O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Uzavření vlhkosti v podlaze před pokládkou vinylu
Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Máme vlhkost betonu okolo 3%, pro pokládku lepeného vinylu po…
obludak
Před 3 lety
3
Foukaná izolace na půdě
Koupili jsme byt a děláme kompletní rekonstrukci, a máme byt přímo pod půdou, tak jsme přemýšleli ž…
jandour
Před 3 lety
4
Skleněné schodiště - zvládneme vyrobit sami?
Chceme skleněné zábradlí na horní podestu schodiště - viz foto. Nemáme tam jen ten boční a spodní v…
panlorenc
Před 3 lety
8
Mléčné sklo u světlíku - vstupní dveře
Krásný den, mohu se zeptat, kdo máte ve světlíku vedle vstupních dveří mléčné sklo, kolik přes ně …
brblalka
Před 3 lety
4
Dýhované podlahy
Po letech přemýšlíme, že bychom vyměnili podlahy. V současnoti máme laminátové podlahy Egger (občas…
jd1939
Před 3 lety
1
Tabulka posouzení vlhkostí bilance
Zdravím všechny a prosím toho, kdo rozumí tabulce z DEKu, o pomoc s vysvětlením. Mělo by to být pos…
zinzin
Před 3 lety
5
Bílý technistone na pracovní desku = sebevražda? :D
Otázka je jasná... navrhli jsme si krásnou kuchyni, hodila by se nám VELICE bílá pracovní deska. Bo…
veverik_
Před 3 lety
6
Soudní znalec
Dobrý den, jestli můžete doporučit dobrého soudního znalce na dřevostavby. Moc děkuji.
uhrin
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Materiál na skříně v dětském pokoji
Dobrý den, zajímá mě zkušenost s laminem na skříně v dětském pokoji, dcera bude mít bílou, kluci s…
lommi
Před 3 lety
9
Remal vinyl
Máte někdo zkušenost s vinylovou barvou od Remalu? Máme sádrové omítky a napenetrováno (někde dokon…
danny88
Před 3 lety
1
Obklady Pilch Madera
Dobrý den, nevíte prosím někdo, kde bych mohla koupit obklady a dlažbu Pilch Madera samba? Potřebu…
legoss
Před 3 lety
2
Jaký kotel na uhlí
Poradíte prosím někdo jak to bude do budoucna s vytápěním domu uhlím? Někde se říká že uhlí nebude,…
wpavel
Před 3 lety
10
Kolejnicena bazén
Dobrý den, prolezl jsem internet a nemohu najít samostatný prodej kolejnic, které se dávájí k bazén…
danula85
Před 3 lety
1
Snížení silničních obrubníků
Zdravím, má někdo zkušenost se snížením silničních obrubníků? Máme v plánu zrušit předzahrádku pře…
kekita
Před 3 lety
4
Izolace a těsnění mezi kouřovodem a zdí
Dobrý den přeji, chtěl bych vás požádat o radu jak postupovat s izolací či těsněním. Zrušil jsem pr…
bluegoof
Před 3 lety
1
Vrtání do nového obkladu - odborníka?
Dobrý den, staví nám byt developer a obloží nám koupelnu. Budeme tam ale chtít (až dodatečně, po na…
jkjkj
Před 3 lety
28
Mokrý roh u podlahy
Zdravíčko, chtěl bych se zeptat, jak bojovat s mokrým rohem v místnosti. Souvisí to nejspíše s tím,…
zubr487
Před 3 lety
2
Tepelne cerpadlo Zeme/Voda ...zkusenosti
Ahoj vsem, po tom masakru s plynem a el. co letos probehl, durazne zvazujeme predelat nas projekt z…
mp77
Před 3 lety
31
Rozvržení koupelny - nějaké tipy?
Dobrý den, právě přemýšlím nad rozvržením koupelny a nevím si moc rady. Koupelna má cca 7m a měla b…
burek
Před 3 lety
2
Fasáda a plíseň ?
Rodiče mají starší dům. Velmi často se vyskytovala a vyskytuje v pokojích plíseň. Od doby co se 2 …
smajlik345
Před 3 lety
5
Podpis zesnuleho souseda
Potrebuji podpis sousedu k ohlaseni stavby, bohuzel jeden z vlastniku SJM zemrel a dedicke rizeni n…
milanq
Před 3 lety
6
Povoleni na stavbu plotu
Zdravim, chtěl bych se zeptat, zda se mě musí soused ptát či žádat na povolení na stavbu plotu. Zaj…
nostra123
Před 3 lety
4
Co je stavební firma povinna předat při předání stavby
Pěkný den, dokončujeme novostavbu a za 14 dní máme předávací den chtěla jsem se poradit co všechno …
dana_racko
Před 3 lety
2
Hrubá stavba
Dobrý večer, Měla bych dotaz ohledně rozpočtu. Firma, která mi bude stavět domek mi poslala rozpoč…
pavlanoso
Před 3 lety
5
Hnědá plechová střecha
Dobrý den, máte někdo plechovou střechu v hnědé barvě...nikde nemůžu najít reálné fotky. Nejlépe im…
mbb2214
Před 3 lety
1
Nápady a tipy před zahájením stavby
Zdravím, na jaře začínáme stavit RD svépomocí a již teď přemýšlím na co si dát pozor při stavbě hru…
mbb2214
Před 3 lety
1
Rezavá krbová vložka, kondenzace vody?
Máme krbovou vložku s TUV vyměníkem, Bef 730 Aqua, jak je v obestavě, tak máme dole mřížky, tak jak…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Smart home - má smysl kabeláž do hvězdy, nebo vše řešit bezdrátově?
Ahoj, nyní řešíme elektro u novostavby a stojíme před otázkou "smart home"... Hodně lidí mi doporuč…
petr86
Před 3 lety
3
CYKY 4X10MM2
Zdravim, potreboval bych poradit cim a jak bezpecne napojit (prodlouzit) privodni kabel do domu CYK…
amorgunov
Před 3 lety
7
Vhodný druh elektrického vytápění
Prosím do diskuze: budu potřebovat vytápět starý domek, obytná část 1+1, cca 38m2, zateplené strop…
zubr487
Před 3 lety
11
1
2
…
160
161
162
163
164
…