O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Stavba v zimě. Máte zkušenost?
Dobrý den, prosím o napsaní zkušeností se stavěním v zimě. Máme hotovou základovou desku a vzhledem…
iva13p
Před 14 lety
3
Nechce někdo do bytu nebo domku pejska?
Ahojky, nechce tady někdo do bytu nebo domku pejska? Je to kříženec kavalíra, 2,5 letý, hodný, milý…
duppe
Před 14 lety
1
Obraz z onyxu. Jak se přichytí na zeď?
Jelikoz je interier naseho domecku spojen s kameny, uvazuji dat do jidelny ke stolu obraz z onyxu.…
veronikapulkertova
Před 14 lety
2
Přírodní lino, Artoleum Striato, 2 m šíře, 2,5 mmtl
Ahojte, prosím máte někdo doma či viděli jste někde přírodní lino od firmy Forbo Artoleum striato?…
eva_24
Před 14 lety
1
Jak jste řešili instalaci bod. světel v bungalovu RDR?
Prosím,poraďte nám,jak jste řešili instalaci bodových světel v bungalovu od RDR.Chtěli bychom si je…
jaraja
Před 14 lety
1
Renovace bytu 1+1. Kolik nás to bude stát?
Dobry den , Chtěl bych se zeptat renovujeme cihlovy byt 1+1 36m2 . Na kolik by vysla kompletne nova…
spimira
Před 14 lety
5
Plovoucí podlaha - pokládka firmou nebo svépomocně?
Dobrý den, zajímalo by mne,zda jste si troufli na plovoučku svépomocně nebo jste celou věc raději…
spimira
Před 14 lety
6
Jsem tady nová - vladkasimo
Mam 28, som uz par mesiacov vydata, mam psa. Kupili sme byt na dedine, kde sme museli najprv po byv…
jennyska
Před 14 lety
2
sponzor fóra
Jsem tady nový - petromila1
Všechny vás zdravím. Pocházím ze severních Čech (Liberecko). O těchto stránkách jsem se dozvěděla …
dibla
Před 14 lety
9
Práčka s funkciou Eco Bubble. Máte skúsenosť?
Čaute lidi, nemáte nekdo práčku od Samsung s funkciou Eco Bubble? Chcela by som Vás poprosiť o Vašu…
babulkovo
Před 14 lety
1
Je lepšia litinová nebo ocelová krbová vložka?
Ahojky, chceme kupovat krbovou vložku a máme vybranou buď ocelovou anebo litinovou. Litinová je asi…
ondrafox
Před 14 lety
31
Renovace starého bytu. Kolik nás to bude stát?
Chtěl bych se zeptat renovujeme cihlovy byt 1+1 36m2 . Na kolik by vysla kompletne nova elektrika ,…
radimn
Před 14 lety
1
Máte program na barvu fasády?
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost s dobrým programem na výběr fasády domu ? Např. - vložím…
blacksr
Před 14 lety
2
Máte zkušenosti s firmou na okna Pamix?
Zdravím Vás řešíme teď aktuálně jakou firmu si vybrat na dodávku oken řadového domku, nejlevněji ná…
pavel2
Před 14 lety
4
Prodej pozemku a přiznání k dani z prodeje
Prodali jsme sousedům 11m2 pozemku, protože město mělo špatně vyměřené pozemky a sousedova střecha …
atrama
Před 14 lety
6
Má se nanášet lepidlo na tapetu nebo na stěnu?
Dobrý den, narazil jsem na moc pěkné fototapety a bordury (prodej-tapet tečka cz ), avšak bohužel …
karolinast
Před 14 lety
14
Írsky teriér
Presťahovali ste sa do domu a premýšľate akého psíka si vybrať....... Tiež som mal tento problém.H…
stetl
Před 14 lety
5
Bude ze schodů padat na sezení prach? Máte zkušenost?
Plánujeme nové schody z hlavní obytné místnosti do patra, jenže pod schody bude sezení. Máme strach…
jarinka2
Před 14 lety
1
Dostavba samonosného 2. patra na dům z nepálených cihel
Zdravím. Máme prastarý dům z nepálených cihel, nyní po kompletní rekonstrukci (kromě střechy) a v b…
blacksr
Před 14 lety
2
Máte někdo bio bazén na zahradě?
Ahoj, máte někdo realizovaný bio bazén (viz http://www.bio-bazeny.cz/) na zahradě? Chtěla bych vědě…
lusisa
Před 14 lety
6
Bourání a stavba nového 3+kk 70 m2. Co plyn, topení?
Dobry den, mam v planu zbourat puvodni stavbu vedenou jako dilna, v projektove dokumentaci neni vub…
hhranolka
Před 14 lety
2
Jsem tady nový - sicvok
Cerstve a stastne zenaty, 27-lety mlady muz, ktery se s mazelkou rozhodl koupit pozemek a nasledne …
topvideo
Před 14 lety
6
Jak zabezpečít okna v patře, aby si je syn neotevřel?
ahoj, jako maminka malého nezbedy prosím o radu. Máme patrový dům, takže řešim, jak zabezpečit okna…
breberka
Před 14 lety
25
Romantický pobyt na zámku. Máte zájem o výměnu poukazu?
Ahoj, má někdo z vás zájem vyměnit poukaz pro 1 osobu na romantický pobyt na zámku Kamenný dvůr za …
nela_sofie
Před 14 lety
1
Doporučte časopis o dřevostavbách či bungalovech
Měla bych prosbu....uvažuju o nějakém předplatném pro manžela k Vánocům....doporučili byste mi něja…
vitaka
Před 14 lety
1
Odolná podlaha do obýváku. Poraďte
Ahoj, potřebovala bych poradit s odolnou podlahou v obýváku v novostavbě. Aktuálně mám plavoucí…
sicinka
Před 14 lety
1
Koupě bytu. Majitelka chce najednou víc
Dobry den, jdu si k vam pro radu anebo aspon o nazory tykajici se naseho problemu. Kupujeme byt od…
corinkaa
Před 14 lety
10
Dvoubarevná kuchyň. Máte tip?
Potrebovala bych poradit nebo naky tip na dvoubarevnou kuchyn.Budeme mit jen rovne dvirka bez zadn…
kajovaevicka
Před 14 lety
23
Čím umýt koupelnu po spárování?
V jedné koupelně mám bílý lesklý obklad, ve druhé bílý matný obklad. Ani jeden nemůžu důkladně a po…
iv_77
Před 14 lety
8
Stával niekto Bungalov Laguna 36?
Zaujímalo by ma či tu niekto stavia/staval bungalov Laguna 36 z promiprojektu. Chcela by som vedieť…
sonjita
Před 14 lety
1
1
2
…
1196
1197
1198
1199
1200
…