O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ratanový nábytek na terasu Corfu, jak jste spokojeni?
Ráda bych si pořídila na terasu ratanový nábytek. Kdo máte již doma, můžu poprosit o info...jak jst…
kakula
Před 5 lety
6
Červená falcová střecha, kdo máte?
Máte prosím někdo plechovou červenou falcovou střechu? Všude vidíme jen šedou. Chtěli jsme hnědá o…
mardaren
Před 6 lety
1
Kdo má okna v barvě Quarzgrau RAL 7039 - v jaké barvě žaluzie, sítě?
Prosím majitele oken v této barvě o zkušenosti, jak se jim podařilo barevně sladit okna s doplňky -…
erian
Před 6 lety
1
Hliníková pergola Hecht za 9990 Kč, šly byste do toho?
Zdravím, řešíme zastřešení terasy(,je na jih) a narazili jsme na možnost hliníkové pergoly s látkou…
melin6
Před 6 lety
2
Dřevostavby brno a okolí .... Drevo-house,Moravské drevostavby,DOMY DNES
Zdravím, momentálně jsme ve fázi hledání firmy.Doporučte nějakou vhodnou firmu.Nám se zatím zamlou…
jajuskaa
Před 6 lety
1
Zahradnictví - e-shop, který doporučujete?
S jakými zahradnickými e-shopy máte dobrou zkušenost? Párkrát jsem objednávala od Starkla a byla js…
petra_d
Před 6 lety
2
Elektrické topné kabely a klikovací vinyl - ano či ne?
Vím, že se téma vinylu řeší stále dokola, ale už mě to nebaví, jak se nejsme schopni dopídit, jestl…
honzik75
Před 6 lety
5
Výška stropu v podkroví
Dobry den, chceme delat pokojiky detem v podkrovi. Strecha je par let nova, klestiny jsou ve vysce …
pepitocz
Před 6 lety
5
sponzor fóra
Bezpečnostní dveře s prosklením, jaké?
Prosím o (vaši osvědčenou) značku/výrobce: bezpečnostní dveře s prosklením. Poptáno máme u Next a B…
dita_a_ivan
Před 6 lety
1
Poraďte prosím s umístěním dveří
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz, jak máte vyřešené otevírání interiérových dveří. Mame chodbu, ze…
rubenyx
Před 3 lety
12
Vestavná digestoř, jaká je praktičnost?
Nemá někdo vestavnou digestoř?viz obrázek. Zajímá mě její praktičnost, co pára z hrnců, která jde n…
ptjj
Před 4 lety
21
Radiátory a teplovodní topení
Prosím o radu. Kotel plynový, radiátory v domě a teplovodní topení pouze koupelna, zádveří. Jak to…
specnaz84
Před 6 lety
6
Kdo jste řešil lití podlahy anhydritem? Cena a tip na firmu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo teď řešil lití podlah anhydridem. Zajímají mě hlavně…
skunkos
Před 6 lety
5
Obložení stropů palubkami - ano či ne?
Hezký den, uvažujem, čím udělat stropy v podkroví, do sádrokartonů se nám moc nechce a docela uvažu…
tomas80
Před 6 lety
7
Projekt patrové dřevostavby, co na něj říkáte?
Dobrý den, chci se zeptat na názor. Toto je můj projekt na dřevostavbu. Pořád se mi ještě nelíbí…
pepitocz
Před 6 lety
8
Střecha na terase
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak máte řešené střechy nebo venkovní zakrytí v tomto stylu? N…
wendoi13
Před 6 lety
1
Čím obložit venkovních betonových schodů?
Můžete někdo poradit čím obložit venkovní betonové schody? Máme dvě varianty: 1) Bílá betonová …
jandour
Před 2 lety
18
Dodavatel elektřiny v okrese Nymburk
Dobré ráno, koho jste prosím zvolili jako dodavatele elektřiny v okrese Nymburk? Budeme zařizovat …
marunkaaales
Před 6 lety
2
Projekt na garáž zároveň s projektem na dům
Dobrý den, chci se zeptat, zda někdo z vás řešil stejnou situaci. Právě řešíme projekt bungalovu a …
jan1111
Před 6 lety
22
Rekonstrukce domu potřebuji souhlas?
Dobrý den, jsem vlastníkem domu, ve kterém žiji se svou matkou a otcem. Ti obývají spodní patro do…
puhelin
Před 6 lety
9
Krobové obložení z mramoru, máte někdo?
Dobry den, Mate nekdo krbove oblozeni z mramoru? Rozhodli jsme se pro nej z duvodu lepsi udrzby ne…
papajisek
Před 6 lety
1
Kamery nebo alarm?
Prosím o radu, zda je lepší pořídit kamery nebo alarm. Kvůli financím nechceme obojí. Ale my byli …
marta_kovar
Před 4 lety
16
Panelové stropy - čím zakrýt (sádrokarton, omítky,...)?
Hezký den, máme v novostavbě panelové stropy, původní plán byl, že se prostě jen nahodí a bude hoto…
akinyi
Před 6 lety
9
Vyjmutí z půdního fondu - plošné kolektory
Zdravím, řeší se do žádosti o vyjmutí z půd. fondu i vykopaní a následné zasypání plošných kolektor…
jitkapetka
Před 6 lety
3
Vjezd na pozemek - dostatečná velikost a umístění
Dobrý den, momentálně jsme ve fázi řešení, jak udělat příjezd na pozemek, který se nachází ve 2.…
tulda27
Před 6 lety
15
Digestoř - umístění zpětná klapy
Dobrý den, budu mít odtah ve varné desce na ostrůvku podlahou ven. Kde si myslíte, že by měla b…
ventilatory
Před 5 lety
2
Zvětšení půdorysu po podepsání hypotéky, je to možné?
Máme už podepsanou hypotéku, ale začínáme uvažovat o zvětšení půdorysu domu. Je to ještě možné, bez…
vladimirsvorba
Před 6 lety
2
Interiérové bílé dveře zvolit lak nebo CPL?
Prosím o foto a radu, zda jít do inter.bílých dveří Porta focus premium (hladké lak) nebo zvolit dv…
mitote
Před 6 lety
8
Základy - výška určená povodím
Hezké odpoledne, chci se zeptat s jakým finančním navýšením máme zhruba počítat při výstavbě základ…
maja1323
Před 6 lety
1
Onyxově šedá v kuchyni, nemáte někdo?
Ahoj, nemáte prosím někdo v kuchyni dvířka v odstínu Egger Onyxově šedá? Už jsem viděla různé varia…
petras89
Před 6 lety
5
1
2
…
403
404
405
406
407
…