O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Je lepší katalogový projekt? Od jaké firmy?
jelikož se chystáme stavět rozhazuju sítě zda si dle zkušeností myslíte,že je lepší katalogový proj…
maiklovka
Před 14 lety
19
Jaká světla, lustry byste doporučili?
Vybavujeme nový dům,jaké pořídit světla?Co doporučíte,kde jste nakupovali vy? Díky ;-)
willy26
Před 14 lety
3
Zhodnoťte náš projekt prosím
Prosím napište připomínky k našemu projektu. Ještě stále nemáme finální verzi, tak třeba budete mít…
klara.t
Před 14 lety
17
Doporučili byste takový typ střechy?
Máte někdno domeček s takovou střechou nebo ji podobnou, kde je plně obydleno i druhé patro?? Rádi …
parisienne
Před 14 lety
9
Obklad z kamene. Máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s kamenným obkladem. Chtěli by jsme si …
duckie
Před 14 lety
13
Byt nelze přepsat na mě kvůli hypotéce. Co teď?
Ahoj holky, s přítelem máme menší problém, chtěli jsme rekonstruovat byt po rodičích, ale rodiče ho…
moudivlacek
Před 14 lety
12
Která banka dnes dá 100 % hypotéky na starší domek?
Zdravím všechny návštěvníky těchto stránek a mám jednu otázku - poskytuje - li ještě v této době ně…
lisicka
Před 14 lety
6
Jde vyrobit doma roleta na okno?
Ahoj. Ráda bych si dala na okna klasickou roletu, ale nelíbí se mi žádná nikde vzhledově. Proto mě …
andula30
Před 14 lety
5
sponzor fóra
Pronajímat na vlastní pěst nebo přes realitku?
Dobrý den, rád bych pronajímal byt. Všechno mám už nachystané. Do několika portálu jsem dal inzerát…
hhranolka
Před 14 lety
4
Přestavba bytu 1+1 na 2kk. Máte rady, návrhy?
Zdravím všechny. Chtěl bych požádat o radu. Koupil jsem byt 1+1 (43m) viz foto a chci ho předělat n…
veroonka
Před 14 lety
10
Kompletní rekonstrukce 3+1 v paneláku, Brno
Koupili jsme družstevní byt v prvním patře panelového domu. Byt je totalně vybydlený,tak musíme zač…
veroonka
Před 14 lety
6
Doporučte realitní portál pro soukromou inzerci
dobry den, prosim vas jaky by jste doporucili nejlepsi realitni portal pro soukromou inzerci?
kentril
Před 14 lety
7
ICF block. Máte skúsenosť?
Má niekto skúsenosti, alebo nejaké info ohľadom výstavby z tohto materiálu? Aký máte na tento mate…
jankafesi
Před 14 lety
3
Dlažba, odstín antracit. Máte zkušenost s nákupem?
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s nákupem, popř. i údržbou dlažby v barvě antracit?? Uvažovala jsem o…
alex01
Před 14 lety
3
Sedačka Karlstad či jiná z Ikey. Máte zkušenost?
Ahojte! Chtěli bysme s přítulkou konečně vyměnit sedačku a zatím se nám nejvíc líbí Karlstad od Ike…
veronika.deskova
Před 14 lety
5
Co místo dveří do komůrky pod schody?
Prosím, dejte mi tip, čím bych mohla zakrýt vstup do malé komůrky pod betonovými schody, když tam n…
siskin
Před 14 lety
18
Chceme si sami vylít anhydrit. Jak postupovat?
Chtěli by jsme si podlahu v kuchyni vylét sami anhydritem. Máte s tím někdo zkušenosti? Jak postupo…
jizvo
Před 14 lety
3
Podlahové vytápění = suchý vzduch? Zvlhčujete?
Tam kde máme podlahové topení máme příliš suchý vzduch, kolem 35%..dokonce ani kytkám to nesvědčí. …
kirik
Před 14 lety
14
Přívod plynu prý nesmí být za vestavěnou troubou
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda nekdo resil pri rekonstrukci kuchyne privod plynu, ktery by b…
selu
Před 14 lety
10
Rekonstrukční záměr. Je na netu vzor?
Žádáme ze stavebního spoření o úvěr, ale musíme si vyhotovit Rekonstrukční záměr - tedy náklady na …
kalipso
Před 14 lety
2
Stěrkování - úprava zdí. Jak dlouho to trvá?
Ahojte, má za sebou někdo stěrkování zdí? Tak za měsíc se budu stěhovat do bytu, ve kterém je obývá…
jenda82
Před 14 lety
3
Ještě se dá sehnat obecní byt?
Zdravím všechny.Ráda bych se zeptala jestli někdo má zkušenosti s přidělením bytu na Praze 5. Konkr…
azafata
Před 14 lety
2
Vnitřní osvětlení domu, zapuštěné bodovky. Kam?
Ahojky všem, chci se zeptat, jaké osvětlení jste dávali po celém domě, my už máme el.roztahanou, te…
anndyssek
Před 14 lety
1
Student a živnostník. Máme šanci na hypotéku / úvěr?
Chci se zeptat, s přítelem si chceme vzít hypotéku nebo úvěr ze stavebka, ale problém je v tom, že …
jipe
Před 14 lety
4
Můžu v interiéru kombinovat víc druhů dřeva?
Zdravím a prosím o radu.. Pomalu dokončujeme práce v našem novém domku a já si vybírám dveře, kuchy…
kirik
Před 14 lety
2
Čím vyčistit plotýnky u elektrického sporáku?
Ahoj, může mi někdo poradit čím vyčistím plotýnky u elektrického sporáku??? Spíš jde teda o ten "k…
mkatka
Před 14 lety
7
Tursko. Co víte o téhle oblasti?
Ahoj, také se vám někomu líbí oblast Tursko? Máte zkušenost se sháněním pozemků v té oblasti, ne…
pavlie
Před 14 lety
2
Kolik protopíte při podlahovém vytápění?
Vím, že diskuze na téma jestli podlahové vytápění ano nebo ne tu už je, ale mě zajímá něco jiného. …
betakaroten
Před 14 lety
5
Kde sehnat výsuvný koš na prádlo do skříně?
Dobrý večer, budeme dělat nové skříně do chodby a chtěla bych mít dole koš na prádlo, ale na výsuvn…
nikka.vo
Před 14 lety
2
Povolená vzdálenost od domu po hranici pozemku. Jaká je?
Může mi prosím někdo poradit? Máme pozemek šířku 22m. Okna budou po stranách domu. Kolik je povolen…
siskin
Před 14 lety
3
1
2
…
1218
1219
1220
1221
1222
…