O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavba první dům, pak garáž, stavební povolení
Chystám se stavět rodinný dům, který nemá garáž, ale rad bych si udělal samostatně stojící garáž, t…
franti_p
Před 3 lety
6
Smlouva budoucí
Zdravím, během 2 měsíců by jsme měli podepisovat smlouvu o smlouve budouci skrz pozemek. Chtěla by…
milanq
Před 3 lety
2
Spároklad. Umí někdo?
Hezký den, chtěla bych vás požádat o kontakt na někoho, kdo by byl schopen zpracovat pro nás spárok…
tynkasss
Před 3 lety
1
Nová koupelna v patře a její rozvody
Zdravím, řešíme právě rekonstrukci horního patra v rodinném domě, dolní je již zrekonstruované. …
puhelin
Před 3 lety
2
Saeco GranAroma nebo Siemens EQ.6
Ahoj, nemůžu se rozhodnout mezi těmito 2 kávovary, máte někdo zkušenost? Chtěla bych, aby bylo možn…
kokli2
Před 3 lety
1
Zateplení stropu bungalovu
Zdarec lidi, mám dotaz. Stavím bungalov s valbovou střechou. V projektu mám zateplení vatou :150mm …
xkarlos
Před 3 lety
21
Rada se zelení před domem :)
Ahoj všem, našel by se tu někdo kdo se věnuje zahradničení, je profík či podobně? Máme malou předza…
puhelin
Před 3 lety
26
Ytong
Zdravím chci se zeptat zdil jste někdo z ytong 500 kolik chtěly zedníci za m2 zdění mám nabídku 800…
jirkajn
Před 3 lety
10
sponzor fóra
Jídelní židle
Začínám vybírat nové židle, protože Inglof z Ikei, co máme teď, začínají dosluhovat.. Moje požadav…
jakuda
Před 3 lety
2
Projektant Královéhradecký kraj - aktuálně
Dobrý den. Doporučil by mi prosím někdo dobrého projektanta/firmu z Královéhradeckého kraje, s nímž…
snalinka
Před 3 lety
11
Rozdily v cenovych nabidkach
Ahojky, rozesilam aktualne CN na okna jak ve verzi plast, tak drevo. Zatim mi prisla prvni CN na 26…
dzanek771
Před 3 lety
11
Okna Castorplus
Dobrý den, někdo nějakou zkušenost s okny firmy Castor?
kossakowski1980
Před 3 lety
8
Jak sladit
Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Máme hrubou stavbu a já přemýšlím, jak sladit podlahu, schody …
kofejn
Před 3 lety
14
Laminátová plovoucí podlaha Kronoswiss
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s laminátovou podlahou značky Kronoswiss?
oujee21
Před 3 lety
4
Návrh koupelny v novostavbě
Ahoj, jak byste vyřešili koupelnu viz. příloha. Bude tu jen vana a umyvadlo. Šíře té koupelny je …
kleee02
Před 3 lety
14
Jak navazat/propojit prijezdovou cestu se zahradou.
Moji milí, jak není sníh, tak je vse vidět a ja si kladu otázku. Co udělat s tím přechodem mezi ko…
atilius
Před 3 lety
5
Cena 6m HS portál
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte 6 m HS portál (rozděleny na 3 části - 2 fix a 1…
bayt
Před 3 lety
12
ČOV ASIO AS-MONOcomp 4
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s ČOV ASIO AS-MONOcomp 4?
zubr487
Před 3 lety
19
Prostup tepla Uw - okna
Dobrý den, prosím o radu. Vybíráme okna - dřevo, napojovaný smrk, trojsklo. Na doporučení jsme oslo…
barebare
Před 3 lety
11
Vestavný kávovar
Zdravím, má někdo z vás umístěný vestavný kávovar mezi troubou a mikrovlnou troubou? ( 3 spotřebiče…
xkarlos
Před 3 lety
10
Kuchyn bez digestoře
Dobrý den , Plánuji kuchyn a ve prostred budeme mít ostrůvek a na něm chci varnou desku. Je to prob…
artep1987
Před 3 lety
18
Byt 2kk na jihozapad
Chtela bych se tady zeptat na vase zkusenosti s takto orientovanym bytem 2kk, 46 m2 - byt ma 1 okn…
malcao
Před 3 lety
5
Na 65 bytu 1 vytah
Jen takove diskusni tema - jde o budouci novostavbu 2 bytovych domu,kazdy dum bude mit 65 bytu,vets…
malcao
Před 3 lety
11
HK - Dřestav
Splněný sen díky firmě HK-dřestav! Stavba našeho atypického montovaného patrového domu firmou HK-d…
edcbubu
Před 3 lety
4
Keramicka plovouci podlaha vs marmoleum
Zdravim, mate tu nekdo keramickou plovouci podlahu - ceramin? jaka je jeji odolnost popr udrzba? bu…
ko_taz
Před 3 lety
1
Skladba podlahy
Zdravím,jakou byste zvolili skladbu podlahy pro dřevěnou třívrstvou? původně sme začali pro vinyl,a…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
1
Přístup přes náš pozemek
Zdravím, dnes u nás byl potenciální kupec na vedlejší pozemek s tím zda mu umožníme/odkupem vybudov…
candat
Před 3 lety
22
Rolety den a noc vzdálenost od zdi
Chtěla bych se zeptat lidí, kteří mají rolety den a noc montované do zdi, zda poté, když jezdí po z…
dracula
Před 3 lety
1
Demolice Praha/Střední Čechy
zdravím, vím že tu je několik tématicky velmi podobných diskuzí, ale rád bych se zeptal, zda-li tu …
firewalker
Před 3 lety
2
Stavební stojky
Zdravím, vie mi tu niekto poradiť, kde kúpiť stavebné stojky za lacno? Teoreticky kľudne z PL ak t…
josefx
Před 3 lety
1
1
2
…
156
157
158
159
160
…