O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jaká je platnost stavebního povolení?
Ahoj, vznikl nám takovej malej problém.. Máme stavbní povolení a letos nám končí termín kdy by měl…
pepitocz
Před 6 lety
5
Existuje redukce na zámek na WC?
Dobrý den chci se zeptat zda se nedělá redukce na tento čtyřhran pro zámek na WC?Bohužel jsme vše k…
specnaz84
Před 6 lety
5
Slevy v zimě na okna
Dobrý den, Od března začínáme stavět. Počítáme, že by se okna měli stihnout do konce léta. Přišl…
puhelin
Před 6 lety
13
Rastliny vysoke cca 50cm ako clona?
Zdravim, Mam balkon na juznu stranu s vyhladom na 2. poschodi. Rad by som zabranil vyhladu cez b…
andrej_g
Před 6 lety
5
Jaký zdroj vytápění dle návrhu by jste doporučili?
Dobrý den, s manželkou mame veliké rozhodnutí před sebou. Navrh domu 5+1 s garazi, rovna střecha, l…
stahonlukas
Před 6 lety
6
Omítky - rekonstrukce RD, Ostrava a okolí
Ahojte, děláme rekonstrukci 100 let starého RD. Máme očištěné vnitřní zdi až na cihlu a potřebujeme…
alca_k
Před 6 lety
1
Výměna stoupaček v paneláku, jak postupovat?
Ahoj, mate nekdo prosim zkusenost s vymenou litinove 120 stupacky pouze ve svem byte? Mame ji v pat…
martinam76
Před 6 lety
3
Osvětlení do venkovního podhledu (podbytí) + pojezdová světla
Ahoj, rád bych se zeptal a popřípadě inspiroval, jaká světla vybrat do venkovního podhledu pod stře…
zuzkanem
Před 4 lety
1
2
35
sponzor fóra
Půdorys bungalov 15 x 9,5 m - vaše názory
Dobrý den, velmi by mě zajímaly Vaše názory ohledně projektu na bungalov 15x9,5m. Mockrát děkuji :…
dannie69
Před 6 lety
23
Jak odstranit pařezy?
Ahoj vše, čistili jsme kompletně zarostlý pozemek a teď přemýšlíme nad tím, jak se co nejlépe zbavi…
alda33
Před 10 měsíci
26
Koupě pozemku a stavba domu
Dobrý den budeme s manželem kupovat pozemek a stavět dům...financovat to budu z 90% já, ale to nen…
esmeralda2
Před 6 lety
17
Jak udělat komín?
Dobrý den, plánujeme dát do chaty krbovky a řešíme, jak udělat komín. Chtěli bychom to raději ne…
advid
Před 6 lety
6
Uspořádání malého bytu
Ahoj, chystám se rekonstruovat malý byt (42 m2 + 2x terasa 10 a 15 m2), jedná se o byt v posledním …
jana7661
Před 6 lety
1
Největší možná šíře francouzského okna
Dobrý den, aktuálně řešíme otázku objednávky oken do našeho domu a projektant nám navrhl do jídelny…
chapli
Před 6 lety
7
Osvětlení bytu, světla Dalen či bodovky?
Jsme v další fázi plánování rekonstrukce bytu a nyní řešíme, jaké použijeme osvětlení. V celém bytě…
mushabelka
Před 6 lety
4
Kudy vést odtah pro digestoř?
Chtěla bych požádat o radu, kudy vést odtah pro digestoř. Projektant nám navrhl vyústit vývod přímo…
spajkp
Před 6 lety
4
Mezera mezi dveřmi a podlahou
Prosím střecháky o radu.Mate někdo v novostavbě také takto nové interiérové dveře nad podlahou? Nev…
suchos
Před 6 lety
7
Má někdo malý bazén s protiproudem?
Kolik vás stojí provoz včetně vyhřívání (a čím topíte)? Chtěli bychom co nejmenší zastřešený, minim…
h_jiz_mor
Před 6 lety
1
Jak vyřešit odtokový žlab sprchového koutu spádovaný do boku?
Jde mi o vyřešení toho přechodu spádovou (ukončovací ) lištou. Žlab bohužel kvůli spádu vychází jen…
walckiers
Před 6 lety
1
Dřevěná nebo dřevohliníková okna Brno a okolí - doporučíte firmu?
Poraďte prosím nejlépe na základě osobní zkušenosti seriózní firmu na výrobu a instalaci kvalitních…
jirka_l
Před 6 lety
1
Prodej obecního pozemku - zkušenosti s námitkou
Prosím máte někdo zkušenosti s podáním námitky proti plánovanému prodeji obecního pozemku? Jaky je…
konan
Před 5 lety
9
Jaký podklad pod vanu?
Dobrý den, chystáme se vylívat betonem plochu pod vanou, kde je vynechaný prostor až na základovku …
walckiers
Před 6 lety
1
Indukční desky Brandt nebo AEG - recenze
Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s indukční deskou Brandt nebo AEG?
pavelc
Před 6 lety
8
Fotovoltaika jako záložní zdroj energie
Zdravím všechny, v našem novém rodinném domě budeme mít jako hlavní zdroj vytápění tepelné čerpa…
romik67
Před 3 lety
29
Máte někdo protaženou terasu za roh?
Ahoj, mate prosim nekdo terasu protazenou za roh? Nemate prosim fotky? Budeme mit terasu na jih a c…
ookami_hime
Před 6 lety
7
Bílé mléčné sklo na pozadí v kuchyňské lince - spokojenost?
Jak jste prosím spokojeni s mléčným sklem na pozadí v kuchyňské lince? Je praktické nebo ne, případ…
mirekb
Před 6 lety
3
Jakou krytinu - plech nebo šindel?
Zdravím stavebníci :-) Chtěl bych se poptat co je lepší a jaké jsou pro a proti. Mám od minulého…
kimbert
Před 6 lety
4
Věcné břemeno ČEZ na katastru, musí být?
Budu mít na pozemku pojistkovou skříňku od ČEZu vedle svoji skříňku od el. hodin bude po mě ČEZ cht…
esmeralda2
Před 6 lety
9
Máte někdo zkušenosti z cihlou značky Gima?
Mohu se zeptat jestli ma zkusenost z cihlou znacky gima cenově mě vychází nejlepe ale nevím jestli …
karel201
Před 6 lety
1
Kde sehnat nerez nádobu na vařečky do zásuvky viz foto?
Poradí mi někdo prosím, kde bych mohla sehnat podobné nádoby vhodné právě pro použití viz foto? Dík…
nelinecek
Před 6 lety
8
1
2
…
419
420
421
422
423
…