O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Přislíbení změny Uzemního plánu starým zastupitelstvem a starostou, nové zastupitelstvo nesouhlasí
Dobrý den, zde je mů předchozí dotaz na tomhle skvělém fóru profíků i lidiček kteří tohle řešili. …
hansel_hoovik
Před 3 lety
8
Nové dveře do starých kovových zarubní
Dobrý den, potřebujeme vyměnit vchodové dveře do bytu v dvougeneračním rod.domě.Nemusí být bezpečno…
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
Zákaz vjezdu na soukromý pozemek
Dobrý den, máte někdo nápad, jak nejlépe bránit tomu, aby nám na náš vjezd jezdila cizí auta? Máme …
daruna
Před 3 lety
1
2
47
Kuchyňská pracovní deska
Ahojte jakou pracovní desku do kuchyně jste zvolili? Žula? Kvarcit? Technický kámen? Umělý kámen?…
bibi2022
Před 2 lety
1
2
41
Nájemníci netopí v bytě
Dobrý den, jak byste řešili problém, že nájemníci nechtějí v bytě téměř topit , je tam teplota kole…
martina2674
Před 3 lety
22
Dům 5x15m
Zdravím, má někdo zkušenosti s projektem pro dům obdélník 5x15m? Díky předem, Dana
jakuda
Před 3 lety
3
Nová horní koupelna - zničí napojením rozvodů tu dolní?
Zdravím, v rodinném domě máme zrekonstruované dolní patro a chtěli bychom teď zrekonstruovat i to h…
zubr487
Před 3 lety
3
Jaké máte interiérové parapety?
Dobrý den, chci se zeptat jaké máte interiérové parapety? S nosem nebo bez nosu a z jakého materiál…
jandour
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Praskliny kolem polystyrénové rohové lišty
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak vytmelit praskliny kolem polystyrenové lišty, která tvoří př…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Franke kašmír
Zdravím, prosím má někdo dřez Franke Kašmír nebo Saharu? Moc moc prosím i reálné foto. Děkuji
kaem
Před 3 lety
1
Podlaha z Polska výrobce PARQUET MERCADO
Zdravím máte někdo zkušenosti přímo s tímto výrobce nebo s touto podlahou ?Vinylová deska SPC Dab C…
dejv0150
Před 3 lety
1
HS portál - dvě varianty
Zdravím. Poptávali jsme několik firem na zhotovení dřevěných oken. Firmy se však liší v provedení H…
dream4
Před 3 lety
1
Fasada praskla
Dobrý den, mám 7let starou fasadu od firmy Weber a letos se mi stalo ... viz. obrazek. Cele se to z…
sona250
Před 3 lety
13
Vykonny radiator - doporucite?
Dobry den, do chodby (4x2,5 s sestimetrovym stropem), kde je podlahovka hledam radiator k umisteni …
zdenek13
Před 3 lety
1
Názor na dispozici. žádná okna do ulice
Jaký máte názor na dům bez oken do ulice? Líbí se mi dispozičně typový dům, který právě disponuje p…
secuser1
Před 3 lety
10
Příprava a zatravnění jílovitého kamenitého pozemku
Dobrý den. Máme pozemek s jílovitou půdou a spoustou kamenů, místy i stavební suti. Pozemek je na …
davex
Před 3 lety
1
2
34
Barva venkovních žaluzií DB 703 nebo RAL 7016? Máte někdo?
Hezký den, vybíráme barvu venkovních žaluzií Isotra a nemůžeme se rozhodnout zda jít do DB 703 nebo…
roman_
Před 10 měsíci
25
Cena TČ včetně instalace
Zdravím, chci se zeptat zda jste někdo v současné době (třeba v roce 2021) kupovali tepelne cerpad…
tomus
Před 3 lety
19
VPC - přerušení tepelného mostu v patě zdiva
Dobrý den, mám prosím dotaz ke konstrukčnímu detailu "přerušení tepelného mostu v patě zdiva". Plá…
dusli
Před 3 lety
5
Penb vs realita
Zdravím, dneska jsem dostal vypočítany Penb od projektantky. Bude to pasivní dům, TČ, rekuperace.. …
zubr487
Před 3 lety
13
Cena práce za krovy
Zdravím, tesař si řekl za práci na krovu 133 000Kč a nám se to zdá nějak moc. Plocha střechy je 23…
martin_s
Před 3 lety
6
Kuchyně - dekory dřeva, rozmístění
Dobrý den, toto je naše vizualizace kuchyně společně s jídelnou a obývákem. Jsem vcelku spokojená, …
tyna_novakova03
Před 3 lety
1
RAL 7039 Quarzgrau
Dobrý den, má někdo okna, dveře v barvě Metbrush Quarzgrau ? Prosím o foto, uvažujeme o této barve.…
libor93
Před 3 lety
1
Rekonstrukce nebo demolice ?
Ahoj, přemýšlíme o koupi domu k rekonstrukci a jdu si k vám pro radu. Dá se podle fotek poznat, jes…
pertpak
Před 3 lety
6
BYT - Obýv. pokoj + jídelna + kuchyně - 31m2
Dobrý den, rád bych Vás požádal o nápady a inspiraci, jak dispozičně uspořádat vybavení obývacího …
kassal
Před 3 lety
7
Studna - nerezová tkanina
Dostal jsem nabídku od firmy Profivoda, kde jsou 3 cenové možnosti. Vybral jsem si střed, ale je ta…
noga
Před 3 lety
1
Plot - Plotové sloupky BEST - LUNETA I COLORMIX BRILANT
Zdravím máte někdo plotové sloupky z BEST - LUNETA I COLORMIX BRILANT? Vysušuje se barva po x lete…
wacko
Před 3 lety
2
Sousede rozhodli
Dobry den, Zijeme v RD, ktery je rozdelen na nekolik BJ, ale nemame SVJ. Mame společnou tlakovou k…
franti_p
Před 3 lety
5
Kompozitní "křemenná deska a panel do kuchyně" z Ikey RAHULT, máte?
https://www.ikea.com/cz/cs/p/rahult-nastenny-panel-na-miru-cerna-vzor-kamen-kremen-90216623/#conten…
myfairlady
Před 3 lety
1
Změna stavebního materiálu
Zdravím, Mám dotaz ohledně změny stavebního materiálu. Máme vydané stav.povolení na Heluz Family 5…
jarin1
Před 3 lety
6
1
2
…
159
160
161
162
163
…