Kanadské sruby a zkušenosti s ním.

Zobraz úvodní příspěvek
Ahooj tak chceme stavět teda nechat si postavit kanadský srub...máte ho někdo? vaše zkušenosti co ano či co ne, jaká jsou negativa.....? Dík
Odpovědět
Profilova fotka
@kanavi 10cm to je ale bez jakékoliv izolace mezi komínem a dřevem. To mi truhláři také říkali. To je snadnější tam těch 2,5cm dát.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dnes byl velký organizační den. Ale mám vše domluveno. Zítra se staví lešení, pozítří komín, v pondělí klempíř, v úterý obklad komínu, ve čtvrtek sundat lešení -asi sami? Ufff. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, dneska nám přivedli elektřinu k hranici pozemku... a řeknu vám, že naši sousedé zaslouží svatozář ;-) dám foto
Odpovědět
Profilova fotka
@sonafa Soni- super!!!! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sonafa NO TY JO!!! to je krásně zorganizované!!! :) a s tou izolací a kominem a krokvema, to jsem zvědavá co řekne náš budoucí revizní kominík,,, pak řeknu :)
Odpovědět
Profilova fotka
TŘINEC TŘINEC TŘINEC - jsme nejmenší městečko v play off a jsme ZLATI!!!! :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha karin tak je ti nákej polosuchej beton B 12, 5 z betonárky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
stačilo jednou.... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha Tak tento druh sportu mě moc nebere. Ale nadšencům přeji tu radost! :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha karin tak je to nákej polosuchej beton B 12, 5 z betonárky :-D .. jinak Třínci teda gratuluji :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jptn 12,5 je v projektu??? koukni do projektu :) zdá se mi to málo :)
Odpovědět
Profilova fotka
na desku je B20.... tady je B15.. ale já si to hledala v místní betonárce a tadyto maj tak značený.. to B15je v závorce..
Odpovědět
Profilova fotka
@jptn OK, ono je několik značení :) zalili to vodou? nebo čekají na déšť :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha no včera to zalévali.. dneska pršelo.. ale dneska moc nedělali neb jim někde zapadl bagr :-D a zítra jsem je upozornila, že nevím kudy tam... :-D
Odpovědět
@sonafa Hlavně dejte bacha, aby klempíř počítal s tím, že si srub ještě sedne! Oplechování s tím musí počítat a být "pohyblivé"! @kasha Gratuluji největší vesnici v ČR k výhře v honění gumy! @all Včera byla docela zajímavá "Chalupa je hra" - snad se na to dá podívat na Internetu, pokud Vám běhá rychleji než nám... A také tam řešili, co je u nás stavebně tradiční, zda sruby nebo roubenky .... nebudu popichovat ... U nás už zase leží snížek (venku) a školkou povinné dítě (doma)... ach jo ... PF
Odpovědět
Profilova fotka
@petrfrenk popichovači!!! nejsme vesnice - to za 1) a za 2) i když jsem neviděla pořad Tebou zmíněný, je jasné, co tamti pacholci říkali, nebot nemají znalosti dlouhodobějšího rázu,,, nedívají se dále do minulosti, dívají se jen tam, kam se jim to líbí,,, a už toho nech, nebo nevím co :-D,,, proč má dřevo letokruhy, proč neroste do tvaru trámů?? proč,,, to když mi vysvětlíš, tak si snad obrousím srub do tvaru roubenky :-D krásný den! :) kk
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobré ráno. A "komínařky" nezapomeňte na štítky :-) Možná jsem to už psala, ale náš revizák šel po štítkách, které musely být na komíně-byl na vymetacích dvířkách a na krbu. Ještě že tam byly, i když si myslím, že pokud bych je při svém úklidu dala pryč, prostě by mu musel stačit papír od každého zboží. To fakt už člověk aby hlídal vše!
Odpovědět
@kasha gratulace , jo to u nás se sleduje hokej, ale vůbec jsem si neuvědomila, že jsi odtud :-D to už bych ti dávno gratulovala :-) :-) :-) ;-) @morana128 ano máš pravdu, štítky se také kontrolovali, ty tam máme...ale komín se nám trochu uhnul :-D @petrfrenk na to se tedy mrknu, až bude trochu času ;-) @sonafa já také nerozumím tomu, proč to dodatečně nějak neodizolují, ale prý už probrali všechny možnosti a nejlepší je přeložení komína - to bude zase šou - zítra na to naběhnou :-) Zima je jak v Rusku, ani pejskovi se nechce ven... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@kanavi No bodejt by se mu chtělo. když můůže být v novém srubíku v teple... ;-)
Odpovědět
@jptn ...já zas říkám..už aby byla ta zahrada :-) :-) :-)
Odpovědět
@jptn přesně tak a mě se taky ven nechce, pořád je tu uvnitř co dělat, Spoustu věcí mám ještě po zemi, firmu dělám na provizorním stole a firemní papíry jsou taky po zemi, tak mi to všechno trvá než něco najdu... :-p Furt je to takový provizorní. Ono to taky trvá než se člověk pořádně zabydlí ale jinak bydlení supeeeeeeeeeeeer :-) Horší je to s pejskem,když se jde proběhnout, venku na zahradě je jen zemina, takže ho musim pokaždé umýt, aby nám to nezanesl domů - no starost jak o mimino :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kanavi To se zajede.... jste tam chvilku, tak to je jasnýý ;-) A s pejsky mě to bude čekat vše 2X... ale už aby to bylo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kanavi Taky bude....... kdyby to bylo všechno hned, tak by ses pak už neměla na co těšit :-D
Odpovědět
tady se to nějak časově přehazuje ty odpovědi...ta moje odpověď se vklínila jinam - to je zajímavý :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@kanavi všimla jsem si... =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kanavi děkuji :-N |-| :-N ,,, to víš, hokejový klub je hobby jednoho majitele TŽ, tak to pak nemá takto dopadnout :) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak Chalupa je hra jsem si pustila, moc pěkné ;-) málokdy je pořad o masivních dřevostavbách....
Odpovědět
Profilova fotka
@jptn jojo, také jsem se podívala,,, mám nějaké výtky,,, ale to bych nebyla já :)))), trochu se nám zviditelnili Pacákovic chlapci :) a o pár týdnu dříve tam je moderní kuchyn v roubence, také hezké :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kasha Nj tak ty na to jdeš více odborněji, než my, laická veřejnost :-D ale pořad se mi líbil, vážně toho o masivních dřevostavbách dávaj málo :-| nebo máš výtky k tomu, jestli dříve srub či roubenka???? :-D vždyt je to jedno..... :-D o kuchyni v roubence joo?? tak to ještě až bude chvilka zkusím vyhledat... Dneska nám teda počasí vůůůbec nepřeje :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
@kasha tak krychlový melouny už Japonci mají, hranatý stromy možná přijdou na řadu za pár let :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?