O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kameny na zahradu
Ahojky...Nemáte někdo kameny na zahradu,kterých by jste se chtěly zbavit? Rada bych si vzala,buduj…
tometa
Před 10 lety
2
Je nějaký rozdíl mezi Ytong a Hebel?
Ahoj, napoví mi někdo, jestli je nějaký rozdíl mezi tvárnicema Ytong a Hebel? Nebo je to totožný…
jandour
Před 5 lety
8
Jakou sádrovou omítku?
Dobrý den, mám prozatím postavenou hrubou stavbu z porobetonových tvárnic Ytong 30 cm. V současn…
radepy
Před 10 lety
2
Co je tohle za kytku?
Víte někdo, co to je? Díky.
mirus105
Před 10 lety
10
Jaký odstín podlahy jste vybrali?
Dobrý den potřebovala bych doporučit nějaký odstín podlahy jaký jste vybrali. A v případě, že máte …
scout12
Před 10 lety
4
Zamykací místo pro popelnici
Zdravím všechny. Potřeboval bych vyřešit zamykací místo pro popelnici. K domu máme asi 20m dlouhou …
specnaz84
Před 10 lety
22
Osvobození u daně z nabytí nemovitosti
Dobrý den, postavili jsme domek a loni proběhla kolaudace, nyní domek prodáváme a našla jsem si,…
martisko3
Před 10 lety
10
Garážová vrata - kašírovací fólie
Dobrý den, měl jsem vybraná vrata od Lomaxu v dekoru ořech, který barevně odpovídá také imitaci oř…
klimest
Před 10 lety
3
sponzor fóra
Vinyl Karndean - recenze
ahoj, chtěla jsem se zeptat - nemáte někdo náhodou zkušenosti s tímto výrobcem vinylu? brouzdala j…
nase.lenicka
Před 10 lety
2
Zkušenost s firmou Jskmont
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s firmou Jskmont? Líbí se mi jejich cenová nabídka plastových oke…
konhy
Před 10 lety
1
Návrh střechy staršího rodinného domu
Dobrý den, mohu poprosit o názory na novou střechu staršího rodinného domu, který budeme rekonstruo…
jane_n
Před 10 lety
1
Tip na zedníka - Jihlava nebo Humpolec
Rekonstrukce pokoje na chalupe
dolezal81
Před 10 lety
1
Terasa na střeše - jaký povrch dát na ipu?
Zdravím, máme na baráku rovnou střechu nad vchodem, je to dost velká plocha, rádi bychom ji příle…
pazout
Před 9 lety
3
Stavební úřad Slaný
Ahoj, nemáte někdo zkušenost se stavebním úřadem ve Slaném? Chceme stavět chatku 40m2 a je to jen p…
martinaj23
Před 10 lety
1
Prosíme o podněty k projektu
Ahoj všem, moc prosíme o podněty a nápady k projektu. Jedná se o pasivní dům dle alternativního ko…
radim2015
Před 10 lety
22
Jaké osvětlení v kuchyni?
Jsou bodovky na osvětlení pracovní plochy dostačující? Jak jste řešili osvětlení vy? Díky :)
liawwy
Před 10 lety
1
Firma Obelix - máte někdo zkušenosti?
Ahoj všem! Nemáte někdo zkušenosti s touto firmou z Nového Boru? Případně s jejich modulovými st…
michalporizek
Před 10 lety
7
Kolejnice na závěsy Ikea
Ahoj všem co jste řešili záclonky a závěsy v domě. Pro co jste se rohodli? My vybíráme a stále neví…
antal1
Před 10 lety
16
Nynější spokojenost kuchyně od Sykory
Ahojky holky, prosím Vás, vy, která máte kuchyni od Sykory, jak jste s ní spokojené? Když jsem si t…
konvalinkova
Před 9 lety
18
Návrh nové podoby rodinného domu
Dobrý den, mohu poprosit o názory na novou střechu staršího rodinného domu, který budeme rekonstruo…
morelan
Před 10 lety
14
Podle jakého kritéria vybrat firmu na dřevostavbu?
již půl roku procházím různé katalogy a internetové stránky prodejců dřevostaveb. Na každém se mi …
adeli_01
Před 5 lety
23
Jaká je cena za otvor na dveře do nosné zdi?
Zdravím, kdo jste dělali otvor na dveře v nosné zdi, kolik vás to vyšlo? A pokud jste jich dělali v…
vendyh
Před 10 lety
3
Anhydrit či cementový potěr
Prosím o radu, zda máte někdo zkušenost s těmito druhy podlah? Zvažujeme zda do novostavby s vodní …
gore
Před 10 lety
6
Zoufale potrebuju poradit zda jste neco takoveho resili :-( parkovaci stani
Ahoj lidi,chceme udelat detem dva detske pokoje z tzv.Forhousu tudiz zrusime vjezd do domu,pred tim…
petrsv1000
Před 10 lety
5
Povolení příjezdové cesty
Dobry den, Chci se zapsat co budu potrebovat za povoleni na vybudovani prijezdove cesty na pozem…
dave1987
Před 10 lety
3
Dostavba komínu
Ahoj, potřeboval bych poradit. Moje stavba byla původně projektovaná pro TČ. Rozhodl jsem se ale pr…
wendhelin
Před 10 lety
1
Dřevěné podlahy a jejich údržba
Máte prosím někdo dřevěnou podlahu a doporučujete nebo spíše ne, názory se různí někdo chválí jiný …
sonkapetrova
Před 3 lety
1
2
...
3
69
Jaké osvětlení na terasu?
Ahoj,chtěl bych se zeptat jaké máte osvětlení na terase?Světel je mnoho,ale příjdou mi to takové bl…
svet_svitidel
Před 10 lety
21
Podlaha Egger Cork - zkušenosti
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s podlahou Egger CORK+. Je to korek, který se pokládá na zámky, stejn…
claves
Před 3 lety
20
Betonová stěrka v koupelně - jaká je údržba?
Ahoj, je tu někdo, kdo má v koupelně za vanou betonovou stěrku? Zajímalo by mě, zda je tato stěrka …
1leontynka
Před 10 lety
3
1
2
…
837
838
839
840
841
…