O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Chytrý dům - typy na prodejce
Dobrý den. Budeme stavet dum a chceme zakomponovat i nějaké prvky, abychom mohli ovladat napriklad…
petrw
Před 6 lety
18
Příjezdová cesta k pozemku - možnost výjimky?
Já se právě chystám koupit s přítelem pozemek (viz. přiložená skica - jedná se o ten první pozemek …
xavik
Před 9 lety
10
Výmalba pruhy, prosím o rady
Malíř nám odmítl vymalovat proužky. Důvod by byl na jinou diskuzi, máme dům na klíč, tzn. nemohu mu…
blahova_andrea
Před 8 lety
6
Barva oken dub tmavý-bahenní, máte někdo v albu?
Ahoj,máte někdo v albu okna v dekoru dub tmavý-bahenní? pro inspiraci :)
hanluk
Před 9 lety
1
Zapuštění bazénu Azuro (402) DE LUXE
Dobrý den, rád bych na budoucí zahradě zapustil kruhový bazen Azuro 402, ale nikde se mi nedaří…
sobii
Před 3 lety
1
2
49
Varování - Martin Štádler, zednické a další práce
Dobrý den, mnozí tu jistě sledují průběh naší rekonstrukce. Ráda bych tímto důrazně varovala před z…
bayt
Před 9 lety
1
Jsou v současné době dotace na čističky odpadních vod?
Ahoj, nevíte, prosím, zda jsou v současné době nějaké výzvy na dotace na domácí čistírny odpadní…
tynka_
Před 9 lety
2
Screenové rolety, jak jste spokojeni?
Ahojte. Máte, prosím, někdo na Vaší novostavbě screenové rolety (Miniroll)? Jak jste s nimi spokoje…
lipanka
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Bazén s keramickým obkladem - máte někdo?
Máte někdo bazén s keramickým obkladem? Zkušenosti prosím, pro a proti....líbí se mi obklad mozaiko…
mandre
Před 9 lety
1
Zkušenost s dotykovým ovládáním na indukci
Máte prosím zkušenost s dotykovým ovládání na indukci? Funguje to dobře? Není problém, když máte tř…
milandis
Před 9 lety
6
Postup s projektantem, je toto běžné?
Zdravím, vybrali jsme projektanta a on už po nás chce třetinu z celkové ceny projektu. Nemáme žádno…
bureslibor
Před 11 měsíci
1
2
41
RD Deed - zkušenosti
Dobrý den, rád bych se podělil na fóru o zkušenosti ze spolupráce s firmou D.E.E.D. Od prvního k…
jirka_so
Před 9 lety
1
Inspirace minikoupelny
Zdravím potřeboval bych nějakou fotografiji , popř. inspiraci na minikoupelnu - sprchový kout , umy…
zuzajda2
Před 9 lety
5
Baterie do vany, máte někdo podobnou?
prosím nemáte někdo podobnou baterii jako od ravaku chrome s výklopným ramýnkem? vadí mi že ta páčk…
evasojkova
Před 9 lety
1
Jak máte vyřešené otevírání dveří na terasu?
Máte otvírací dveře na tersu tak, že je z obou stran klika a zámek. Šlo by o další možnost vstupu d…
badlina
Před 9 lety
7
Zrcadlo Lumi 100 - máte ho někdo?
http://www.koupelny-besteco.cz/sortiment/zrcadla-do-koupelny/zrcadla-s-osvetlenim/2779-lumi-100-zrc…
zdemarka
Před 9 lety
11
Tip na stavební firmu z Nymburku nebo Benátek nad Jizerou
Zdravím vespolek, mohu požádat o tip na šikovnou stavební firmu v okolí Nymburka, Benátek nad Jizer…
merit_n
Před 9 lety
4
Vady na domě o který mám zájem
Kupuju starší RD, v dobrém stavu, nic přímo nevyžaduje rekonstrukci. Dům mi prošel jeden stavební i…
ondra_cha
Před 9 lety
6
Projektant Praha a okolí - doporučíte?
Ahoj, doporučíte mi prosím projektanta v Praze nebo okolí? Ideálně Praha - východ, kolem Mladé Bol…
luxara
Před 9 lety
1
Sada na opravu dlažby Picobello, nemáte někdo?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte doma sadu na opravu keramických dlaždic Picobell…
janastverakova
Před 9 lety
1
Jakou podlahu na terasu?
Rekonstrujeme terasu (zastřešili jsme a zatím strhli starou dlažbu a vyrovnali podklad, na který př…
csbeton
Před 9 lety
4
Vchodové dveře - Perito vs. VP Trend
Jak se orientovat při výběru vchodových dveří? Podle jakých parametru, podle čeho a které vchodové …
aurantium
Před 8 lety
7
Jakou pračku zvolit?
Vybíráme pračku a sháníme nějakou do cca 7 tis. Kč, jelikož nepředpokládám,že by měla vysokou život…
7logi
Před 8 lety
11
Siko Tamara. Máté někdo?
Zdravím je zde někdo kdo má kuchyň ze sika - Tamaru (viz foto) . Chtěla bych jí vidět v různých var…
libor_jelinek
Před 5 lety
3
Návrh domu k posouzení (bungalov 5kk), kterou variantu vybrat?
Ahoj všem, jsme ve fázi plánování našeho domu. Navrhli jsme si dvě varianty a teď se rozhodujeme, …
tereza55
Před 9 lety
19
Kde sehnat stoličku Prisma?
Dobrý den, sháním takovouto drátěnou stoličku: http://www.kare-shop.cz/katalog/16806-stolicka-prism…
alex_007
Před 9 lety
1
Myčka dělá skvrny na plastovém nádobí. Čím vyčistit?
Pred chvili jsem vyklizela mycku a temer vsechno plastove nadobi ma na sobe bile, matne skvrny. Uz …
barussska1
Před 9 lety
3
Venkovní dlažba Semmerlock, rada ohledně pokládky
Zdravím vás. Potřeboval bych poradit ohledně pokládky dlažby semmerlock, konkrétně se jedná o pokl…
dawerius
Před 9 lety
2
Nevíte o volném pozemku - Březno u Chomutova
Zdravím. Jsme mladá rodina, která by se ráda přestěhovala do této obce.. Nevíte o někom, kdo prodáv…
weru88
Před 9 lety
1
Jak se vám zdá tato kombinace?
Co myslíte o kombinaci podlahy (šedá), kuchyňské linky hnědá jako teplejší odstín interiéru a sedač…
jenies
Před 9 lety
24
1
2
…
736
737
738
739
740
…