení dřevem?
možná tu někde takový dotaz je, ale snažila jsem se hledat celé odpoledne a bez výsledku. zajímal…
petrfrenk
Před 14 lety
12
Jsem tady nová - katerinkratka
Aloha, jsem Kačka, bydlím u Rakovníka. Přivedla mě sem diskuze na téma realitních kanceláří - provi…
katerinkratka
Před 14 lety
3
sponzor fóra
Zlúčenie CZ+ SR fotogalerií. Aký máte názor?
Aky mate nazor na to ze by sa mohli zlucit fotogalerie ? Je potom viac moznosti ako sa informovat, …
nikka.vo
Před 14 lety
5
Kvalitní a nepředražená základová deska. Poraďte firmu
Ahoj, mám velkou prosbu =-) Máme "mírně svažitý" pozemek s převýšením cca 80cm a střední radon. Cht…
sonik05
Před 14 lety
3
Symetrie X asymetrie u kuchyňské linky
Prosím poraďte mi. Vymýšlím sestavení kuchyně do RD. Kuchyně bude mít tvar U. Prostřední strana "úč…
kirik
Před 14 lety
16
Jaké zvolit dveře k této podlaze?
Prosím o radu jaké zvolit interiérové dveře včetně obložkových zárubní a nábytku. Zatím máme hotovo…
ewelina
Před 13 lety
20
Dřevěné palubky místo sádrokartonu do podkroví
Prosím o vaše názory. Právě nám udělali v RD chlapi konstrukci na sádrokarton v celém podkroví RD. …
tomas1965
Před 10 lety
15
Jaká je denní spotřeba el. energie v RD?
Chtela bych se vás zeptat, kolik se vám tak pohybuje spotřeba el. energie při stavbe RD. Nám ted na…
zdenkaj
Před 14 lety
5
Pracovní deska v šedostříbrné barvě
Poradíte prosím někdo konkrétního výrobce pracovní desky do kuchyně, která imituje nerez nebo hliní…
stylishrooms
Před 12 lety
11
Stavba střechy - vaše poznatky, nápady, reference ...
Prosím o radu,ohledně stavby střechy u RD.Co vše je nutné pro oslovení firmy,doporučení dobré firmy…
jan_dvorak
Před 13 lety
2
Do obývacího pokoje raději dřevěnou podlahu nebo dlažbu?
Budeme mít všude podlahové topení, z toho důvodu by byla nejlepší dlažba. Máme ale strach, aby neby…
kristi
Před 14 lety
11
Rodinný dům Marek od firmy Precis. Máte někdo?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte postavený nebo uvažujete o RD Marek od firmy Precis …
veronik92
Před 8 lety
1
2
33
Celkové "snížení" domu. Jak moc je to náročné?
Zdravím všechny stavitele. Mám rodinný dům po rodičích a momentálně řešíme, jestli jít nebo nejít d…
zdenkaj
Před 15 lety
12
Obvodové stěny rodinného domu. 30 cm Porothermu stačí?
Dobrý podvečer, chtěla bych poprosit o radu. Máme hotový projekt na stavbu rodinného domu. Manželo…
milan1965
Před 8 lety
14
Je dobrý kávovar Dolce Gusto?
Manžel mi chce k vánocům koupi Dolce Gusto. Jen nevím jestli bych ho často používala. Co myslíte kt…
smoula2300
Před 2 lety
26
Kávovar DeLonghi ESAM 5500 W. Ste spokojní?
Ahojte, chcela by som sa opytat, ako ste spokojni s tymto kavovarom, ak ho mate. Dakujem za nazory …
janakar
Před 14 lety
4
Skla Lacobel vs. Colorbel. Máte zkušenost?
Máte prosím někdo zkušenosti s těmito druhy skel jako obložení za kuchyňskou linku? Colorbel je odo…
pavlus100
Před 11 lety
13
Barvy do malého obývacího pokoje. Jaké máme použít?
Dobrý den, chceme s přítelem vymalovat náš ne moc veliký obyvák. Jaké barvy bychom měli použít do …
porscha
Před 15 lety
3
Jaká střecha je nejlevnější?
Ahoj, uvažujeme o stavbe přízemního domku klasického obdelníkovitého tvaru. Zajímá mě, jaká střecha…
jiri_svoboda
Před 10 lety
9
Jakou zvolit barvu stěn k výrazné tapetě?
Zdravím Chystám se na předělání pokoje. Již mám vybranou tapetu, ale nevím si rady jak vymalovat …
nikka.vo
Před 15 lety
7
Thermomix - vaření, recepty, diskuze
Ahoj, mám asi rok thermomix, je to mercedes mezi kuch. spotřebiči, jsem s ním moc spokojená, sháním…
thermik
Před 11 lety
18
Má někdo zkušenost s nábytkem od Jitony?
Ahoj má někdo nábytek od jitony? Dneska jsem objednali celou ložnici taky by mě zajímalo jaký má kd…
ivett
Před 15 lety
2
Bungalov 4+1. Na jaké částce jste skončili?
Chtěla bych se zeptat, na jaké částce, ale bez pozemku, jste skončili při stavbě bungalovu 4+1, s g…
anetka2017
Před 7 lety
1
2
...
...
3
4
120
Elastolith do obývacího pokoje. Je jiná alternativa?
Ahojky, poraďte prosím.Nechala jsem si od známého truhláře vyrobit obývací stěnu - (moderní, v obch…
market123
Před 15 lety
4
1
2
…
1193
1194
1195
1196
1197
…