O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kuchyne s jidelnou
Dobry den, prosim o posouzeni mista pro kuchyn s jidelnim koutem. Zda se vam to dostacujici, snadne…
norikakaa
Před 5 lety
9
Vchodové dveře a garážová vrata Hormann
Dobrý den, mohl by mi někdo na základě vlastní zkušenosti doporučit spolehlivého prodejce dveří a v…
truespring
Před 5 lety
1
Projekt bungalovu s galerií
Dobrý den, chtěla bych požádat o poznámky k našemu projektu bungalovu. Obývák bude oteřen do krovu …
venouska
Před 5 lety
30
Venkovní žaluzie - ovladač
Dobrý den, chci se zeptat, kdo máte venkovní žaluzie nebo rolety ovládané dálkovým ovladačem, kolik…
qeszi
Před 5 lety
5
Čerpadlo
Dobrý den, koho prosím doporučíte na montáž tepelného čerpadla a věci s tím související? Stavba je …
ondra_ondra
Před 5 lety
10
Jak elegantne "zakryt" souseduv domek
Dobry den. Mame primo na hranici pozemku dum od souseda, asi 7 metru dlouhou zlutou zed s malym oky…
jozkakomosny
Před 2 lety
7
Velka mezera pod vstupni brankou i pojezdovou branou
Mame pod brankou 14cm, pri otevreni to je mene. Chodnik k ni vede z mirneho kopce a pod pojezdovou …
oskar83
Před 5 lety
3
Obrubniky/ keramicka dlazba na terase
Hezky den, jak mate reseny obrubniky/zakonceni dlazby na terase, kdyz mate keramickou dlazbu?Prosim…
qeszi
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Obývák + kuchyně
Zdravím střecháčky, Pomohl by mi tu, prosím Vás, někdo s obývákem + kuchyní, jak uspořádat (63m2)? …
jgabriella
Před 5 lety
2
Americká lednice - Samsung
Zdravím všechny, ráda bych zde napsala zkušenost s americkou lednicí Samsung RS68N8242SL/EF. Po cc…
bride
Před 5 lety
2
Energy-domy s.r.o.
Dobrý den, chci se Vás zeptat, zda někdo stavěl s firmou Energy-domy s.r.o. ? Líbí se nám jejich p…
marcelitov
Před 3 lety
2
Dlažba k bílé kuchyni a dubové podlaze
Dobrý den, nebudu mít až tak neobvyklou kombinaci-bílá kuchyň, tmavě šedá pracovní deska,do obýváku…
t_makovice
Před 5 lety
2
Dlažba kolem domu
Ahoj všem! Můžete mi prosím poradit, jaká dlažba je na údržbu ta nejlepší? Máte někdo kámen, neb…
catle
Před 5 lety
4
Darování nemovitosti
Dobrý den, Uvažujeme o darování domu z otce na syna. Co by obnášel takový převod? Co je k tomu pot…
elan12
Před 4 lety
12
Jednokřídlové dveře na terasu
Dobrý den. Máte někdo vyfocený vstup na terasu jednokřídlovými dveřmi? Chceme tím ušetřit místo pro…
jose10r
Před 5 lety
11
Částečná rekonstrukce domu/chalupy
Dobrý den, koupili jsme starší dům (cca 80let) a máme v plánu udělat jen částečnou rekonstrukci. Vě…
kafr
Před 5 lety
4
Chlazení do podlahového topení a rosení podlahovky
Dobrý den, stavíme RD. Pro vytápění jsme vybrali tepelné čerpadlo, podlahovka bude teplovodní. Tepe…
venouska
Před 5 lety
12
Poraďte prosím, z čeho stavět - rychle a ekonomicky?
Zdravím vás po delší době a doufám, že někdo poradí. Přestože jsme letos měli začít stavět, "něco"…
martin_s
Před 5 lety
18
Nejprve plovoucí podlaha, potom obklady
Kvůli různým zádrhelům a neočekávatelným potížím nyní hrozí, že budeme muset nejprve v kuchyni polo…
sonaxoxo
Před 5 lety
9
Předokenní rolety pro úzká okna
zdravím, chci se zeptat, zda se dělají předokenní rolety i pro úzká okna, které jsem si vysnil do k…
wwwdancer
Před 5 lety
3
Krátkodobé vs dlouhodobé připojení - ČEZ
Dobrý den, Mám dotaz ohledně připojení. Vlastním pozemek, mám již hotové stavební povolení. Na hr…
ondra_cha
Před 5 lety
2
Spravna diletace podlaha dlazba
Dobry den, jak se spravne provadi diletace dlazbove podlahy ode zdi ? Soused nade mnou ma v panelak…
katerina_soham
Před 5 lety
5
Sokl se zubem
Dobry den, chystame se na omitky a nevime si rady se soklem venku, kde bysme chteli takovy ten zub,…
milan1965
Před 5 lety
6
Vrtaná studna
Ahoj, Chci se zeptat, jaký je postup, než nám přijedou vyvrtat studnu, už máme veškeré papíry - pro…
duck09
Před 5 lety
10
Zatepletní zevnitř - štítová stěna podkrovní místnosti
Dobrý den, mám podkrovní místnost v 1.NP nad garáží, podlahy i střecha jsou zatepleny minerální vat…
petrvsk
Před 5 lety
1
Doporučení/nedoporučení projektanta pro stavbu domu u Litoměřic (ústecký k.)
Prosím o doporučeni projektanta pro stavbu domu u Litoměřic (ústecký kraj). Rada si přečtu i koho v…
michullka
Před 5 lety
2
Velké okno v obýváku na západ?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s velkým portálem orientovaným na západ? Hlavně co se přehřívání a svět…
katerina_soham
Před 5 lety
7
Rada- Prosakování vody pod vaničkou
Dobrý den , chtěli bychom poprosit o radu ohledně problému ,který nastal. Začala nám prosakovat vod…
honzik75
Před 5 lety
3
Elektro třífáze
Dobrý den, máme v bytě 1fázovou elektřinu a dotaz zní, dá se 3fáze natáhnout jen do jedné místnosti…
dagmar_hafova
Před 5 lety
19
Susedov pozemok
Zdravím a prosím o radu Bývame v starom dome, ktorý bol postavený na hranici susedovho pozemku ako …
lubkabosmanska
Před 5 lety
1
1
2
…
283
284
285
286
287
…