O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
2 koupelny. Kterou využijete více?
Ahojky, prosim o radu uzivatelu dvoupodlaznich domku ci bytu, kterou koupelnu vyuzivate vice? Ve k…
alodi
Před 14 lety
31
Nestandardní otevírání u mikrovlnek. Kde ji seženu?
Ahoj. Mám takový problém. Nevíte, jestli nějaký výrobce vyrábí mikrovlnku, která se otevírá nahoru,…
martuli
Před 14 lety
5
Zdivo Heluz Family 38. Co si o něm myslíte?
Ahoj, vybrali jsme si následující zdivo pro náš RD. Co se týče zdiva do 400mm (chceme prostě klasik…
mrnice
Před 14 lety
5
Vyspádování kanalizace. Je lepší kolmá s větším spádem?
Ahojky, můžete mi říct, s jakým spádem máte kanalizaci?? Je lepší spíš kolmá s větším spádem u nap…
pavka411
Před 14 lety
3
Reklamace podlahy. Chci, aby si ji odvezl
ahoj, prosím o radu. Na konci roku 2008 nám firma Hromas položila plovoucí podlahu. Vzhledem k tom…
petronelie
Před 14 lety
8
Hrnce Tescoma - Home Profi x Tulip. Vhodné na indukci?
Máte někdo zkušenosti s hrnci Tescoma - konkrétně sada Home Profi a Tulip, jestli se hodí a nezlobí…
majkee.
Před 14 lety
4
Vinylová designová podlaha. Máte zkušenost?
Chtěla jsem se zaptat, zda má zde někdo zkušenost s vinylovou podlahou. Zatím je to náš favorit. Ch…
fresh
Před 14 lety
12
Kde seženu tohle prima odpočívadlo na zahradu?
zdravím, asi nejsem sama komu se líbí tento luxusní nábytek. Někde jsem ho už viděla,jen si nevzpo…
janocka
Před 14 lety
2
sponzor fóra
Čím čístíte indukční desku?
Poradte čím mám vyčistit indukční desku, mám na ní takové fleky které vůbec nejdou dolu, asi od toh…
safarikovap
Před 14 lety
4
Jihlava a okolní obce
Ahojky, nevíte, zda se někde nevyskytuje pozemek na prodej - Rantířov, Rančířov, Studénky, Pávov, n…
bastrova
Před 14 lety
4
Je vhodné osvětlení Fillsta z Ikea do obývačky?
Mám vybrané osvětlení Fillsta do obýváku, ale prý moc světla nevydá a není tudíš vhodné do obývacíh…
ia.
Před 14 lety
4
Čím vyčistit krb?
Ahoj, mohly by jste mi poradit nějaký dobrý přípravek na čistění skla u krbové vložky a jak často …
akcul
Před 14 lety
14
Multifunkční trouba s parní funkcí. Kdo ji vyrábí?
Ahoj, potřebovala bych poradit. Chtěla bych horkovzdušnou troubu, která má ale i možnost vaření v p…
kamishek
Před 14 lety
7
WC v koupelně. Kam s ním?
ahoj, rozhodli jsme se, že budeme mít záchod v koupelně, takže v tomto tématu nechci řešit, jestli …
sincerity
Před 14 lety
15
Má někdo zkušenost s patinováním nábytku?
Mám starý nábytek po babi a chtěla bych jej napatinovat do stylu Provence, jestli máte nějaké zkuše…
krounicka
Před 14 lety
6
Kolik stojí po koupi projektu zakreslení do pozemku?
Zdravím, jsme s přítelkyní de facto rozhodnutí pro 101-čku od RD Rýmařov,zajímalo by nás kolik sto…
gabka32
Před 14 lety
2
Ako malovať na stenu bez predlohy?
chcem sa spýtať ako sa dá maľovať na stenu bez predlohy, myslím tak že by som maľovala podľa obrázk…
benjik
Před 14 lety
6
Co dělat, když voda proniká do studny?
Stává/stávalo se vám, že vám po deštích pronikala voda do studny nebo vodoměrné šachty? Jak jste tu…
sicinka
Před 14 lety
2
Odhad pro daň z nemovitosti. Co všechno máme dodat?
ahoj, prodáváme byt a zajímalo by mne, zda není problém v tom, že člověk který nám bude dělat odhad…
rl
Před 14 lety
2
Jakou barvu sedačky zvolit k šedohnědému nábytku?
Dobrý den, prosím poradíte jakou barvu sedačky zvolit k nábytku Hemnes - barva šedo-hnědá. http://w…
chala
Před 14 lety
4
Nedodržení termínu. Máme možnost vymáhat náhradu?
Poradí někdo? Kupujeme byt, který se staví. Máme 100% hypotéku. Termín dokončení byl konec prosince…
gurbankova
Před 14 lety
9
Vyškov a okolí
Ahojky je tu někdo z okolí kdo chce stavět rekonstruovat nebo kupovat dům či byteček??Poďte pokecat…
kamka.1
Před 14 lety
1
2
32
Jaký typový rodinný dům máte?
Zajímalo by mě, které typové domky jsou nejoblíbenější. Napište, jaký typ máte. Např. RD Astra, RD …
bukovjanova25
Před 15 lety
13
Zníženie stropu zo sadrokartónu. Viete poradiť?
Vedel by mi niekto prosím Vás poradiť nejaké inšpirácie na zníženie stropu zo sadrokartónu???? Už s…
lenulik14
Před 15 lety
5
Kámen nebo kusy betonů do betonových základů?
Dobrý den, chystáme se postavit si náš domeček, a dle veřejného průzkumu;o) našich přátel a sousedů…
tymovka
Před 15 lety
4
Rozlišovač klíčů. Kde je prodávají?
Prosím ty, kdo mají dobrou paměť - jednou jsem tu zahlídla u někoho v albu takový pěkný rozlišovače…
bibiko
Před 15 lety
2
Ceny za projekty přípojek
Zdravím všechny stavaře a stavařky. Prosím Vám mohli byste mi napsat kolik jste platili za projekty…
jitule23
Před 15 lety
11
Židle celodřevěné bez sedáku. Kde je můžu koupit?
Moc prosím, nevíte někdo kde by se dali sehnat židle, které má v katalogu Jitona v serii Country In…
barcaa
Před 15 lety
3
Dílna versus zádveří. Prosím o vaše názory
Můžu poprosit o názory na výše zmíněné téma? Finančně máme hodně napjatý rozpočet a nemůžeme mít ob…
marttule
Před 15 lety
8
Koupě staršího domku. Jak je to s hypotékou?
Chci se zeptat, je tu někdo, kdo kupoval starší domek?Zajímá mě, jak to je s hypotékou. U nás by se…
kstablova
Před 15 lety
6
1
2
…
1218
1219
1220
1221
1222
…