O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vlhký strop v místnostech pod střechou
Stavíme rodinný dům - 2 podlažní s rovnou střechou. Máme na konci prosince udělané vnitřní omítky a…
janazzz
Před 4 lety
9
Praktické zkušenosti se společností HK-DŘESTAV s.r.o.
Dobrý den, jsme těsně před podpisem SOD se společností HK-Dřestav na stavbu našeho RD. Zatím jsme m…
uhrin
Před 4 lety
4
Poraďte prosím spotřebiče - deska - trouba - sušička
Sklokeramická deska - trouba - sušička Snad brzy se nám blíží čas stěhování a tak plánuju pořízení…
candat
Před 4 lety
4
Závěsná skříňka do koupelny - styl komoda
Ahoj všichni, nemáte někdo v koupelně závěsnou skříňku ve stylu komody, ale ne ve spojení s umyvad…
vemira
Před 4 lety
2
Skleník svépomocí
Zdravím všechny zahrádkáře, Plánuji letos stavět skleník, a rad bych se do toho pustil svépomocí.…
jarin1
Před 4 lety
4
Sháním semena aksamitníku
Nemáte prosím někdo semena aksamitníku Strawberry Blonde prosím? Nebo popř. nevíte kde sehnat? Děku…
darette
Před 4 lety
1
Fasáda od Baumitu
Dobrý den,prosím nemá někdo světle žlutý nebo světle šedý baráček,nehodil by sem foto a jaký má ods…
verolka
Před 4 lety
1
Rozebrání starého dřevěného domu
Zdravím. Jdu za vámi s dotazem. Během letošniho roku budeme zhazovat starou dřevěnou chalupu. A mě …
puhelin
Před 4 lety
15
sponzor fóra
Vodovodní řád
Zdravím ve spolek, musíme vybudovat cca 50 m vodovodního řádu a pak se můžeme připojit vodovodní př…
rkloky
Před 4 lety
1
Nabídka zeminy Olomouc - Přerov
Zdravím, nabízím větší množství (až cca 900m3) hlíny za odvoz. Bude se jednat o zbytek z výkopových…
emafrost
Před 4 lety
1
Jak zadelat mezeru mezi obkladem a fasadou?
Ahoj kutilove, Na balkonech mame timto ?polopruhlednym sedym silikonem? zadelanou mezeru mezi obkla…
robert_varga
Před 4 lety
1
Jaky byste koupili silikon?
Ahoj kutilove, Chtel bych poopravovat nekolik odchliplych spar - jaky byste na tohle koupili siliko…
robert_varga
Před 4 lety
1
Změna oproti projektu - odstranění garáže
Zdravím, chci se zeptat, jestli jste někdo neřešil následující věc: V projektu domu mám dům včetně…
puhelin
Před 4 lety
2
Uchycení televize do Porotherm 38 T Profi
Ahoj, brzy bude dům hotový a už přemýšlím jak uchytit televizi do nosné vnější stěny. Zdivo Poroth…
l_sekanina
Před 4 lety
12
Zkušenosti s dešťovou vodou po několika letech
Jaké máte zkušenosti s dešťovou vodou v domě po několika letech? Můžete potvrdit/vyvrátit odborný č…
jarin1
Před 4 lety
1
2
36
Plovouci podlaha Dub burg
Dobrý den. Máte někdo tuto podlahu prosím?
kavkovalenka
Před 4 lety
1
Plovoucí podlaha
Dobrý den. Máte někdo tuto podlahu prosím??
burek
Před 3 lety
10
Moravskoslezský kraj - firma na stavbu
Ahoj, rozhodli jsme se stavět nějaký baráček pro 4 lidi..preferujeme 2 patrový a stačil by nám 4+kk…
kufmar
Před 4 lety
23
Jak vyztuzit kosiky operne zdi,aby nepropadavala hlina?
Ahoj, mohli byste mi poradit,jak vyztuzit kose velke operne zdi, aby mi tam nepropadavala hlina a …
kacunek2019
Před 4 lety
1
Bělání anhydritu během vysychání - OK?
Dobrý den, je to už cca měsíc, co máme vylité podlahy anhydritem 3O MPa. Už delší dobu pozoruju, že…
kofejn
Před 4 lety
5
Prošlá fasádní omítka
Dobrý den, v nově koupeném domě jsme objevili 4 kyble se silikonovou fasádní barvou. Rok výroby 20…
tomek001
Před 4 lety
1
Eternitové šablony ve stavební suti
Vyklízíme s ještě pár lidmi objekt, bývalá hospůdka, bude zase, ale trošku předělaná, opravená, zař…
boiia
Před 4 lety
2
Která varianta kuchyně?
Prosím, kterou variantu kuchyně by jste si vybrali? Myslím tím dispozičně... To účko je na obou var…
norikakaa
Před 4 lety
2
Malý dům s garáží
Ahoj, Nedávno jsem viděl na sreality dům (původně asi chatu), co mě zaujal. Už delší dobu se kouká…
norikakaa
Před 4 lety
9
Fasáda 3 varianty
Zdravím a prosím o názory,mám tři varianty fasád a nemohu se rozhodnout,všechny jsou světlé s nádec…
verolka
Před 4 lety
3
Příprava na podlahu
Dobrý den, Ahoj, ...tak se pomalu chystáme na podlahu. Máme trochu dilema, jak vyrovnat prostor me…
ajl007
Před 4 lety
12
Zkušenost s bazenydozeme.cz
Dobrý den, chceme realizovat bazén i se zastřešením. Má prosím vás někdo zkušenost s firmou bazenyd…
koudy05
Před 4 lety
2
Konzultace projektu
Dobrý den všem, mohu poprosit o Vaše názory na tento projekt bungalovu? Dostali jsme první nástřel …
bayt
Před 4 lety
14
Jídelní kout- lavice
Zdravím, Nemáte někdo podobnou lavici k jidelnimu stolu? Jak jste řešili čalounění? Prosím o inspi…
bohumin
Před 4 lety
1
Barva oken Metbrush Anthrazitgrau x Alux DB703
Ahoj, tak také stojíme před výběrem barvy oken. Shodli jsme se, že okna chceme tmavě šedá (antracit…
peking53
Před 4 lety
8
1
2
…
216
217
218
219
220
…