O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Starší dům - izolace střechy
Ahojte, přemýšlíme o koupi staršího rodinného domu, 70.léta, panelová stavba, rovná střecha (kostka…
koprivaci
Před 6 lety
1
Nášlapy na krytinu Terran Zenit
Dobrý den, je zde někdo prosím, kdo má tento typ tašky na domě a výlez ke komínu pomocí nášlapů? M…
zikvera
Před 6 lety
3
Bílé spotřebiče - jiný odstín trouby a mikrovlnky
Ahoj všichni, prosím o vaše zkušenosti s bílými spotřebiči. Máte na troubě a vestavné mikrovlnce o…
lucabal
Před 6 lety
1
Dětské hřiště na zakázku - střední Čechy
Zdravím, sháním někoho, kdo by nám vysochal dětské hřiště na míru. 😀 A jestli někdo takové máte, bu…
linduschka81
Před 5 lety
6
Ostrůvek nebo U
Prosím o názor, kterou byste zvolili variantu???
verunky
Před 6 lety
1
2
39
Ruční sádrové omítky - rychloomítníky
Lze v tenkovrstve sadrove omitce nechat rychloomitniky - 6mm (z pvc, popr. z oceli), aniz by po zas…
rd_kos
Před 6 lety
13
Živý plot - nekvetoucí, nad 160cm.
Dobrý den, ví někdo jaký je plot nejhezčí na zahrádce. Máme cestu přímo u baráku a chceme aby plot…
kacunek2019
Před 4 lety
18
Zkrácené stavební řízení
Dobrý večer, prosím o radu 😊 Koupili jsme domek a dnes nám bylo sděleno, že stav neodpovídá projek…
puhelin
Před 6 lety
3
sponzor fóra
Obkladový kámen v okolí Ostravy
sháníme přírodní obkladový i pokládkový kámen v okolí Ostravy cca do 150km nevíte, o nějakém lomu, …
obkladyrepa
Před 5 lety
6
Nová zelená úsporám - zpracování dotace/doporučení
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost se spolehlivou společností na zpracování dotace v rámci …
hanlib
Před 6 lety
6
Tapeta a samolepky ve stejnem dekoru?
Nemate zkusenost, kde koupit tapetu na zed a samolepku (chci na vestavnou skrin) ve stejnem dekoru?…
outanka
Před 6 lety
1
Základy a voda od souseda
Dobrý den, prosím potřeboval bych poradit, snad jsem zadal příspěvek do správné kategorie. Postavi…
tatring
Před 5 lety
2
Odvodnění zahrady - drenáž, jak správně se pokládá do země?
Ahojte, řešíme odůvodnění zahrady, protože při dešti je tam spíše bazén. Chceme zakopat drenážní ha…
barakara
Před 6 lety
18
Spotřebiče Gorenje by Starck vs. Siemens?
Dneska ještě jednou ke spotřebičům. Hodně mě zaujaly spotřebiče v řadě Gorenje by Starck. Nicméně..…
petank
Před 4 lety
6
Stropní digestoř - jak funguje?
Zdravím střecháčci! Děláme si rozpočty a vybíráme a probíráme...v kuchyni se nám nabízí více varian…
cankikris
Před 6 lety
1
Vinylová podlaha moduleo impress moutain oak 56230, máte někdo?
Dobrý den, ráda by jsem se zeptala zda-li máte někdo tuto podlahu a jak jste spokojeni. Velice nás …
markysek16
Před 6 lety
1
Podle čeho vybírat clik clak výpust?
Zdravím, vybrala jsem si umyvadlo Metropolitan a ráda bych k němu koupila clik clak výpust a sifon,…
topvideo1
Před 6 lety
3
Příspěvek na bydlení od státu
Prosím o radu - pronajímám byt a nájemník se rozhodl využívat příspěvek na bydlení od státu. Úplně …
esmeralda2
Před 6 lety
5
Vydírání pro souhlas, jak byste řešili?
Dobrý den,potřebuji poradit. Jsme v koncích. Před dvěma lety jsme koupili domek. Hypotéka na 30 let…
doog
Před 6 lety
1
2
35
Můj návrh kuchyňské linky a úložného prostoru - váš názor?
Ahojky, příkladám fotky rozvržení kuchyňské linky, které jsem si sama promyslela 🤭 + druhy nákres s…
dvvv
Před 6 lety
3
Pomoc s návrhem domu
Dobrý Den obracím se na vás s prosbou, mohl by jste mi někdo poradit a zkusit pro mne udělat něaký…
viktorpalok
Před 6 lety
5
Projekt a tip na projektanta na Liberecku
Dobry den, prosim o doporuceni projektanta na liberecku :-) a prikladam nasi predstavu jen tak na p…
andybrys
Před 6 lety
5
Zkušenosti s firmou Anglický resort?
Dobrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti se společností Anglický resort. V roce 2010 - 2014 js…
barbaraz12
Před 6 lety
1
Jakou podložku pod vinyl?
Prosím vás, vyberám podložku pod vinyl a vôbec sa v tom nevyznám. Máme celovinylovu podlahu Starflo…
bbubble
Před 6 lety
3
Návrh patrového RD - posouzení
Dobrý den, s partnerem plánujeme stavět patrový dům. Chtěli bychom klasické kostky s překladem (s…
kvetoslav123
Před 6 lety
14
Názor na moji kuchyni
Ahoj, zdravím všechny a prosím o názor na kuchyni, kterou chceme pořídit do nového bytu. Jelikož s …
tana_karnetova
Před 5 lety
27
Hypotéka na koupi domu a jeho rekonstrukci
Dobrý den, prosím o radu a vaše zkušenosti. Kupujeme starý dům, který vyžaduje kompletní rekonstruk…
ev.ka
Před 6 lety
4
Návrh RD - co na něj říkáte?
chtěl jsem se zeptat co říkáte na moje řešení RD?
dojan
Před 6 lety
3
Návrh bungalovu - vaše připomínky
Krásný den, byla bych moc ráda kdybyste sem hodili názory, zkušenosti tipy, jak hodnotíte tento náv…
pepitocz
Před 6 lety
8
Click vinyl v kuchyni aneb jak ošetřit dilataci po obvodu proti vodě?
Ahoj, nahodím téma viz nadpis. Zajímalo by mě, jak ošetřit dilatační místo po obvodu místnosti kvůl…
zinzin
Před 1 rokem
26
1
2
…
385
386
387
388
389
…