O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pokládka terasové dlažby
Dobrý den, budeme pokládat betonovou dlažbu na terasu (do štěrkového podkladu). Dlažba má rozměr 60…
xkarlos
Před 9 měsíci
11
Velikost schodiste
Dobry den, budeme dokoncovat projekt a rada bych znala vas nazor na schodiste. Neni moc prudke, uzk…
obludak
Před 5 lety
9
114m2
Dobrý den, Chci se zeptat. S přítelem si budeme spravovat podkroví o výměře okolo 114m2. Já to vidí…
cankikris
Před 5 lety
8
Hloubka základů 450 mm
Zdravím, pomalu jde do tuhého a ověřuji si ještě některé věci. Projektant navrhl na patrový dům (ob…
fantomik
Před 5 lety
15
Názor na návrh patrového domu 5kk
Dobrý den, prosím o názor na náš amatérský návrh patrového domu. Zatím bez výměr. Budu ráda za jaké…
anitia
Před 5 lety
9
Dřevostavby Škrdla
Chci se zeptat jestli někdo stavěl s Dřevostavby Škrdla/Rokytnice nad Rokytnou.
uhrin
Před 5 lety
4
Zábradlí
Dobrý den, má prosím někdo venkovní zábradlí v kombinaci černé kované se dřevem a sklo???Moc děkuji…
velunek
Před 5 lety
1
Dorovnanie výšky podlahy
Zdravím, chcel by som poprosiť o radu v oblasti vyrovnania výšky podlahy. Na túto tému sú na rôzny…
zubr487
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Sklaka ve svahu na valu
Dobrý den, máme uměle udělaný val cca 1-1,5m vysoký a cca1m široký svažující se strmě dolu. Potřeb…
aneta_plasilova
Před 5 lety
6
Pojezdová brána a plot
Dobrý den, bydlím v řadovém krajním domečku s předzahrádkou, která není oplocená a oddělená od sous…
pajkak
Před 5 lety
2
Finep - vnitřní příčky cihla neb sádrokarton?
Máme zakoupený byt ve výstavbě. v první vlně klienstských změn je možné zvolit vnitřní příčky cihla…
travas
Před 5 lety
2
Varná deska na ostrůvku/do prostoru
Zdravím, zajímají mě zkušenosti, zda je praktické mít varnou desku na ostrůvku/na lince v prostoru …
radim83
Před 5 lety
21
Projektant Vel.Pavlovice a okolí?
Prosím o kontakty na schopných projektantov :slight_smile:
simon_gocik
Před 5 lety
1
Kaminkovy koberec
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s kaminkovym kobercem? S manželem o něm uvažujeme do zimn…
ninaclaudius
Před 5 lety
10
Statik
Dobrý večer, hledáme statika kolem Nového Města nad Metuji, Náchod. Děkuji za pomoc :slight_smile:
lenca222
Před 5 lety
1
Názor na RD
Dobrý den, prosím Vás o názor na půdorys a exteriér domu. Kam byste umístili pračku, která je aktu…
marnikl
Před 5 lety
10
Dub hedvabny teply prirodni quick step foto
Ahoj, nemate prosím někdo fota podlahy vinyl - dub hedvabny teply prirodni quick step ? Děkuji za …
sona_sustkova_mirijovska
Před 4 lety
2
Poraďte prosím s rozvržením
Dobrý den všem! Prosím prosím o pomoc. Budeme v apartmánu zařizovat novou kuchyň, už jsme si nakres…
mojojojo
Před 5 lety
1
Vhodný 3D program
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli je nějaký vhodný 3D program pro návrh domu v prudkém svahu, a…
rades89
Před 2 lety
8
Ucpana sprchova hlavice, cim?!
Zdravim, prosim o radu, cas od casu se nam ucpe sprchova hlavice v dome v patre jakymsi slizem, moz…
kotatko03
Před 5 lety
1
Jak navrhnout koupelnu
Prosím máte někdo tip jak nejlépe zařídit tuto koupelnu v případě, že chceme sprchový kout o šíři 9…
cankikris
Před 5 lety
7
Oprava deštové jímky
Dobrý den, Mám plastovou samonosnou jímku na dešťovou vodu. Dnes jsem zjistil, že mám vyboulený bo…
kossakowski1980
Před 5 lety
1
Výběr WC, zkrácená délka
Ahoj, máme stávající místnost pro wc o rozměru 90 x 90 cm. Jít raději do zkrácené verze wc? Ve výb…
solaris
Před 5 lety
1
Zavlažování
Ahoj, prosím ty, kteří realizovali nebo budou realizovat závlahu trávníku, o porovnání ceny. Budeme…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Co je to za broučky?
Přistěhovali jsme se do novostavby, úplně čerstvý byt, nikdo před námi nebydlel. Po zdech lezou mal…
xhex
Před 5 lety
8
Názor na projekt - Bungalov 5+kk
Dobrý den, co říkáte na tento projekt? Bydlíte někdo v podobném a máte vůči němu nějaké připomínky?…
norikakaa
Před 5 lety
8
Dispozice kuchyně RD
Ahoj řešíme dispozici kuchyně, zatím máme jen takový hrubý návrh, který jsme si vytvořili. Máme tam…
cankikris
Před 5 lety
4
Co na první schůzku s architektem
Co na první schůzku s architektem? Plány pozemku a představa o bydlení, možná nějaké vzorové domy k…
japona
Před 4 lety
24
Koupelna
Ahoj, takový dotaz, jestli někdo nedělal koupelnu ve starém domě, kde jsou cihly, vepřovice, omítk…
dagmar_hafova
Před 5 lety
2
Lednička- námraza
Ahoj, jdu si pro radu. Mamce se začala dělat v ledničce námraza na jednom místě a je to dost silná …
jamesie
Před 5 lety
1
1
2
…
294
295
296
297
298
…