O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Předokenní rolety - Climax nebo Covert?
Dobrý den, prosím o radu s výběrem rolet. Máme nabídky rolet Climax a Covert LA39. Ceny se celkem l…
lucievlckova
Před 3 lety
1
Mezera mezi odkládací plochou a pračkou
Hezký večer, ti z vás, kdo mají pračku a sušičku vedle sebe a na nich desku/odkládací plochu - jak …
radim2015
Před 3 lety
8
Popraskaný anhydrit
Dobrý den, jsou tyhle praskliny po zaschnutí anhydritu normální ? Firma tvrdí, že po zabroušení bud…
marek_15
Před 3 lety
10
Koupit nebo prodat byt?
Musíme vyřešit dědictví bytu. Je nyní lepší vyplatit druhého dědice a byt si ještě nechat -ted je t…
andik.cz
Před 7 měsíci
1
2
35
Názory na bungalov 5+kk+2G
Zdravím, s přítelkyní jsme těsně před zahájením prací na projektu a tak bych vás chtěl poprosit o…
bayt
Před 3 lety
26
Zvuk vydávající polykarbonátové desky
Z cenových důvodů se rozhoduji použít jako zastřešení pergoly dutinkové polykarbonátové desky. Tera…
mitoma
Před 3 lety
5
Znehodnocení stavby
Zdravím mám u firmy zadanou výstavbu rodinného domu na klíč ale jsou už po termínu a mají hrozně ve…
dajvr
Před 3 lety
12
Plot z betonových panelů Morava
Zdravím, doporučí někdo firmu na realizaci plotu z betonových panelů? Budu rád za každou dobrou zku…
jandour
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Rozdeleni pozemku
Problem:smiley:va cizi majitele pozemku.Kupec koupil pulku od me sestry a dela problemy.Neda se s …
candat
Před 3 lety
10
Část domu není veden v katastru jako budova
Dobrý den, chci koupit dům, který je do L, ale v katastru je budova vedená jen jako obdélník. Kous…
calumka
Před 3 lety
6
Okna Irský Dub
Dobrý den, má někdo z Kroměříže a okolí plastová okna v dekoru Irský Dub, Winchester nebo Přírodní …
michaelabinasova
Před 3 lety
1
Cena šedého polystyrénu
Může mi prosím někdo říct cenu za šedý polystyrén. Nejspíš už jsem z toho mimo... Ale máme ceník na…
edison101
Před 3 lety
7
Stavěl tady někdo s firmou Precis?
Zdravim, potrebuju reference na firmu Precis pan Pavelka, kdopak jste s nimi stavěl?
radek_minar
Před 3 lety
1
Aktuální ceny kompletu fasády
Zdravím vás, nejsem určitě sám koho zajímá aktuální cena fasády RD. Tady na fóru jsem samozřejmě h…
horst_fuchs
Před 3 lety
7
Keramický dřez pro montáž pod desku
Dobrý den milí střecháčci, prosím Vás o tipy s jakým keramickým dřezem pro montáž pod desku jste sp…
dianinka
Před 3 lety
1
Kombinace difuzně otevřené a uzavřené konstrukce
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte kombinaci difuzně otevřené skladby stěn s difuzně uzavřeným…
bebekeksy
Před 3 lety
4
Samonosná pojezdová brána
Aktuálně jsme ve fázi, kdy přišlo na řadu řešení pojezdové samonosné brány. Nejraději bych bránu, k…
luckavra
Před 3 lety
3
Jaký odstín bílé barvy na fasádu (firma STO)?
Hezký den, nyní řešíme jakou bílou dát na venkovní fasádu (budeme brát od firmy STO) nemáte někdo z…
slamer
Před 3 lety
5
Ceny za prípojky
Ahoj, Firma mi nacenila vybuduvanie prípojek na pozemok...sú ponúkané ceny v norme? Splašková príp…
mfmf11
Před 3 lety
1
Jak připevnit lustr do sádrokartonu
Chystám se na instalaci podstropních světel a lustrů do sádrokartonového podhledu. Budou pro zavěše…
milan1965
Před 3 lety
8
Žulové kostky z Polska
Dobry den, ma nekdo zkusenost s zulovymi kostkami z Polska? pripadne nejaka zkusenost z CR? Dekuji
bikemedic
Před 2 lety
5
Podlaha Krono originál dub sherwood nebo dub pastelový
Ahoj prosím neměl by někdo skutečné foto podlahy dub sherwood nebo dub pastelový od firmy Krono, př…
kikiss
Před 3 lety
1
Zbouraný nefunkční komín v koupelně
Hezký den všem Chci se prosím vás zeptat. Děláme rekonstrukci bytu, ve staré koupelně za bojlerem …
jozkakomosny
Před 3 lety
8
Jak topit / ohřívat vodu
Dobrý den, právě jsme koupili rodinný domek a řešíme, k jakému typu vytápění a ohřevu vody se při…
edison101
Před 3 lety
3
Dlažba na chodník Diton, CS Beton
Zdravím všechny, ráda bych Vás poprosila o zkušenosti s dlažbami od firem Diton a CS Beton. Mají o…
bod
Před 2 lety
3
Plechová falcovaná krytina - hluk
mám dilema, kvůli kondenzaci a prostupu hluku mám ve složení střechy s nadkrok. izolací PIR jak fal…
iamondras
Před 3 lety
1
Jak zateplit již hotovou podlahu...
V chalupě mám již vinyl. Podlahu., a je fakt hoodně studená, sklep pokryje jen malou část chalupy, …
opravujifurt
Před 3 lety
1
Změkčovač vody?
Zdravím - mám dotaz - má někdo osobní zkušenost se změkčovačem vody, typu IPS Kalyxx či Swiss Aqua …
ondra_knif
Před 3 lety
1
Kachlova kamna s vlozkou postavit na podlahove topeni?
Ahoj… „ povedlo“ se nam na zacatku rekonstrukce chalupy zvolit zcela spatne misto pro pec( kachlova…
hbboy
Před 3 lety
5
Nový dodavatel
Zdravím chtěl bych tou to cestou poprosit o doporučení dobré stavební firmy co staví domy na klíč v…
davyjones
Před 3 lety
1
1
2
…
142
143
144
145
146
…