O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kupelna bez hydroizolacie
Pozdravujem, chcem sa opytat, ak mi majster urobil kupelnu bez hydroizolacie pod obkladom, hlavne …
tomas80
Před 7 lety
13
Jaká varianta koupelny je lepší?
Jaká varianta se vám líbí víc? Díky
vladusa85
Před 7 lety
13
Přístavba k rodinnému domu - postup
Ahoj Střechaři, řeším přistavení jedné místnosti k rodinnému domu, dům je starší a chybí nám v příz…
puhelin
Před 6 lety
6
Rezavé skvrnky na stropě, co s tím?
Ahoj všem, mám nově vymalovaný byt a na stropě se mi v místě, kde vede traverza, objevily rezavé sk…
closen
Před 7 lety
2
Čím máte uchycenou desku pod umyvadlem?
Ahoj všem :-) prosím o radu, čím máte uchycené desku pod omyvadlem? Desku budeme mít od truhláře na…
davex
Před 7 lety
2
Sprchový kout - je to možné předělat?
Mám tu jeden malej dotaz na někoho kdo to už nškdy řešil nebo by věděl jestli je to možné. Máme …
ivankafiury
Před 7 lety
21
Máte někdo fólii na oknech?
Mate nekdo folie na oknech? Muzu vedet jake mate jak jste spokojeni a odkud je prosim mate. Dekuji
cassis1
Před 7 lety
1
Venkovní žaluzie za dobrou cenu - Praha, Kralupy nad Vltavou
Zdravím, prosím o radu, jestli má někdo typ na firmu, která dodá venkovní žaluzie za dobrou cenu. S…
petta33
Před 7 lety
1
sponzor fóra
K čemu je tato část Geberitu?
Prosím o info, k čemu jsou ty červeně označené trubičky na fotce? Nemůžeme o tom nikde najít žádné …
davex
Před 7 lety
2
Bezdotykové baterie v domácnosti
Máte někdo doma bezdotykové baterie? Plusy - mínusy? Přemýšlíme o nich do nového, kvůli údržbě, …
davex
Před 7 lety
4
Pracovní deska nebraska, jak doladit dveře?
Zdravim, prosim o radu s výběrem. Mame kuchyn v bilem lesku, pracovni deska nebraska, podlaha dub k…
lusil13
Před 7 lety
7
Kam byste radili umístit dveře v ložnici?
Mohla bych poprosit o radu, kam byste posunuli dveře do ložnice? Potřebuji získat prostor na postýl…
puhelin
Před 7 lety
12
Přechod ze stavebního rozvaděče na elektřinu v domě při nedokončené stavbě
Zdravíčko, pomalu se blížím do fáze, kdy budu potřebovat přepojit elektřinu ze stavebního rozvaděče…
davex
Před 7 lety
2
Lakované EBC dveře Sepos, zkušenosti
Dobrý den, nekupovali jste někdo tyto dveře? Docela se mi líbí, ale mám strach o kvalitu. Dávají zá…
jakub_r
Před 6 měsíci
3
Vnitřní parapety, jaké?
Ahoj, máme čerstvě osazena okna a dveře v novostavbě a tak už předem přemýšlím, jaké dát vnitřní pa…
ivaa32
Před 7 lety
14
Horní Měcholupy - rady, tipy, triky a jak se vám zde bydlí?
Ahoj všem, čeká nás s půlročním prckem stěhování z Moravy do Měchulup. Lokalitu jsme vybrali z důvo…
snehur
Před 7 lety
8
Vodoměrná šachta - připojení
Zdravím všechny! Mám asi úplně blbý dotaz. Na pozemku máme vodoměrnou šachtu. Stavba je zatím v ned…
llama
Před 7 lety
12
Názor bungalov 4+kk
Prosím o názor k projektu,pozemek jde do špice a je úzký,proto je obývák na severu,na straně techni…
japona
Před 7 lety
28
Jak obezdít Geberit kombifix, odpad vede do boku?
Prosím o radu, máme dva Geberity Kombifix, budou předezděné (5cm ytong), ale neíme jak je obezdít a…
svetkoupelny
Před 7 lety
6
Názor na projekt - půdorys
Dobrý den, prosím Vás o názory k půdorysu bytové jednotky v 1NP rodinného domu rozděleného na dvě b…
luckavra
Před 7 lety
10
Zavěšení boxovací pytle
Zdraví všechny, mám dotaz :-) V novém domě manžel plánuje mít malou posilovnu s boxovacim pytlem. …
redakce
Před 7 lety
4
Firma KD Haus, máte zkušenost
Ahoj, plánujeme stavbu rodinného domu se společností KD Haus, máte s ní někdo nějaké zkušenosti?…
chnapy
Před 2 lety
13
Kolikrát může stavební úřad požadovat dodatečné podklady ve stavebním řízení?
Dobrý den, chci se zeptat, kolikrát úředník požadovat nové doplnění podkladů ve stavebním řízení? …
kluzo
Před 7 lety
9
Ipa pod příčky - vaše rady
Ahoj, nevím zda to patří sem nebo do jiné kategorie, ale zkusím to tady. Jsme ve fázi, kdy máme hot…
bullseye
Před 7 lety
9
Koupě pozemku s věcným břemenem na příjezdovou cestu?
Zdravím, prosím o radu. Zamilovali jsme se do pozemku, který má přivedenou elektřinu, ale nemá př…
azeret11
Před 5 lety
13
Koupelna dřevodekor - inspirace
Ahoj, prosím mohl by někdo poslat nějaké fotky pro inspiraci? Drevodekor v kombinaci s bílou, přípa…
torpen
Před 7 lety
9
Výběr komínového systému
Prosím o radu ohledně výběru komínového systému, jedná se o komín pro novostavbu RD (bungalov), kom…
jendad
Před 7 lety
6
Koupelna - otevírání dveří dovnitř nebo ven?
Chtěla bych poprosit o radu a docela to spěchá, jelikož se chystáme zdit vnitřní příčky. Jak byste …
pepitocz
Před 7 lety
15
Cena vizualizace interiéru
Prosím, nevíte jak se zhruba pohybuje cena vizualizace interiéru? Řeším, zda si ji nechat udělat na…
topvideo1
Před 7 lety
13
Indego, systém Pax v Ikee - zkušenost
ahoj, chtěla jsem se zeptat, teď řešíme otázku skříní, pro mne a pro matku, a jelikož jsem jí slíbi…
benjik
Před 7 lety
6
1
2
…
443
444
445
446
447
…