O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bungalov 4kk - co na něj říkáte?
Krásný večer, co říkáte na tento bungalov? Přemýšlím zda umístit koupelnu a wc do místnosti, kter…
michaeladole
Před 7 lety
13
Projektant Houdek Choceň - zkušenost
Ahoj, mám za sebou dvě schůzky s Ing. Houdkem z ateliéru Top-architekt a strašně se mi líbí jeho zp…
luckamia
Před 6 lety
11
Teplovodní podlahovka - na jakou teplotu vody teď topíte?
Zdravim Vas, chtel bych se zeptat, na jakou teplotu VODY ted mate nastavene podlahove topeni? ch…
hamikaw
Před 7 lety
12
Dřevěná vs. vinylová podlaha - pes a kočka
Ráda bych znala názor odborníků a také zkušenosti majitelů - prosím..... jak je to s podlahou a do…
tomas80
Před 6 lety
23
Laminátové bazény (např. Mountfield) zkušenosti po letech?
Dobrý den, nemáte prosím někdo laminátový bazén a nemůžete se pooděliv o zkušenosti po letech provo…
zuzana_ka
Před 7 lety
6
Prohlídky reálných zděných domů
Zdravím stavebníci, kam se jezdíte inspirovat do hotových domečků? Občas na něco narazím, ale jedná…
slamer
Před 7 lety
4
Jaký podklad pod plastovou jímku na dešťovou vodu?
Dobrý den. Chci se zeptat na podklad pod plastovou jímku na dešťovou vodu. Jelikož nemáme spodní vo…
catt82
Před 7 lety
3
Rekuperace - pár dotazů
Zvažujeme jestli neuděláme do našeho domu rekuperaci a zajímá mě pár informací. Jestli by se tu naš…
lisakstavitel
Před 7 lety
4
sponzor fóra
Kde nechat vyrobit skleněný obklad?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost a reference nejlépe v okolí Olomouce na výrobu obkladu za kuchyňskou …
onetwogo
Před 7 lety
8
Vysokotlaký nástřik vs. máčení dřevěných oken
Dobrý den, máme předvybraného dodavatele oken, recenze má dobré, ale až teď jsem si všimla, že naro…
ptjj
Před 7 lety
1
Dávkovač na saponát, máte někdo tento?
Ahoj, prosím používá někdo na saponát tento systém á la sprcháč? https://www.kulina.cz/davkovac…
qeszi
Před 7 lety
3
Vychytávky do nové kuchyně
Ahoj ženy, jsem ve fázi vybírání celé kuchyňské linky, takže by mě zajimaly všechny vaše vychytávky…
puhelin
Před 7 lety
1
2
50
Projekt vedení plynu - pošlete někdo vzor, prosím?
Potřebujeme jen vědět jak to vypadá, náš projektant (pozemní stavby) s tím nemá zkušenost a revizák…
walckiers
Před 7 lety
1
Zhodnocení projektu
Ahoj, i ja poprosim o napady jak vylepsit nas projekt. Budu rada i za zmineni pozitiv. Sever je cca…
78marcela
Před 7 lety
1
2
50
Okno s rámem nebo bez?
Ahoj, budeme mít v kuchyni nad kuch. linkou obdelníkové okno. Přemýšlíme, zda ho udělat otevírací s…
radusko01
Před 7 lety
2
Názor na projekt domu - půdorys
Prosím o radu co případně upravit? Děkuji moc
bamak
Před 7 lety
1
2
...
3
78
Rekonstrukce - novostavba
Vážení diskutující, po přečtení desítek různých diskuzí, fór a článků se raději optám i zde. Máme p…
elefantino
Před 7 lety
12
Vyjmutí ze ZPF + ochranné pásmo
Kde mám možnost se dozvědět, že se pozemek nachází v nějakém ochranné pásmu? Na úřadě mi řekli, že …
p92
Před 7 lety
3
Jaké vedlejší vchodové dveře do garáže?
Řešíme výběr vstupních dveří do garáže, tedy ne hlavních, ale ze ze zadní strany domu. Z finančních…
karolmuso
Před 7 lety
3
Okno dvoukřídlé vs. jednokřídlové
Ahoj jaké okno by jste volili vy, nebo jaké mám možnosti? Máme jedno okno o rozměrech - šírka 125 c…
vitaka
Před 7 lety
5
Ochranné pásmo vodovodních přípojek
Dobry den, Prosim o radu,pokud mate nekdo zkusenosti-jake je ochranne pasmo mezi jednotlivymi vo…
rad5
Před 7 lety
2
Kuchyně - inspirace
Ahoj, zrovna si vybíráme dekor kuchyňe a pořád se nemůžu rozmyslet jaké si to nechám udělat. Ukažte…
dana_racko
Před 3 lety
10
Severní svah - podsklepený dům
Zdravím lidičky, koumáme nad projektem domečku, máme severní svah, ideal sklon na podsklepení (2m n…
kossakowski1980
Před 7 lety
2
Jak větrat šatnu, prádelnu a technickou místnost bez oken?
Prosím o radu, jak řešit větrání místnosti bez oken? Máme bungalov a dřevěné stropy. Jsme ve fázi h…
wario
Před 6 lety
11
Přestavba a novostavba
Dobrý den, mám dotaz, koupili jsme starý dům a chceme ho zrekonstruovat vzhledem ke stavu stávají…
klarkamrtva
Před 7 lety
8
Nenahlášeno archeologům, je to problém?
Zdravím.. 31.10. jsme konečně po roce získali povolení na stavbu domu a hned 1.11 se začaly dělat…
hanih
Před 7 lety
8
Čím zasypat drenáž kolem soklu?
Dobrý den. Mam zateplený sokl cca 50cm do hloubky a 30cm nad povrch. Přes EPS je nopová folie a dre…
jiri_1477
Před 7 lety
2
Branku a 2 křídlou bránu nebo posuvnou bránu?
Dobrý den. Pomalu začínáme řešit oplocení rodinného domu a narazili jsme na otázku zda udělat brank…
nitro
Před 7 lety
7
Hrubá stavba z Ytongu, za jak dlouho mohu zateplovat?
Jak dlouho jste čekali se zateplením na nějaké to zaschnutí? A zateplit ještě teď před zimou, nebo …
dvvv
Před 7 lety
2
Zkušenost s bílou fólií v bazénu?
Prosím, má někdo bílou fólii v bazénu? Jak vypadá po letech, dali by jste znovu? Dekuji
jiri_madera
Před 5 lety
13
1
2
…
442
443
444
445
446
…