O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výška země - dřevěná podlaha vs vinyl
Dobrý den, původní majitel domu který nyní rekonstruuji nechal vylít podlahu na výšku vinylu - 5 mm…
selskyrozum
Před 3 lety
2
Cena předokenních žaluzií a rekuperace
Zdravím, řešíme projekt domku a samozřejmě hledáme nějaký kompromis mezi komfortem a náklady. Dokáž…
cbr600rr
Před 3 lety
6
Minimální velikost pozemku, přístavba
Zdravím, mám nejspíš naivní dotaz. Respektive, trochu doufám, že si to myslím špatně. :smiley: V …
norikakaa
Před 3 lety
9
Trouba s párou
Dobrý den, řeším uspořádání kuchyně a aktuálně procházím spotřebiče. Můžete mi prosím napsat ty, kt…
sokil
Před 3 lety
7
Čím zadělat provrtanou dírku v laminu?
Dobrý večer :slight_smile: manžel omylem provrtal dírku u kuchyňských dvířek z bílého lamina. Čím b…
kekita
Před 3 lety
2
Filtr ke kotli
Je potřeba k plynové kotli magneticky filtr,když jsou v okruhu topení jen plastové a měděné trubky…
mbaud
Před 3 lety
1
Zateplení domu
Dobrý den, chci se zeptat zda má smysl dům zateplovat nebo ne.. Dům je starý 30 let, je postavený z…
travas
Před 3 lety
2
Zhotovitel si naúčtoval 2 násobek to co účtoval sousedům
Máme novostavbu RD. Jedná se o výstavbu cca 20 stejných domů na klíč na jedné ulici. Chodníky kole…
milanq
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Velikost technické místnosti?
Zdravím, chtěl bych mít v novostavbě vytápění TČ (vodní podlahové topení), rekuperaci a nějakou fot…
radim2015
Před 3 lety
4
Neplánovaný rozdíl výšky dlažba / vinyl - co dál?
Dobrý den, stavební firma (kterou jsme vyrazili) nezvládla výšky v jedné z koupelen a mezi vinylem …
travas
Před 3 lety
5
Elektrické topení - chyba stavební firmy
Dobrý den všem, v koupelně jsme naplánovali topnou rohož (https://www.kvelektro.cz/topna-rohoz-k-v-…
zubr487
Před 3 lety
2
Nový dům a umístění dřezu v kuchyni
Stavíme nový RD - bungalov a řešíme kuchyni. V příloze je velmi hrubý návrh rozmístění od projekta…
termat5
Před 3 lety
1
2
...
3
61
Jaký nechat minimální prostor před domem pro kolmé parkování?
Jak velký prostor je nutný pro kolmé stání před domem? Bude stačit 5,5 m mezi silnicí a fasádou? Má…
davex
Před 3 lety
5
Podomítkový modul Laufen. Zkušenosti?
Zdravím, má někdo u záchodu podomítkový modul od zn. Laufen? Všichni zde především doporučuji Gebe…
tade10
Před 3 lety
1
Plachtová hala - zkušenosti
Dobrý den, chci se zeptat, zda tu má někdo plachtovou halu a jak je s ní spokojen, případně kdo byl…
michaela_horpaczky
Před 3 lety
4
Zabezpečení RD: Stačí pohybová čidla a nebo je lepší mít i čidla na okna?
Budeme mít obyčejná okna (nebudou bezpečnostní). A tak si říkám: Má vůbec smysl mít čidla na oknech…
raziel628
Před 3 lety
15
HS portál - schéma G vs. G2
Zdravím. Prosím vás o radu, jaký je v těchto typech HS portálu rozdíl? U G2 je patrně „zarážka“, kt…
melounek8
Před 3 lety
1
Porotherm 44 Profi vs Eko+ Profi
Zdravím, máme vybrané obvodové zdivo Porotherm, šíře 44 cm. Výrobce jsme vybrali z důvodu doplňkový…
hazarder
Před 3 lety
6
Interiérové dveře na zdi 30 cm
Dobrý den, v projektu domu máme 5 interiérových dveří, které budou umístěny na nosné zdi v šířce 30…
pyramis
Před 3 lety
8
Nika nad vanou - imitace dřeva
Ahoj, jakým způsobem se dělá nika, viz. obrázek? Jde mi o ten dřevěný vnitřek po obvodu. To přec…
wampec
Před 3 lety
1
Plot z různých csri
Dobrý den, koupili jsme starý dům a chceme se vrhnout na zahradu. Proto potrebuji poradit ohledně p…
davex
Před 3 lety
6
Poškrábané okna
Krásný den. Kamaradka má takto poškrábané okna . Myla je a pošrabala si je houbučkou. Zajímá mě, z…
hacinka
Před 3 lety
1
TRISTONE - máte na kuchyni? Nějaký světlý odstín...
Ahoj, poptáváme kuchyni u truhláře, chceme Tristone, ale truhlář má jen vzorník o kostičkách 5x5 cm…
myfairlady
Před 3 lety
1
Zkušenosti s vinylovou podlahou
Prosím, o Vaše zkušenosti s vinylovou podlahou. Nyní se rozhodujeme, jakou podlahu vybrat do celého…
tinabla
Před 3 lety
3
Drenáž bez nopové folie
Začínáme s rekonstrukcí starého (150 let) domu, který je lehce do svahu. Ve svahu kvůli vlhkosti c…
jakubxbures
Před 3 lety
1
Velikost samostatného WC
Ahoj stavebníci :wink: chci se zeptat, pokud máte samostatné WC s menším umyvadlem, tak jak velkou …
martii1
Před 3 lety
15
Vchodové dveře - výška 220cm
Zdravím, prosím, má někdo výšku vchodových dveří 220cm?
brblalka
Před 3 lety
19
Kam s ní - aneb kam s popelnicí?
Dobrý den, nemáte prosím tip, kam schovat popelnici? Máte ji v plotě? U branky? Nebo spíš dál v pl…
jan_dusejovsky
Před 3 lety
4
Projekt na prodej?
Dobrý den, Nemáte někdo, moc prosím, projekt domu Falco od Gservisu? Chceme si nechat s přítele…
ko_taz
Před 3 lety
11
Zahradní domek
Ahoj, oslovila mě známá, že by chtěla postavit zahradní domek na nářadí. Máte někdo nějakou radu je…
zdenek_valek
Před 2 lety
11
1
2
…
150
151
152
153
154
…