O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
MasterEnergy
Dobrý den, zaujal nás ytb kanál pana Pavla Sýkory z Master Energy. Mluví zde o levných TČ země voda…
dusli
Před 4 lety
3
Selektivita jističů a jejich hodnoty
Včerejší diskuze ohledně kompresoru v zásuvce bez PE vodiče mi nahodila fakt, že bych s tím udělat …
vladimir_sacha
Před 4 lety
29
Předsazená montáž dveří na kompozitní kotvy
Zdravím všechny a prosím o radu ty,co mají předsazenou montáž na kompozitní kotvy o rady a příp.fot…
zinzin
Před 4 lety
5
Kompresor v neuzemněné zásuvce kope
Máme v domě několik zásuvek, v dílně a venku, kde se klasický kompresor na 230V zapojuje, u venkovn…
wpavel
Před 4 lety
21
Zatepleni stropu
Krásný páteční večer všem, Chtěli jsme se poptat na radu čím zateplit strop. Je to v dílně která …
lucdan
Před 4 lety
9
Střešní tašky Engoba 12 měděná
Dobrý den, má tady prosím někdo střešní tašky Engoba 12 měděná? řešíme jakou k taškám zvolit barvu …
petunadolez
Před 4 lety
1
Hypotéka UniCredit 2021
Dobrý den, ráda bych se vás zeptala jaké máte zkušenosti s hypotékou od UniCredit? A jak dlouho jst…
tomi_28
Před 4 lety
11
Vinyl Karndean Savannah Oak SM-RL23 máte??? (barkotex, vinyl v dekoru parket)
Ahoj, máte někdo doma položený vinyl výše zmíněného jména? je to vinyl v dekoru světlých parket, ma…
myfairlady
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Cena stropu 20 m2
Dobrý večer, musíme při rekonstrukci vyměnit původní trámový 20 m2 strop v místnosti 4x5 m2. Kvůli …
edison101
Před 4 lety
6
Přihlášení elektriky po koupi domu
Dobrý den, kupuji straší dům a chtěl bych se zeptat jak je to ohledně přihlášení elektriky? Stávají…
artep1987
Před 4 lety
6
Přesah zateplení na sousední pozemek
Dobrý den, Chci se poradit ohledně zateplení štítové zdi. Máme postaveno v řadové zástavbě na hran…
franti_p
Před 4 lety
6
Už topíte v pasivních domech?
Už topíte v pasivních, případně téměř pasivních domech?
jitulka89
Před 4 lety
28
Ochrana pod stůl na plovoučku
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Našli jsme si byt do pronájmu. Jsou to pěkné plovoucí podlahy.…
japona
Před 4 lety
2
Topení klimatizací
Vzhledem k aktuální situaci s cenami energií uvažuju o koupi klimatizace k vytápění domu. Předešlé …
zbranda
Před 4 lety
13
Základ v nestabilních podmínkách
Dobrý den, kolem zděného bazénu pod úrovní povrchu nám chybí ještě poslední obvodová část základu p…
panlorenc
Před 4 lety
3
Garážová vrata k oknům dekoru irský dub
Zdravím a prosím o radu. vybrali jsme dekor oken irský dub, ale jak jsem teď zjistil, je docela pro…
kuba_pollo_polomsky
Před 4 lety
6
Vytápění a ohřev vody v dřevostavbě
Zdravím všechny co plánují výstavbu dřevostavby, prosím podělte se jaké máte naprojektované kombina…
wpavel
Před 4 lety
11
Výhřev bazénu solárními panely
Dobrý den, chci se zeptat, zda jde solárními panely na baráku (které ohřívají vodu v bojleru a vyrá…
michal_klicka
Před 4 lety
1
Studna + drenážní jímka, zalévání
Dobrý den, Chci si udělat v zemi na zahradě pár přístupových bodů k vodě (později napojení na autom…
michal_klicka
Před 4 lety
5
Šířka balkonovych dveří
Zdravím všechny, měl jsem v projektu šířku balkonových dveří 1250 mm (podotýkám, že se jedná o pro…
tomas_kohler
Před 3 lety
4
Oprava modřínové fasády
Jak opravit prkna co vyjela z drážky?
pedrop
Před 4 lety
3
Rozpočet pro banku
Ahoj, podělil by se někdo o rozpočet dřevostavby pro banku? Klidně do soukromých zpráv. Děkuji
alexxa007
Před 4 lety
9
Plechová garáž / sklad při stavbě
Dobrý den, chtěli bychom se zeptat na vaše zkušenosti s touto konkrétní plechovou garáží viz fotka…
norikakaa
Před 4 lety
2
Rekuperace v domě na pronájem
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdo máte zkušenost s rekuperací, jestli má smysl ji dávat do domu ur…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
7
Usýcháni thuji
Dobrý den, chtěla jsem vas poprosit o radu ohledně thuji. Máme měsíc vysazene a začaly hnednout jak…
wpavel
Před 4 lety
10
Smlouva o dílo - stavba domu, cena ve smlouvě
Dobrý den, budeme stavě RD na klíč. Stavební firmu máme vybranou a nyní jsme ve stadiu před podpis…
vladimirsvorba
Před 3 lety
6
Částečná renovace nivelačky
Zdravíčko všem. V jednom rohu místnosti byla pod dlažbou příliš silná vrstva nivelačky (cca 3cm). J…
selskyrozum
Před 4 lety
2
Máte někdo v kuchyni nebo jinde dekor Dub Anthor?
Dobry den, mate nekdo kuchyni, nebo cokoliv jineho v dekoru dub Anthor? Prijde mi, ze maji vsichni …
ana568
Před 4 lety
1
Doporučení na firmu s tepelnými čerpadli v Karlovarském kraji
Zdravím, je tu někdo z Karlovarského kraje popřípadě Plzeňského a má dobré zkušenosti co se týče, p…
daniel72
Před 4 lety
2
Je velký problém nedodržení odstupů mezi chatami?
Je velký problém nedodržení odstupů mezi chatami.. Starou chatou sousedů a tou budoucí co se teprve…
milanq
Před 4 lety
9
1
2
…
175
176
177
178
179
…