O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Thůje po 33 cm jsou prý blízko u sebe. Mám je přesadit?
Prosím o radu, zasázela jsem 50 thůjí (zerav smaragdový) po 33 cm a každý kdo to vidí se divý jak j…
citun
Před 11 lety
18
Bezpečnostní dveře Next - zkušenosti
Ahoj, prosim Vas o radu : Zvazujeme koupi bezpecnostnich dveri do bytu v panelaku. Bydlime v prizem…
xajaneckova
Před 11 lety
4
Hansgrohe ND - bidetová sprška, jak jste spokojené?
Máte někdo bidetovou spršku od Hansgrohe ? Jak jste spokojené ? Nikde na netu nemohu najít přísluš…
aneri53
Před 11 lety
2
Vana Rosa 1 + zástěna. Máte zkušenost?
Ahojinky Chystáme se na rekonstrukci koupelny v panelovém bytě. Chtěli by jsme vanu Rosa 1 i se zá…
lirael
Před 11 lety
13
Facelift Lacobelu, jak řešit?? (změna barvy již nalepeného)
Ahoj všem, pro někoho možná zvláštní či malicherný dotaz. :-D Ale, sestra se chystá na koupi bytu …
verunky
Před 11 lety
7
Jaká vestavná digestoř do kuchyně bez komínu?
V kuchyni nemáme komín.. zato horní kuchyňské skříňky až do stropu. Je pro nás vůbec vhodný nějaký …
verunky
Před 11 lety
3
Vzor nájemní smlouvy z internetu
Na serveru bezrealitky jsem si našla nájemní smlouvu a docela se mi líbí. http://www.bezrealitky.cz…
kiwikzk
Před 11 lety
1
Právník Opava - Ostrava
Hledáme šikovného právníka zabývajícího se stavebním právem a bojem s úřady...Ideální Opava nebo Os…
fotrtom
Před 11 lety
3
sponzor fóra
Je někde vystavena tato dlažba v ploše, nevíte kde?
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda někdo neví, kde kde je vystavena ve větší ploše (ne jen jedna dlažd…
berrusska
Před 11 lety
1
Jak vyvýšit kuchyňskou linku?
Dobrý den, Koupili jsme si s manželem novou kuchyňskou linku, ale nějak jsme něco nedomysleli. …
tommyczek
Před 11 lety
9
Období mezi nákupem nového domu a prodejem starého s hypo
Ahoj, plánujeme ještě jedno stěhování. Bydlíme v řadovce a není to ono, chtěli bychom do sólo domu,…
marrei
Před 11 lety
10
Velox systém. Máte skúsenosť?
Ahojte, rozhodujeme sa nad materiálom nášho budúceho domu. Má niekto skúsenosti s Velox doskami? Ď.
aneri53
Před 11 lety
1
2
57
Bungalov, max. 1,3 milionu. Šli byste do toho?
Zdravím , jsme tak na 90% rozhodnuti stavět , ale jelikož jsem narozen ve znamení Vah ,pořád se nem…
micinka22
Před 11 lety
1
2
44
Rohová kuchyně
Rekonstruujeme starší domek a já si marně lámu hlavu, jak nejlépe vymyslet kuchyni. Do místnosti vy…
karlos12
Před 11 lety
16
Centrální vysavač Beam nebo Variovac, máte zkušenost?
Zdravím! Rozhoduji se mezi Beamem (Electrolux) a Variovacem. Máte někdo zkušenost s jedním nebo dru…
nada222
Před 11 lety
3
Obtisk rukou mimča na stěnu. Jakou technikou to tvořit?
Ahoj, pokud mi někdo můžete poradit, budu moc ráda...Chtěla bych v dětském pokojíku obtisknout na…
ratatooy
Před 11 lety
7
Kuchyně v rozumné kvalitě za dobrou cenu, jižní Morava
Zdravím a prosím o radu :-), řešíme kuchyni a jsme už dost v pasti z nabídky. Rádi bychom něco s…
lireli
Před 11 lety
7
Má někdo z vás dekorace v provence?
ahojte ma niekto z vas dekorace provence - napr. hodiny provence alebo obrazy, pácia sa mi najviac …
25ka
Před 11 lety
1
Plechová střecha Venecja, máte někdo zkušenosti?
Prosím Vás, nemáte někdo zkušenosti s plechovou střešní krytinou venecja? na veletrhu v Brně jsem n…
kawaluca
Před 11 lety
1
Soused má místo plotu elektrický ohradník, co s tím?
Koupili jsme parcelu a ta další strana sousedí s pastvou, kde je elektrický ohradník. Omylem jsem n…
kofinka
Před 11 lety
22
Sklenářství Jihomoravský kraj - doporučení
Můžu poprosit o tajné tipy na sklenářství v Brně a okolí? Kdo Vám přišel nejlevněji a zároveň byl …
sofiesara
Před 11 lety
5
Rekonstrukce staré dřevěnice
Ahoj, rozhodujeme se s partnerem o koupi starší dřevěnice (roubenky). Je tady nějaký podobný "bláze…
lawondys
Před 11 lety
15
Máte někdo vanu Rosa 95 od Ravaku?
Budeme mít kouplenu,kde bude i sprchový kout a potřebuju vanu, nemoc zbytečně velkou..Viděla jsem v…
petr820
Před 11 lety
13
Bungalov 1088 od Euroline - máte ho někdo postavený?
Nemáte někdo postaveny bungalov 1088 od euroline? Pokud ano, dělali jste nějaké úpravy? Nebo by jst…
lucisekn
Před 11 lety
6
Tepelné čerpadlo voda/vzduch, máte praktickou zkušenost?
Zdravím, prošla jsem si tady na střeše spoustu diskuzí, které se byť okrajově týkají tepelných čerp…
wbc
Před 11 lety
9
Výsuvná nebo vestavěná digestoř?
Chcem digestoř nad plynovou varnou desku, která je 60cm, tzn digestoř aspoň 70. Asi bych chtěla di…
ilci
Před 11 lety
3
Co máte na schodech? Laminát?
Ahoj holky,hledám inspiraci a nápady co na schody, které budeme mít v baráčku.Nabízejí nám koberec,…
roseforever
Před 11 lety
1
2
...
...
4
5
123
Retro baterie, kde je nejlepší výběr?
Prosim, nevite kde je nejlepsi vyber retro bateri? Nejlepe zlinsky a moravskoslezsky kraj, ale neni…
catt82
Před 11 lety
6
Jaké máte retro baterie? Jste spokojeni?
Ahoj, sháním chromové retro baterie za rozumnou cenu (vanovou, sprchovou a umyvadlovou) - kohoutkov…
lavandaia
Před 11 lety
7
Dveře Masonite - odstín vanilka
Zaujala mě nabídka Masonite - dveře odstín vanilka. Protože nemám v blízkosti vzorkovou prodejnu, c…
mitote
Před 11 lety
2
1
2
…
1019
1020
1021
1022
1023
…