O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Laminát - kladečský plán atypických místností
Dobrý den, na obrázku je půdorys obývacího pokoje a pracovny (místnost vpravo) - jak vidíte, dost…
tomek001
Před 4 lety
2
Předžalobní výzva stavební firmě
Máte zkušenost, pomohlo to? Stavíme dřevostavbu formou 2by4 s menší nijak známou firmou, bohužel j…
vladimirsvorba
Před 4 lety
5
Cementová nebo vapenná okrasná betonová stěrka
Dobrý den, chci se zeptat co je podle Vás kvalitnější jestli cementová nebo vapenná okrasná beton…
hoskyn
Před 4 lety
1
Chodba 150 cm
Dobrý den, mátě někdo doma chodbu širokou 150 cm? Pokud ano, ráda bych viděla reálné fotky. Děkuji.
abasim
Před 4 lety
2
Podlahové topení – vytopí i patro?
Zdravím všechny. Jdu si pro radu. Mám v dřevostavbě v přízemí podlahovku a ve stropě je dost slabá …
luckavra
Před 4 lety
14
Hledám spoj
Zavadil někdo o toto? Hledám… :wink:
dojan
Před 4 lety
1
Vykopání pasů
Dobrý den. Chceme dělat terasu cca 3x4m. Bude ze 3 nebo 4 bedňáků vysoká a po celém obvodu terasy b…
janinahl
Před 4 lety
1
Cena fasády
Ahoj, dostali jsme nabídku na fasádu, včetně zateplení vatou 12cm,komplet 250m2 za 570 000kc. Mysli…
puhelin
Před 4 lety
14
sponzor fóra
Bungalov 4kk s garáží
Dobrý den, v příloze zasílám typový dům který jsme si vybrali a chtěl bych se zeptat zdali je reáln…
venouska
Před 4 lety
10
Systémový profil osvětlení
Dobrý den, máte prosím někdo realizováno osvětlení v zapuštěném lištovém systému? (tzn. lišty vsaze…
zuz
Před 4 lety
1
Má prosím někdo zkušenost se stvabou baráčku systémem ztracené bednění MaxPlus Aku?
Zdravím, ráda bych věděla, zda má někdo postavený domek z tzv.ztraceného bednění MaxPlus Aku? nebo …
sonacapcuchova
Před 4 lety
1
Pergola se skleněnou střechou
Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch co mají pergolu se skleněnou střechou,jak event. řešili zastí…
martin_s
Před 4 lety
11
Přiznané trámy v bungalovu
Zdravím, moc se mi líbí trámy v interiéru, ale ne u stropu. Mám na mysli interiér a nad tím vidite…
platam
Před 4 lety
1
Zapravení stěny v garáži
Zdravím, čím prosím zapravit ukončení stěny v garáži? Takto to zanechala stavební firma. Děkuji za…
lara01
Před 4 lety
1
Okna v barvě winchester v interiéru + podlaha a dveře
Dobrý den, objednali jsme plastová okna v barvě winchester - zvenku i zevnitř. Máte někdo? Jakou k …
kaac1
Před 1 rokem
11
Sháním pokrývače na výměnu krytiny
Doporučíte mi někoho na výměnu krytiny ? Děkuji Jirka Knot
jiri85
Před 4 lety
1
Koupelnova studia - zkusenosti
Zdravím, budeme zařizovat novou koupelnu, jaké zkušenosti máte se studií, které vynechat, kam zajít…
pettrus1210
Před 4 lety
1
Idealnidum.cz Bungalov 1202
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali nemá zde někdo zkušenost s projekty od idealnidum.cz. Nám se…
frimmy
Před 4 lety
1
Okno v kuchyni anoxne
Ahoj, prosíme o názory, už strašně dlouho řešíme okno v kuchyni a stále se nedokážeme rozhodnout je…
candat
Před 4 lety
11
Pergola strecha
Dobry den,u domu mame drevenou konstrukci na pergolu.Rozmer 6x4m.Sklon 10 stupnu.Planujeme tam dat …
mandy26
Před 4 lety
10
Podezdění dveří a balkonovek
Dobry den,chci se zeptat, mame podezděné 2x dvere dveře a 1x fr.okno s balkonovkama tepelne izolacn…
flumon
Před 4 lety
11
Výběr střechy
Dobrý den, prosím o názory, která střecha by byla vhodná na tento půdorys (prvotní nástřel). Kuchy…
fazik
Před 4 lety
1
Rekonstrukce starého bytu 2kk 35m2
Dobrý den, chci se zeptat, na kolik si myslíte, že vyjde komplet rekonstrukce starého bytu v pane…
elizabeth_lap
Před 4 lety
11
Aluprof, Heroal, Otherm a další
Dobrý den, máte někdo zkušenost s hliníkovými okny v profilech Aluprof, Heroal, Otherm nebo další? …
ara123
Před 3 lety
2
Rozmístění koupelny
Dobrý den, prosím o názory na rozvržení koupelny. Rozměry místnosti jsou 3150 x 2950 mm. Nemůžeme …
winteren
Před 4 lety
15
Projektant okoli Beroun (Středočeský kraj)
Dobrý den, poradí někdo projektanta v okolí Berouna (Středočeský kraj), který zařídí i celé papír…
pettrus1210
Před 4 lety
4
Asfaltové šindele
Ahoj všichni,kdo má zkušenost s Asfaltovýma šindele má,jakého výrobce,nebo tak.Chceme na střechu pe…
dkrukovsky
Před 4 lety
4
Venkovní žaluzie - starý činžák
Dobrý den, v rámci rekonstrukce staršího bytu zvažuji instalaci venkovních žaluzií (na oknech orie…
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
2
Okna Vekra
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s Velkou a jednobarevnými okny? Máme vybranou antracitovou barvu (RAL…
dualtron1425
Před 4 lety
6
Grohe red - máte?
Ahoj, chceme si do nové kuchyně dát kohoutek s bojlerem na horkou vodu. Máte ho už někdo? Zajímalo …
myfairlady
Před 4 lety
1
1
2
…
205
206
207
208
209
…