O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dřevostavby - aktuální čekací doby
Chystáme se stavět dřevostavbu na klíč a dost spěcháme, čekací doba je pro nás jedno z hlavních kri…
hana_k
Před 4 lety
1
Projekt a rady jak to vidí ...
Dobrý den, můžu vás požádat o vaše názory na projet RD. Jedná se o přízemí a patro, které budou nej…
monybee
Před 4 lety
6
Jak zvednout drátěný plot s nízkými sloupky?
Ahoj, existuje prosím nějaký způsob, jak zvednout sloupky u současné podezdívky plotu, abych nemus…
stnd
Před 4 lety
2
Sušička potravin
Ahoj, dobry den, chci si koupit susicku potravin a cim dele vybiram, tim vice se do toho zacinam za…
evuleh
Před 4 lety
3
Strojní omítky Rokycany Hořovice Mýto
Kolik vás vyšly na klíč strojní omítky? Díky za tipy
captainamerica
Před 4 lety
7
Vaše cenové nabídky na klíč za m2 fasády? Okolí Rokycany, Hořovice, Mýto...
Kolik vás vyšla zateplení fasáda na klíč za m2. Mám 30 Ytong, 20 pol. Nabídky z okolí v popisku. Dí…
martin_s
Před 4 lety
3
Apokork zkušenosti?
Má někdo aktuální reference na Apokork Králův Dvůr? Okna, dveře, podlahy, žaluzie, vrata, a další..
vimamima
Před 4 lety
5
Plechová garáž do 25m uzemní souhlas nebo ne
Zdravím. Vlastním půlku (1/2 podílu) pozemku. Druhou půlku vlastní cca 10 spoluvlastníků z různých …
puhelin
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Krytá terasa - málo světla v místnosti
Prosím o radu. Budeme mít celou východní stranu domu krytou 3metrovou pergolou. Mám strach, že v ku…
apmm
Před 4 lety
1
Hrubá stavba 2021
Ahoj, kdo se teprve chystá stavět - jaké budete volit zdivo? Chtěli jsme cihlu 38 + zateplení 16 cm…
frimmy
Před 4 lety
5
Aktuální ceny - jaro 2021
Co si myslíte o aktuálních cenách pozemků / domů? Praskne to? Nemluvím o Praze/ Brně a pod., ale j…
dolve
Před 4 lety
12
Výrobci TČ, kteří umí i rekuperace
Zdravím, v současné době vybírám TČ pro novostavbu a prakticky mne zaujali zatím pouze dva výrobci.…
kubakkk
Před 4 lety
2
Převod orné půdy na stavební pozemek
Zdravím, chci se zeptat. Řešíme ornou pudu, která je cca 200 metru nad vsí. Starosta obce nám řekl,…
nikit320
Před 4 lety
5
Odtékání odpadního sifonu
Ahoj všichni, poraďte prosím co pomůže na zlepšení odtoku vody, odtéká strašně pomalu, má někdo něj…
donald77
Před 4 lety
1
Větší vzdálenost od středu baterie ke středu perlatoru
Zdravím, nemáte někdo přehled, zda existují baterie, které mají vzdálenost od středu baterie (ta č…
betelges
Před 4 lety
1
Oprava vinylové podlahy
Dobrý den, Měla bych dva dotazy, oba se týkají vinylové podlahy. 1. Máme lepenou vinylovou podlahu …
xhanach
Před 4 lety
1
Sanytr Porotherm
Máte prosím zkušenosti s odstraňováním sanytru/bílých výkvětů ze zdiva Porotherm? Dělali jsme střec…
radka_reagan
Před 3 lety
6
Dodělání domu
Ahoj zkusím se zeptat. Máme pozemek, chtěli bysme na něm postavit rodinný dům. Zastavěná plocha 150…
teresh07
Před 4 lety
16
Salinator vs.ionizátor
Dobrý den, máme v plánu udržovat vodu v novém bazénu salinátorem,ale zaujala nás konkurenční nabídk…
ditava
Před 4 lety
1
Půdorys nezávislýma očima
Dobrý den, jdu si k vám pro trochu povzbuzení a (snad) konstruktivní připomínky. Přes rok jsme s pr…
lucievlckova
Před 4 lety
1
2
37
RD Rýmařov SOLO 105 nebo 117
Ahoj, stavěli jste někdo jeden z těchto domů jako dvougenerační? Jak jste ho upravovali, respektive…
hana_k
Před 4 lety
2
Sklon střechy
Zdravím, mám dotaz ohledně skolnu střechy. Chceme stavět a vesnici. Momentálně řešíme projekt a brz…
zmrz_lina
Před 4 lety
21
Uspořádání kuchyně, jídelny a obýváku
Milí střecháčči, momentálně se dokončuje hrubá stavba našeho domečku a musím dát dohromady uspořádá…
veraplb
Před 4 lety
13
Garnýž / záclona / LED pásek zabudovaný v podhledu - máte foto?
Máme v plánu záclony schované za podhledem a LED pásek podél místnosti. Máte prosím foto, jak to vy…
radim2015
Před 4 lety
2
Bramac classic star - Mocca metalic
Dobrý večer, nemáte prosím někdo na domu tuto střechu? Mohla bych poprosit o fotku. Děkuji
zuzana1719
Před 4 lety
1
Nákup thuji v Polsku
Dobrý den , poradil by mi prosím někdo kde v Polsku se daji nakoupit různé okrasné stromy , thuje ,…
janina_jelinkova
Před 4 lety
1
Rozdeleni zahrady
Dobry den, Chtela bych se zeptat, jak byste postupovali, kdyz byste chteli katastralne rozdelit zah…
katkamor
Před 4 lety
7
Křemičitý písek do zámkové dlažby
Zdravím, chystám se pokládat zámkovou dlažbu Diton Kombi Marmo. Výrobce mi k tomu doporučil i jeji…
lto007
Před 4 lety
3
Orientační cena domu
Dobrý den, s partnerem chceme stavět dům a nyní jsme ve fázi výběru projektu. Nakonec jsme se rozh…
mitote
Před 4 lety
15
Šedá (stříbrná) barva oken
Dobrý den. Budeme mít černou střechu a k tomu sedá nebo stříbrná okna v hliníku. Neměl by jste pro…
vuninka
Před 4 lety
1
1
2
…
213
214
215
216
217
…