O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Markýza
Zdravím všechny kutily. Chci si dát nad terasu markýzu, složení stěny je 14 cm polyš a cihla. Chci …
milan1965
Před 4 lety
1
Plynový gril a PB lahev
Zdarec vespolek, chtěl bych se zeptat těch, co máte na terase plynovej gril, jak skladujete PB lahe…
jarin1
Před 4 lety
5
Kam s nářadím v zahradním domku?
Dobrý den, nemáte někdo nějakou vychytávku kam dát v zahradním domku nářadí (lopaty, hrábě, rýč, m…
norikakaa
Před 3 lety
7
Lepenky vinyl Jihlava a okolí
Dobrý den, moc vas prosim o radu, od koho si nechat udělat podlahy v Jihlavě a okolí, kde jste dost…
stavimsen
Před 4 lety
1
Špatná betonová deska
Ahoj, ráda bych tu poprosila o radu... Koupili jsme si bazén z mountfieldu (4,6 x 1,2 m)...Bude z č…
fyii
Před 4 lety
6
Elektřina - demolice domu
Hezký den všem :slight_smile: budeme kupovat pozemek, kde stojí dům, který je potřeba zdemolovat...…
charlotte_schonweitzova
Před 4 lety
1
Tloušťka obvodoveho zdiva 38cm místo 50cm
Dobry den, Měl bych dotaz ohledně zdiciho materiálu. V projektu mam zdivo 38+12 zatepleni polysty…
zubr487
Před 4 lety
14
Dispozice domu
Zdravíčko, co říkáte na tenhle nákres domu? Je tam něco, co byste změnili? Budu ráda za každou při…
sarinecka3
Před 4 lety
26
sponzor fóra
Dlažba a jiný odstín
Zdravím,koupili jsme dlažbu Timber češká výroba,obkladač nám obložil ale teď vidím že ne všechny dl…
doog
Před 4 lety
12
Předběžné opatření soudu
Dobrý den, protože příhodnější sekci, než je tato, jsem na tomto webu nenašel, dovolím si svůj dota…
jenda1977
Před 4 lety
17
Vinyl dub kouřový, dub šindel
Dobrý den, prosím vás, nemáte někdo vinylovou podlahu Aquafix Click(Ecoline) Dub kouřový nebo Dub š…
jose10r
Před 3 lety
5
Čerpadlo do retenční nádrže
Zdravím, aktuálně vybírám ponorné čerpadlo do retenční nádrže. A při prostudování nabídky jsem fak…
davex
Před 3 lety
1
2
38
Zkušenosti s firmou Doležal, Litoměřicko
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se stavbou domu na klíč s firmou Doležal z Úštěka? Případně můžete…
ilona_vohankova
Před 4 lety
1
Venkovní žaluzie - montáž
Dobrý den, chci se zeptat, řeším venkovní podomítkové žaluzie a úplně nerozumím tomu, jak to fungu…
kofejn
Před 3 lety
21
Zrušení věcného břemene
Dobrý den, budeme kupovat s přítelem dům mojí babičky i s babičkou. Po smrti dědečka, v dědickém ří…
katerinamarsounova
Před 4 lety
1
Stavební dozor
Dobrý den, neměl by někdo kontakt na spolehlivý stavební dozor v okolí Ostravy? Zkoušeli jsme již …
k3y5
Před 4 lety
3
Svévolné odstranění stavby
Hezké ráno, ráda bych požádala o radu. Zboural se rodinný dům, ale byl zbourán samovolně bez toho, …
alexxis0309
Před 4 lety
6
Odtokový žlab ve sprše - jak daleko od stěny?
Jak daleko od stěny máte odtokové žlaby? Stavbyvedoucí navrhuje 6 cm. Děkuji.
davex
Před 4 lety
9
Spád sprchový kout čtvrtkruh
Dobry den. Jak prosim vyresit spád ve ctvtkruhu 90x90 (ravak)? Spadova lista se pro ctvrtkruh nede…
vetor3x
Před 4 lety
1
Legalizace plotu
Dobry den, Zakoupili jsme pozemek, ktery je v nezastavenem uzemi a je na nem plot.. s obci o zmenu …
bobina321
Před 4 lety
4
Barva oken a dveří ve světlém dřevě
Dobrý den, nemohu se rozjodnout který dekor dřeva zvolit na novostavbu RD, líbí se mi světlé odstí…
kopca89
Před 3 lety
9
Dřezová baterie - flexibilní "Jčková" s vytahovací koncovkou
Zdravím, neměli byste tip na dřezovou baterii, která by zasahovala dostatečně hluboko do středu dř…
betelges
Před 4 lety
4
Banka a spec.podmínka doložení výpisu z katastru nemovitostí se zástavním právem
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda po vás banka po kolaudaci požadovala úplný výpis z katastru …
petranach
Před 4 lety
22
Stavební dozor Ostrava a okolí
Dobrý den, hledáme spolehlivý stavební dozor pro dřevostavbu v okolí Ostravy. Začátek stavby nejdří…
k3y5
Před 4 lety
1
Teleskopicka brana
Dobrý den, uvažujeme o pořízení teleskopické brány z důvodu nedostatku místa. Můžete se někdo pod…
jenye
Před 4 lety
2
Je laminát lepší než vinyl?
Vybíráme už 2 měsíce podlahu a na začátku jsme měli jasno, že chceme vinyl. Ve všech podlahových st…
honzik75
Před 2 lety
30
Plotové tvárnice, best luneta/rivago plotovy system
Dobrý den, hodláme dělat letos plot a chtěla bych znát Vaše zkušenosti, jaké máte vy plotové tvárni…
vencass
Před 4 lety
2
Plastová okna dekor Shogun
Dobrý den stavebníci, nemáte někdo prosím reálné foto oken s dekorem SHOGUN AF nebo SHOGUN AC? Inte…
epokorna
Před 4 lety
1
Sloup NN do 1kV
Dobrý den, máme na pozemku sloup NN do 1kV. Samozřejmě, že než jsme pozemek vůbec koupili, tak jsme…
barebare
Před 4 lety
4
Plot - Tahokov
Ahoj, chtěla bych se zeptat od koho jste si nechali realizovat plot Tahokov a byli jste spokojeni. …
neanda
Před 3 lety
5
1
2
…
198
199
200
201
202
…