O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Máte zkušenost s ukotvováním a těsněním?
Ahoj, potřebuji poradit: máme minivanu tedy hluboký sprchový kout, ale pořád nám zatýká v jednom ro…
zuhur
Před 14 lety
24
Jak donutit prodávajícího k vystěhování?
Prosím poraďte. Koupili jsme byt už máme i list vlastníka. Prodávající se má vystěhovat do 31.březn…
kalipso
Před 14 lety
2
Jak stavat při spoluvlastnictví příjezdové komunikace?
Dobrý den, potřeboval bych radu spíše právnického charakteru. V obci vznikla nová ulice 10-ti poze…
atlaska
Před 14 lety
12
Jak si vymalovat pokoje,chodby a prostory?
Ahoj! Tak naše stavba domku finišuje. :-) Teď musíme jen vymyslet jaké barvy pokojů a nátěry. Po…
mirca36
Před 14 lety
5
Banka mě bez mého vědomí dala do registru žádostí o hyp.
Ahoj, máte někdo zkušenost? Stala se mi docela nepříjemná věc. Zakládala jsem účet u ČS, ptala jse…
ivetalo
Před 14 lety
5
Bílá nebo slonová kost? Tloukly by se spolu?
Chtěla bych vás poprosit o váš názor. Měla jsem pro svou kuch.linku vybraný odstín slonové kosti...…
maitland
Před 14 lety
2
Ecogenie ball. Funguje to?
ahoj, nemá někdo zkušenost, zda to vůbec funguje, nebo je to je jen trik? Taky jsem koukala, že děl…
slunecnice_12
Před 14 lety
3
Počítá se mateřská do příjmu domácnosti?
Ahoj holky, koukala jsem na forum a nic z této doby jsem nenašla - doufám, že jsem špatně nehledala…
deninovako
Před 14 lety
11
sponzor fóra
Venkovní vývod od digestoře, spíže. Jak jste to řešili?
Jak máte vyřešeny venkovní vývody od digestoře, centrálního vysavače apod.? Nemáte foto? Vývod dige…
gabal
Před 14 lety
5
Stavební firma Vario Vila nebo Kodex Reality?
Na jaře chceme začít stavět dřevostavbu dle vlastního projektu. Ráda bych se vás zeptala na zkušeno…
rosiee
Před 14 lety
4
Je možné použít hodně vysušené dřevo na krovy?
Je možné použít už hodně vysušené krovy? nebo je nutné použít čerstvé dřevo, aby při vysychání na …
kacka.va
Před 14 lety
8
Jak uložit obrázek z plánovače Ikea?
Ahoj :) Jsem hrozný antitechnik a proto vás prosím o pomoc. V plánovači IKEA jsem si sestavila kuch…
veronika.deskova
Před 14 lety
6
Pojištění domu na částku X výplata částky. Jak to je?
Ahojky, právě jsem se náhodou setkala s tím, že mám pojištěn dům na 4 mil. ale když třeba vyhoříme …
peff
Před 14 lety
5
Rekontrukce domu. Kolik bude stát statik?
Ahoj všem, potřebuju poradit. Budem rekonstruovat barák, který je cca 100let starý, sem tam praskl…
tomas_1970
Před 14 lety
2
Pozemek vlastní někdo jiný, než investor
Ahoj, je problém, když pozemek, na kterím bude stát dům od jedné stavební firmy, vlastní někdo jiný…
mikulka
Před 14 lety
5
Jak změnit nový sokl u kuchyně?
Byla jsem nadšená z kuchyně, ale teď mi namontovali nový sokl a jsem úplně zklamaná, chtěla jsem im…
termitak
Před 14 lety
17
Kde sehnat povlaky na polštářky o rozměru 35x35 cm?
Ahojky, potřebovala bych poradit - kde sehnat povlaky na polštářky o rozměru 35x35 cm? Jedná se mi …
bublinaaja
Před 14 lety
5
Béžový pokoj a hnědá sedačka. Jaké barvy nábytek?
PRosím o radu. Máme vymalovaný obývací pokoj na béžovo a tmavší plovoučku. Zakoupili jsme tmavě hně…
pusinecka
Před 14 lety
1
2
49
Čím se nejlépe udržuje nové PVC na podlaze?
Máme nové podlahy a nějak je nemůžu ideálně vyumývat. Je nějaký přípravek, který je speciálně k úd…
jarkalada
Před 14 lety
2
Dolní Břežany - Kupujeme byt
Ahojky lidičky, rozhodla jsem se založit tuto diskuzi, protože kupujeme byt v Dolních Břežanech …
miamia
Před 14 lety
10
Projekt na RD. Máte zkušenosti či doporučení?
Prosím o každou zkušenost kdo má již projekt či i postavený baráček svých snů-budu ráda za každý po…
adrianav
Před 14 lety
2
Nevíte někdo, kde najít projekty na zděné domy?
Shájím jakékoliv info kam nakouknout pro inspiraci ,na projekty pro stavbu RD???díky
maskacka
Před 14 lety
3
Buštehrad a okolí, Kladensko. Jaká je čistota vzduchu?
Ahoj, uvažujeme o přestěhování do nových řadovek do Buštěhradu u Kladna. Trochu mně děsi, že tam ne…
martinkaalesek
Před 14 lety
9
Suchozemská želva. Máte zkušenosti?
Ahojky, přemýšlíme s manželem o koupi suchozemské želvičky, možná i páru. Hrozně se nám líbí a já j…
sirael4
Před 14 lety
12
Oblázková dlažba. Máte zkušenosti?
http://www.artbeton.cz/pics/produkty/50x30.jpg moc by se mi líbila tato dlažba na terasu ... máte n…
duckie
Před 14 lety
3
Test myček časopisu D-test z března 2010
Moc prosím, nenajde se zde dobrá duše, která by mi přeposlala na mail test myček z března loňského …
kirik
Před 14 lety
18
Pozná niekto dobrú firmu na drevodomy?
Ahojte prosím Vás pošle mi niekto www adresu, alebo iný kontakt na nejakú poľskú firmu ktorá sa za…
niccky.z
Před 14 lety
4
Autobazary. Máte skúsenosť?
Ahojte, ideme kupovat autiko a chcem sa spytat na vase skusenosti s autobazarmi. Ja som na ziadny n…
cuttysark
Před 14 lety
7
Máte někdo zkušenosti s termoizolačním nátěrem?
Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenost s termoizolačním nátěrem? Manžel o něm začíná uvažovat, ale…
blacksr
Před 14 lety
3
Jsem tady nová - baicerna
Zdravím všechny:) Na stránky jsem narazila při řešení problému - hluční sousedi (nahoře). Tak jsem …
baicerna
Před 14 lety
3
1
2
…
1219
1220
1221
1222
1223
…