O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vysavač, který opravdu vysává
Ahoj, můžu poprosit o doporučení vysavače, který zvládne opravdu vysát? Letos jsme pořídili na dopo…
fiaiv
Před 4 lety
1
Rada ohledně střechy
Dobrý den, řešíme, jak udělat střechu a jaký sklon. Budou to dvě střechy, které budou takhle proti.…
markeet22
Před 4 lety
9
Odhadce
Dobrý den, na domě jsem zazdil dvě okna bez stavebního povolení. Myslíte, že to bude řešit nějak od…
kavulenkaa
Před 3 lety
4
Monoklimaticka lednice
Ahoj, mate nekdo vestavnou monoklimatickou lednici? Jak jste potom resili mraznicu-jeji umisteni a …
andrea901
Před 4 lety
6
Stavba zahradního domku (chatky)
Dobrý den, vlastním pozemek, na kterém stojí cca 30 let chata, která není zapsaná v KN (zastavěná p…
puhelin
Před 4 lety
2
Jak začít- založení zahrady
Dobrý den, jdu si k vám pro rady, jak se poprat se založením zahrady u novostavby RD. Potřeboval by…
sokil
Před 4 lety
8
Hledá se projektant Plzeňský kraj
Ahoj, je tu někdo s doporučením na projektanta či architekta v Plzeňském kraji (Stod - realizace). …
petra_bockova
Před 4 lety
1
Barva spárovačky, když jedna stěna je antracitová a tři stěny slonová kost
Jakou zvolit barvu spárovačky, když jedna stěna v koupelně je kontrastní - antracitová a tři zbylé …
janazzz
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Který dům vybrat?
Hezký den, jsme ve fázi, kdy už máme ve výběru dva projekty. Já se přikláním více k jednomu a manž…
verys
Před 4 lety
7
Ukončení obkladu bez lišty nebo s lištou?
Na WC nám končí obklad ve výšce 130 cm - čím se zakončuje obklad - přechod na zeď s klasickou malbo…
janazzz
Před 4 lety
10
Sokl domu - imitace kamene
Dobrý den, v současné době resime materiál na sokl domu. Esteticky se mi moc nelíbí marmolit, prot…
evaabrychtova
Před 4 lety
1
Vaše postřehy k projektu bungalovu do tvaru L
Zdravím všechny, prosím o vaše postřehy k našemu "malému projektu" pro banku kvůli hypotéce, ze kt…
luton
Před 4 lety
16
Domy Buštěhrad
Dobrý den, máte prosím zkušenost s výstavbou rod.domů v Buštěhradě od firmy IB corp?
esponjaroja
Před 4 lety
1
Projekt 5kk (4+1) -Úpravy, zadní vchod - Energy domy Palmer 605
Dobrý den, jsme úplní neznalci co se v projektování a stavění domu týče, takže hledáme možnosti a…
puhelin
Před 4 lety
25
Jak vyřešit terasu
Zdravím, máme protaženou fasádu až pod úroveň dveří, ale chtěli by jsme terasu zároveň s podlahou v…
radim2015
Před 4 lety
2
Stavebni dozor
Dobrý den, firma nám bude dělat základovou desku a hrubou stavbu, další firma střechu a vnitřek tak…
puhelin
Před 4 lety
19
P. Lepka
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat zde přítomným, jak pokročili s firmou Liwing prague? Jedná se o pa…
liska0b
Před 3 lety
2
Financování modulového domku
Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch, kteří mají modulový domek, jak řešili jeho financování? Něk…
p_novakova
Před 4 lety
1
DAKOTA Living recenze
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte někdo osobní zkušenost s firmou DAKOTA living - konkrétně…
tnovakova
Před 4 lety
1
Dveře
Ahoj, prosím nemáte někdo interiérové dveře v dekoru beton? Ráda bych viděla reálné foto. Díky :sl…
drahoslava_stankova_halova
Před 4 lety
1
Příjezdová cesta poraďte
Zdravím, rad bych získal informaci o tom jak řešit příjezdovou cestu, která se bude dělat. Máme jiz…
norikakaa
Před 4 lety
10
Polská firma Polargos - plot Imperial - zkušenosti
Zdravím, Máte prosím někdo zkušenosti s plotem od firmy Polargos, případně pres Baumax nebo OBI. Je…
deweese
Před 2 lety
3
Zámková dlažba BEST Karo přírodní
Zdravím, vybíráme dlažbu kolem domu. Máte prosím někdo zámkovou dlažbu BEST Karo přírodní?
evculinda
Před 4 lety
1
Hledám projekt na menší patrový dům 5+1
Plánujeme s manželem stavět domek, ideálně dispozice 5+1. Dle územního plánu musí být domek patrový…
verys
Před 4 lety
12
Jak vyřešit hlučný magnetický doraz dveřních sítí proti hmyzu?
Nainstalovali jsme novou dveřní síť, je perfektní, ale hodně hlučná, protože je tam systém magnetic…
pedrop
Před 4 lety
1
Změna dispozice
Z finančních důvodů budeme možná muset jít do tohoto projektu. Územním plánem máme dáno, že stavba …
kekita
Před 4 lety
15
Domy na klíč Moravskoslezský kraj
Zdravím, poptáváme firmu na stavbu domu na klíč, prosím o nějaké doporučení nebo aktuální zkušenost…
wacko
Před 4 lety
2
Dům na klíč jižní Čechy
Dobrý den, můžete mi doporučit firmu pro stavbu zděného domu na klíč z jižních Čech? Jaké máte zkuš…
vlnazde
Před 4 lety
2
Dveře DRE Auri
Prosím máte někdo tyto dveře a jak jste s nimi spokojeni? Líbí se nám v dekoru dub polský... Najde …
oldana
Před 4 lety
12
Velký sklon příjezdové cesty
Máme sklon budoucí příjezdové cesty na 17m převýšení asi 3m. Bojím se, že s běžnou dlažbou to může …
jose10r
Před 3 lety
18
1
2
…
188
189
190
191
192
…