O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Wc 1x 2,6m, máte někdo?
Dobrý den, v domě nám vychází tyto rozměry, ale moc si to neumím představit. Máte někdo a je to v p…
kopruz
Před 6 lety
11
Stavba domu na manželovým pozemku, bude dům ve SJM?
Ahoj, tchyne chce darovat manzelovi pozemek, na kterem budeme nasledne stavet spolecne dum. Bude ti…
veronikaka
Před 4 lety
1
2
56
Mšice - co na ně nejlip zabírá?
Letos mam msic nejak vic nez loni... nejen na ibisku ( kde jsou snad vzdycky), ale i na ruzich a ne…
martinairena
Před 6 lety
1
2
37
Projektant Jindřichohradecko, Jihlava
Prosím, máte někdo zkušenost s dobrým projektantem ideálně z okolí Jindřichova Hradce a nebo Jihlav…
lodyracka
Před 6 lety
4
Je možné prodat hotový projekt?
Zdravím. Máme hotový a zaplacený projekt od projektanta na rodinný domek, ale ve finále jsme se roz…
bamak
Před 6 lety
2
Čím "ozdobit" opěrnou zídku?
Prosím poraďte co by bylo vhodné zasadit na opěrnou zídku tak ,aby se to hezky pnulo a viselo přes …
kocicak123
Před 6 lety
6
Tlaková kanalizace od Regaplast - zkušenosti
Zdravím, chci se zeptat zda nemá někdo z vás zkušenost s tlakovou kanalizaci od fi Regaplast
dave_91
Před 6 lety
6
Zděná kuchyně- návrh
Ahoj, našel by se zde někdo, kdo by byl ochotný mi poradit s návrhem kuchyně? Představa je zděné l…
pepitocz
Před 6 lety
4
sponzor fóra
Kompaktní deska Egger beton Chicago12 mm.
Ahoj. Jestli někdo má v kuchyně kompaktní desku Beton Chicago 12 mm a může poslat foto. To co jsem…
yvettka83
Před 5 lety
2
Vermiculit
Zvazujeme kupu krbovych kachiel. Aky velky je problem aj je vnutro vylozene vermicilitom a nie samo…
jendad
Před 6 lety
4
Materiál kuchyně
Ahoj, z jakého materiálu máte korpusy a skříňky kuchyně? Lamino, dýha, lak, akryl, fólie,...? Je to…
verunky
Před 6 lety
3
3D vizualizace domu
Dobrý den, prosím, nechával jste si někdo zpracovávat 3D vizualizaci domu dle projektové dokumen…
puhelin
Před 6 lety
5
Základy - pěnové sklo, dělal někdo svépomoci?
Dobrý den, chtěl bych znát váš názor. Nechali jsme nacenit firmou základovou desku s pěnovým sklem …
andrew1
Před 6 lety
1
Rekuperace - doporučení firmy Jihomoravský kraj
Na kolik Vám vyšla rekuperace do 2 podlažního PD, podlahovka 180m2 + tip na kvalitní firmu pro prov…
lisakstavitel
Před 6 lety
3
Odhad ceny pozemku
Ahoj, mám dotaz k odhadu pozemku.. rodiče nám dali půlku jejich pozemku, s tím ze horní část je v k…
teresh07
Před 6 lety
19
Soused chce odkoupit kus obecního pozemku hned vedle mého, potřebuje svolení?
Dobrý den, chci se zeptat zdali soused potřebuje mé svolení na odkup obecního pozemku, který je hne…
ykram
Před 6 lety
3
Výměna vany za sprchový kout - vaše inspirace
Plánujeme v bytě vyměnit vanu za sprchový kout. Chtěli bychom to udělat co nejjednodušeji - prostě …
onetwogo
Před 6 lety
10
Cena za dveře na terasu - posuvné vs. klasické
Mohu se prosím zeptat, jaký je cenový rozdíl mezi posuvnymi dveřmi na terasu a klasicky otvíracími…
luckavra
Před 6 lety
11
Co dát na terasu?
Hezky dobry den, Poprosim o radu, co dat na terasu a schody prkna nebo dlazbu??? Chtela jsem tam …
bod
Před 3 lety
9
Daň z nabytí nemovitostí - kupní cena nebo odhad?
Zdravím, chtěla bych se zeptat ohledně daně z nabytí nemovitosti. Před nedávnem jsme koupili hrubou…
laskovalenicka001
Před 4 lety
1
2
33
Povrch terasy - kamenný koberec vs. dlažba
Ahoj, mám vybetonovou terasu 3,5 x 11m. Rozhoduji se mezi kamenným kobercem nebo dlažba, máte někdo…
mitoma
Před 6 lety
14
Plot ze ztraceného bedněni - tip na firmu Praha-Východ
Dobry den, prosim o info na slusnou firmu, která by realizovala plot ze ztraceneho bedneni na Praze…
marenkas
Před 6 lety
2
Je parapet viz foto dobře usazený?
Dobrý den, prosím o názor. Je parapet viz foto dobře usazený? Mám problém s tím, že uvnitř bytu doš…
katerina80
Před 6 lety
10
Odvětrání střechy dřevostavby - ano či ne?
Dobrý den, omlouvám se, že to není k rodinnému domu, ale střecha je to také. :-) Řeším, jestli odvě…
rimmer
Před 6 lety
7
Stavební pojmy - jednopodlažní dům
Dobrý den, Můžete mě někdo prosím nasměrovat, kde mám najít, co znamena přesně "nepresahujici 1 na…
puhelin
Před 6 lety
2
Vyvýšená terasa - KB bloky vs. ztracené bednění
Zdravím mám dotaz Plánuji letos stavbu vyvýšené terasy a nevímn zda mohu použít jako nosné sloupk…
wries
Před 6 lety
2
Koupelny Ptáček - vaše zkušenosti
Dobrý den, zajímali by mě vaše zkušenosti s touto firmou? Líbí se mi velký výběr sortimentu :-) Kon…
pyramis
Před 2 lety
1
2
37
Prosím radu: dekor dvířek a pracovní deska
Prosím o názor, který dekor dřeva 1 či 2 na kuchyňské lince byste doporučili k podlaze viz foto? A…
karl32
Před 6 lety
5
Odtahy a odvětrání
Ahoj všem, tak jsme ve fázi, kdy se nám dělá pomalu střecha, ale chceme se jen tady trošku ujistit …
martas85
Před 6 lety
7
Recenze na střešní tašku Danubia EVO
Máte někdo zkušenost s touto betonovou taškou? Řešíme, zda tuto nebo pálenou engobu. Náš "střechar"…
ivaaviva
Před 6 lety
1
1
2
…
387
388
389
390
391
…