O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doložení dokumentů projektantovi
Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit. Máme doložit projektantovi dokumenty a s těmito si nev…
rades89
Před 4 lety
17
Mezonet- obývák dole nebo nahoře?
Ahoj :slight_smile: Přemýšlíme o koupi mezonetového bytu v novostavbě. Ještě to není zcela postaven…
japona
Před 4 lety
10
Myčka nereaguje
Nejde nám myčka. Nejde ani zapnout a nereaguje na žádné tlačítko. Jak kdyby nebyla zapojená do zdi.…
vladimir_sacha
Před 4 lety
7
Renovace puvodnich skrini
Dobrý den, máte prosím někdo nápady, jak renovovat původní vestavené skříně v předsíni? Dveře bud…
obludak
Před 4 lety
2
Rekonstrukce s kompletní demolicí a zvětšení domu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu. Řešíme koupi pozemku i se starým domem, který je v havarij…
puhelin
Před 4 lety
6
Aduro hybrid
Ahoj, chtěla jsem se poptat jestli už někdo má tyto kombinovaná kamna. Jinak mám v plánu elektrokot…
monybee
Před 4 lety
1
Nabídka oken - profil 78 nebo 92?
Zdravím. V příloze přikládám část nabídky oken od firmy. Poradíte, zda je vhodnější do staršího dom…
raziel628
Před 4 lety
3
HS Portál, hliník - kondenz uvnitř rámu.
Dobré odpoledne, zkusím ještě zde ve fóru... Máte, prosím, někdo zkušenost, že by se Vám uvnitř r…
kristyna_senf
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Ostrůvková digestoř do podhledu nebo do stropu
Dobrý den, řešíme otázku umístění stropní ostrůvkové digestoře Faber Heaven Glass Flat 2.0 (odsáván…
tytynda
Před 2 lety
16
Zahradní sklep - izolace stropu a vlhkost sklepa
Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch, co realizovali v zahradě ve svahu vlhký sklep na ovoce a ze…
jenye
Před 3 lety
5
Stavební firma Zlín a okolí
Dobrý den, prosím o doporučení stavební firmy působící v okolí Zlína pro novostavbu RD, která je i …
evuleh
Před 4 lety
1
Černé kování na interiérové dveře? Inspirace
Hezký den, nyní jsme ve fázi výběru kování na interiérové dveře do naší novostavby a nemůžeme se st…
petraaa888
Před 4 lety
4
Projektant Uherské Hradiště a okolí
Dobrý den, máte prosím doporučení na projektanta v okolí Uherského Hradiště? Děkuji
mxm1919
Před 3 lety
6
Hledáme projektanta pro rekonstrukci rodinného domu
Dobrý den, je zde, nebo neznáte nějakého šikovného projektanta, který by nám zpracoval projekt na …
nootanootnoot
Před 4 lety
2
Vaše názory na půdorys
Dobrý den všem. Budu rád za vaše názory na připravený půdorys našeho budoucího domku. Dík
ondtom36
Před 4 lety
25
Návrh rekonstrukce - půdorys
Ahoj, kupujeme dům k rekonstrukci a zajímaly by mě Vaše názory/rady na navržený půdorys. Jídelní st…
abartap
Před 4 lety
1
Krbova vlozka
Zdravim, mate nekdo krbovou vlozku ABSOLU 800 TRIVISIO pripadne neco podobneho 3 skla? Jak jste spo…
kedzitka
Před 4 lety
1
Vlhkost v bytě. Rada s koupí odvlhčovače, případně jiné řešení.
Dobrý den, máme byt 1kk s loftovým patrem v podkroví (přízemí cca 30 m2, otevřené patro 10 m2). V …
ventilatory
Před 3 lety
11
Prosím o názory na půdorys rodinného domu.
Dobrý den, prosím o názory na půdorys rodinného domu. Rozměr je 13m x 9m. Není 9 metrů moc široké? …
petrincak
Před 4 lety
4
Podlaha v bytě v 1. patře - místo prahu lišta?
Dobrý den, chceme dělat podlahu. Původní podklad je beton, na ten chceme dát separační fólií, Liapo…
radim2015
Před 4 lety
3
Půdní schody - začal se nám rosit půdní rám u schodů
Dobrý den,v chodbě se nám začal rosit půdní rám u schodů na půdu.viz.foto,chodbu máme chladnější,n…
zubr487
Před 4 lety
10
Zkušenosti s kurzy interiérového designu
Dobrý den, chtěla bych si udělat kurz interiérového designu. Nabídka kurzů je však široká. Můžete …
lokomotiva13
Před 4 lety
1
Názor na projekt přízemního domu
Zdravím, prosím vás o názor na tento návrh projektu. Omluva za zpracování, je to domácí náčrt. Děku…
mirimi
Před 4 lety
16
Prosím o názor na půdorys koupelny
Zdravim, prosim zkusene koupelniky a stavitele o nazor na koupelnu. dekor ted neni dulezite resit (…
hradecan
Před 10 měsíci
1
2
40
Tlaková zkouška topení
Dobrý den,prosím Vás o konzultaci. Mám položenou otopnou trubku a příští pátek nám budou lejt anh…
ajl007
Před 4 lety
8
Laura - dům od ThermoPlus
Zdravím, nemá někdo z Vás postavený dům Laura od fa ThermoPlus? Případně nějaký podobný tomuto? h…
katharinat
Před 4 lety
1
Obklady v koupelně - Geotiles Rust
Dobrý den, máte prosím někdo tyto obklady? Zajímalo by mě, jak vypadají v reálu na zdi :slight_smi…
legoss
Před 3 lety
2
Rolety den a noc na míru
Dobrý den,prosím,doporucite,kde objednat rolety den a noc na míru?Děkuji:slight_smile:
burek
Před 3 lety
3
Kropit desku v nízkých teplotách ?
Dobrý den chtěl bych se zeptat, 2 dny zpět jsem vyléval betonem základovou desku na rodinný dům 15c…
panlorenc
Před 4 lety
13
Stavíte někdo podle typového projektu od GSERVISU ? popř. dům Silian
Stavíte někdo podle typového projektu od GSERVISU ? popř. dům Silian. Jaká je vaše spokojenost s to…
jirkaverca8687
Před 4 lety
1
1
2
…
170
171
172
173
174
…