O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kliky na okna + HS portál
ahojte, máme vybrat kliky na okna - máme v odstínu aluxdb (metalický antracit), máme naceněny kliky…
jani_ha
Před 5 lety
8
Větrací mřížky u krbové vložky
Ahoj, máte někdo u krbové vložky větrací mřížky V BÍLÉ BARVĚ? Jde mi o to, nakolik se při používán…
jaanina86
Před 5 lety
7
Stavba dřevostavby na klíč s Retail house - Pegas new
Jsme zákazníkem společnosti Retail house a necháváme si postavit dřevostavbu na klíč - model Pegas …
vaclav_pergler
Před 5 lety
1
Masivní desky - stůl
Zdravím, chceme si sami vyrábět jídelní a konferenční stůl a sháníme desky z masivu. Dostali jsme d…
puhelin
Před 5 lety
2
Markýza s pevnou konstrukcí
Máte prosím někdo na terase markýzu s pevnou konstrukcí, něco jako je na obrázku? Potřebovala bych …
barcasemi
Před 5 lety
1
Revizní dvířka komínu
Ahoj lidi, můžu vás poprosit o fotky revizních dvířek u komínu? Máte tam dvoje dvířka? Jedny k odvo…
jajinka121
Před 5 lety
4
Nízký odhad zatím nezasíťovaného pozemku
Dobrý den, kupujeme od obce pozemek v nové obytné zóně. Zatím řešíme pouze pozemek, ne stavbu domu.…
norikakaa
Před 5 lety
9
Horská borovice - sítě do oken a venkovní parapety
Dobrý den, máte někdo, prosím, okna "horská borovice" a k nim ve stejném dekoru sítě do oken? Momen…
bb5
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Termostatické baterie - Grohe SmartControl
Ahoj, vybíráme baterie do sprchy a zatím mě nejvíce zaujala tahle od Grohe - Grohtherm SmartContro…
sabca_krejcova
Před 5 lety
3
Kam byste umístili hlavní wifi?
Ahoj, chci se zeptat, kam byste umístili wifi a tím pádem odtamtud rozváděli kabelový internet, zat…
koky999
Před 5 lety
4
Starší rodinný dom - zatepliť?
Zdravím, plánujeme obnovu fasády a rozhodujeme sa, či zatepliť a ak áno, čím. Ak zatepliť, tak cieľ…
zubr487
Před 5 lety
9
Cihly ze zahraničí jsou levnější
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost se stavebním materiálem/ cihlami z Polska, Německa, Slovensk…
lokomotiva13
Před 5 lety
1
Výběr samostatného mrazáku (Amica vs. Liebherr)
Ahoj, Z důvodu nedostatku prostoru jsem se rozhodl zrušit vestavěnou kombinovanou chladničku a nah…
anarki
Před 5 lety
5
Jak vyplnit mezeru pod betonovými taškami
Máme střechu z tašek KM Beta, fasádu z 20 cm EPS na Ytongu. Mezi okrajovými taškami s fasádou zůsta…
viados
Před 5 lety
3
Strojní omítka a palubky
Zdravím stavitelé. Potřebuji radu:slight_smile: Máme bungalov, sedlová střecha, a budeme mít podbit…
jirijozak
Před 5 lety
1
Lilie
Ví někdo, co je to za druh lilie? Děkuji
dedede
Před 5 lety
1
Řešení okapu
Dobrý den, jak by podle vás bylo nejlepší vést okap ? Buď napojeni na přístřešek a podél stěny , n…
vladimir_sacha
Před 5 lety
2
TDI - má smysl za tuto cenu ?
Ahoj všem, náš TDI mi dnes poslal nový sazebník - ve zkratce 3800kč za každou návštěvu co zahrnuje…
windu
Před 5 lety
8
Zkušenosti s J.Group
Dobrý den, nemá zde někdo nějaké zkušenosti se společností J.Group z Plzně? Společnost se zabývá r…
llukas96
Před 5 lety
1
Sklon střechy 10°
Ahoj, Máme hotový návrh projektu - dům do L, chtěli jsme valbovou střechu (bungalovitou), ale na s…
qeszi
Před 5 lety
12
Projekt k rekonstrukci domu
Zdravím, nemáte prosím recenze a tip na projektanta/architekta, který by byl schopen vypracovat pro…
linusha
Před 4 lety
3
Roh v koupelně - jak vyřešit?
Dobry den, prosím o nápady,jak vyřešit roh u vany v koupelně - jak tam poskladat nábytek. Původně j…
venouska
Před 5 lety
5
Sloupek vodovodu
Dobrý den, rád bych se zeptal. Je možné přesunout orientační sloupek vodovodu (viz ilustrační foto…
pechi16
Před 5 lety
1
Řešení detailu u francouzského okna
Zdravím, chtěl bych požádat o názory a rady, jak vyřešit detail prahu u francouzského okna. Detail …
mirek_dusin
Před 5 lety
19
Základy garáže / skladu
Ahoj všem, hledám zkušenosti s betonováním základových pásů a desky garáže (nebo spíše skladu nebo …
davecom
Před 4 lety
9
Podbití - sedlová vazníková střecha
Zdraví m. Chtěl bych na sedlové vazníkové střeše udělat "podbití" z osb+PS a na to omítka. Jak jste…
anathreius
Před 5 lety
3
Tipy na zrcadlo s LED podsvícením
Poraďte prosím koupelnové zrcadlo s LED podsvícením. Ráda bych takové, aby dostatečně svítilo i př…
bublina88
Před 1 rokem
6
Příjezdová cesta 100 m
Zdravím, chtěli bychom poradit ohledně příjezdové cesty (cca 100 m) po našem pozemku k domu. Jaká j…
norikakaa
Před 5 lety
3
Rozumi tu nekdo elektrice?
Dobry den, potrebuji pronajmout jeden pokok v byte studentce ( matka samozivitelka ve fin.krizi) a …
kajale
Před 5 lety
7
Máme udělat zádveří nebo ne?
Příští týden má zedník zdít příčky a my si nevíme rady, zda udělat zádveří nebo ne... Já mám stra…
ptjj
Před 5 lety
13
1
2
…
278
279
280
281
282
…