O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak topit / ohřívat vodu
Dobrý den, právě jsme koupili rodinný domek a řešíme, k jakému typu vytápění a ohřevu vody se při…
edison101
Před 3 lety
3
Dlažba na chodník Diton, CS Beton
Zdravím všechny, ráda bych Vás poprosila o zkušenosti s dlažbami od firem Diton a CS Beton. Mají o…
bod
Před 2 lety
3
Plechová falcovaná krytina - hluk
mám dilema, kvůli kondenzaci a prostupu hluku mám ve složení střechy s nadkrok. izolací PIR jak fal…
iamondras
Před 3 lety
1
Jak zateplit již hotovou podlahu...
V chalupě mám již vinyl. Podlahu., a je fakt hoodně studená, sklep pokryje jen malou část chalupy, …
opravujifurt
Před 3 lety
1
Změkčovač vody?
Zdravím - mám dotaz - má někdo osobní zkušenost se změkčovačem vody, typu IPS Kalyxx či Swiss Aqua …
ondra_knif
Před 3 lety
1
Kachlova kamna s vlozkou postavit na podlahove topeni?
Ahoj… „ povedlo“ se nam na zacatku rekonstrukce chalupy zvolit zcela spatne misto pro pec( kachlova…
hbboy
Před 3 lety
5
Nový dodavatel
Zdravím chtěl bych tou to cestou poprosit o doporučení dobré stavební firmy co staví domy na klíč v…
davyjones
Před 3 lety
1
Odvod kondenzátu
Dobrý den, na jaře začneme stavět RD a rád bych poprosil o radu ohledně komína. V obýváku budeme m…
vladimir_sacha
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Bungalov 5+kk
ahoj, chtěl bych se zeptat co říkáte na mnou navržené uspořádání bungalovu s dispozicí 5kk. Děkuji …
tulda27
Před 3 lety
15
Příjezdová cesta - obec chce asfalt, světla,chodníky
Ahoj, Mám menší dotaz, chceme stavět a město vytvořilo územní studii, kudy má vést cesta a jak bud…
alea1
Před 3 lety
28
Potřebuji stavební povolení na tyto změny?
Dobrý den, potřebuji radu. Koupili jsme starší Rd. Záchod máme na chodbě rádi by jsme si přidali wc…
zuzik1232
Před 3 lety
5
Schodiště nemáte nápad
Dobrý den, chtěla bych poprosit jestli nemáte někdo dobrý nápad jak oddělit patro. Bydlíme v RD ješ…
kofejn
Před 3 lety
2
Schody k domu
Ahoj, hledám delší dobu informaci ohledně toho, zda se schody u domu berou jako součást domu nebo n…
milanq
Před 3 lety
2
Převod nemovitosti & výmaz věcného břemene
Ahoj, v příštím týdnu budu řešit: darovací smlouvou se na mě převede dům od rodičů ( vlastnik pouz…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Quick Step - Alpha vinyl
Zdravím, Právě vybíráme podlahu a na toulkách po různých showroomech jsme narazili na produkt od qu…
jt123
Před 3 lety
2
Venkovní žaluzie na malých oknech v koupelnách a technické místnosti?
Říkám si, má to smysl? Tahle malá okna jsou víceméně na sever. Zatemňovat nebudu, naopak tam budu r…
evita_ij
Před 3 lety
20
Hornbach - kvalita?
Hezký den prosím o radu v Hornbachu se mi líbily obkladaky co napodobují mramor.a stejně tak dřevěn…
honzik75
Před 3 lety
4
Dub Halifax bílý
Ahoj, chtěla bych kuchyň spodní skříňky bílý lesk, pracovní deska a za deskou na stěně dub Halifax …
mterezkam
Před 3 lety
1
Quick Step - Dub bavlna béžový
Dobrý den, máte někdo lepený vinyl od QS v dekoru dub bavlna béžový? Prosím o fotky jak vypadá polo…
mterezkam
Před 3 lety
1
Problém se stavebním povolením
Dobrý den, neustále se nám komplikuje stavební povolení. Na SÚ chtěli několikrát doplňovat další a …
lintea
Před 3 lety
18
Spojení PP-R potrubí s potrubím pro podlahové topení
lze spojovat ppr potrubí pro rozvod pitné vody v domě s potrubím pro podlahové topení? Napadla mě m…
svepomocnik_honza
Před 3 lety
4
Tepelné čerpadlo do paneláku
sem úplný laik v oblasti TČ a potřeboval bych poradit. Chci nahradit současný plynový kotel (vytápě…
nuonuon
Před 3 lety
27
Vyjmutí příjezdové cesty z půdního fondu
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme před 4 lety dům, nyní cca 10 let starý. K domu vede cesta v…
marta_kovar
Před 3 lety
7
Dveře Perito
Dobrý den, máte někdo plastové vchodové dveře značky Perito, konkrétně z řady Entry modely "Salma",…
jowana
Před 3 lety
12
Jak postavit atiku nad pozednici
Zdravim. Stavim garaz s rovnou střechou 2.5° nosne zdivo porfix 250. Projektant mi nakreslil dat n…
puhelin
Před 3 lety
2
Tatrovka 6m3 ornice za 4200kc, je to dobrá cena?
Je to včetně dopravy 1200kc. Jsou v ní občas nějaké kořínky. Beru 10 tatrovek, jinak by chtěli více.
jose10r
Před 3 lety
20
Vlhkost podlahy
Zdravím stavebnici, již od října mám vylitý anhydrit na teplovodní podlahové topení kdy jsem začal …
johnny144
Před 3 lety
1
Zlaté baterie Rea a Mexen popř. jiné značky
Dobrý den, má někdo prosím baterie ve ZLATÉ barvě od značky Rea, Mexen nebo jiné značky? Můžete se …
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Senesi kuchyně-doporučili byste?
Ahoj má někdo z vás kuchyni od Senesi a jste spokojeni s kvalitou provedení a materiálu? popř. kte…
stavitel2
Před 3 lety
1
Krbová vložka se zadním přikládáním
Prosím jestli poradíte jaký typ krbové vložky je vhodný pro přízemní dům 3+1. Nechci aby přetápěl,a…
nuonuon
Před 3 lety
12
1
2
…
143
144
145
146
147
…