O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Poraďte prosím ohledně dispozice kuchyně
Dobrý den, najde se zde někdo kdo by poradil ohledně dispozice kuchyně? Nejsme si jisti kam umístit…
dahka
Před 8 lety
5
Plochá střecha na garáži
Ahoj, dokáže mi tady někdo poradit, jak nejlépe a čim zadělat střechu u garáže před zimou . Máme na…
jirkonson
Před 8 lety
5
Fasáda - cihlové pásky
Ahoj, obracím se na všechny, kteří mají fasádu, ať už komplet, nebo částečně z cihlových pásků. …
peitra01
Před 8 lety
1
Máte od projektanta výkaz výměr?
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda vám projektant dělal výkaz výměr nebo jste si ho nechali děla…
ozzy77
Před 8 lety
5
Dešťovka - podklady
Byl by někdo z účastníků tohoto fóra tak moc laskavý a poskytl mi k nahlédnutí odborný posudek a vý…
tmnj
Před 8 lety
1
Indukce nepříjemně píská
Zdravím, máme kuchyň krátce novou, ale na indukci jsem začala vařit hned, zkrátka je v plné zátěži …
islandia
Před 4 lety
21
Výběr ostrůvkové digestoře
Chtěla bych se zeptat skrze tento typ digestoří..našla jsem buď jakoby rovné s hloubkou 60 cm..čili…
verkaleh
Před 8 lety
9
Otvírání dveří do boku skříně
Potřebovala bych poradit. Skříně v ložnici měi být na celé stěně za dveřmi. Museli jsme ale zúžit m…
pucifal
Před 8 lety
20
sponzor fóra
Otvor pro půdní schody a výběr schodů
Zdravím všechny stavitele, chci se optat, jak nejlépe vyřešit (připravit) otvor mezi vazníky pro m…
alda33
Před 4 lety
1
2
37
Porotherm 44 T Profi s vatou - máte zkušenosti?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s cihlou Porotherm 44 T Profi s vatou? Případně, j…
zubr487
Před 5 lety
11
Platba za projekt a ještě za autorizaci architektem
Volal mi projektat, zitra mi preda kompletni projektovou dokumentaci za xx tisic a jelikoz nema aut…
ondra_cha
Před 8 lety
7
Trouba - digitální ovládání nebo klasické knoflíky
Prosím o radu:) Váhám mezi dvěma troubami. Jedna má pouze dotykové ovládání, druhá má klasické kno…
lancar
Před 8 lety
8
Jak zajistit vybudování příjezdové cesty?
Dobrý den, měla bych na vás takovou prosbu o radu. Rádi bychom s manželem koupili pozemek. Původní …
jitulkaka
Před 8 lety
11
Opětovně zpoždění dodávky oken
Dobrý den, jak jste řešili opětovné zpoždění dodavky montáže oken. Objednali jsme okna termin dodán…
janzako
Před 8 lety
1
2
45
Komín - Schiedel uni advanced vs. Ciko Tec.
Vybírám komín a rozhoduju se mezi Schiedel uni advanced nebo Ciko Tec. Máte někdo zkušenosti a radu…
kekka111
Před 8 lety
2
Vlhké zdivo a vnitřní omítky - co použít?
Dobrý den za cca 14 dní nám mají prijit dělat strojní omítky. Ale zdivo je ještě vlhké. Omitkari se…
kkaccullka
Před 8 lety
4
Návrh kuchyně - vaše připomínky
Ahoj, je něco co se vám zdá na návrhu nepraktické, nebo ošklivé... z vlastní zkušenosti...Děkuji, R.
ivko20
Před 8 lety
1
2
36
Položený vinyl Moduleo - máte někdo prosím?
Hezký den, máte někdo prosím položený vinyl značky Moduleo - Midland Oak 22821? Potřebovala bych vi…
aannddyy123456
Před 5 lety
13
Mohl by mi někdo doporučit firmu na sádrokarton proti hluku?
Prosím máte někdo zkušenost s nějakou takovouto firmou v Praze nebo okolí a byly jste s ní spokojen…
travas
Před 8 lety
5
Ikea v Rakousku
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nakupujete v Ikei v Rakousku (v Linzi).Mají tam stejné zboží ja…
matinak
Před 8 lety
10
Přístupu k hydrantu brání soused
Ahojte lidi,před vchodem RD máme na našem pozemku požární hydrant.Přístup k němu je možný ze dvou s…
zuzana_ka
Před 8 lety
2
Záloha na koupi domu, jak to funguje?
Dobrý vecer nema nekdo zkusenost stim ze RK vyzaduje 50tis jako zalohu na dum ktery chceme koupit a…
gargamell
Před 8 lety
1
2
41
Elektrická vs. indukční deska
Prosím o názory, která je lepší? Budu ráda za každou zkušenost :-)
dawerius
Před 8 lety
14
Cena - montáž pilíře, připojení k síti, zřízení odb. místa a revize
Ahoj, jdu si pro radu - teď dorazila cenová nabídka a jsem kapku v rozpacích. Jedná se o montáž e…
danielacz
Před 6 lety
1
2
34
Rozpočet na přízemní dům 4+kk s garáží (cca 170m2)
Ahoj, snažím se sestavit orientační rozpočet na přízemní dům 4kk s garáží, 1 koupelna, 1 techn. mí…
milan1965
Před 8 lety
13
Vířivka - venku nebo vevnitř?
Plánujeme pořídit vířivku a přemýšlíme, jestli si jí pořídit na zahradu nebo do sklepa. Máte někdo …
hrudarja
Před 7 lety
13
Úprava již zrekonstruovaného jádra
Dobrý den, Rád bych upravil již zrekonstruovanou koupelnu (vyzděnou, nové rozvody, obklady a přísl…
ivko20
Před 8 lety
7
Konopná izolácia - hrúbka?
Ahojte, chcel by som poprosiť o radu. V srube plánujeme obytné podkrovie. Na zateplenie chceme použ…
kamenica
Před 8 lety
1
Jak přestavět dům na dvougenerační?
Dobrý den, jak postupovat, když chceme RD přestavět na dvougenerační? A jak to řešit s fiancováním,…
oherovak
Před 8 lety
1
Umístění dětských pokojů
Potřebuji poradit. Předěláváme si dvoupatrový baráček po rodičích. Dříve jsme bydleli v bytě 2+1, t…
marska81
Před 8 lety
4
1
2
…
566
567
568
569
570
…