O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Z "beremka" až na střechu
Ahoj holky, tak je další možnost se vykecávat :-)
misicka455
Před 16 lety
1
2
...
...
12
13
381
Parní pračka. Máte zkušenost?
nemáte někdo zkušenosti s parní pračkou? četla jsem na ní samou chválu, jenže spíš v reklamách vý…
azafata
Před 16 lety
2
Dýhované interiérové dveře. Lze je dodatečně natřít?
Měla bych dotaz ohledně barvy dýhovaných iteriérových dveří. Zvolili jsme javorové dveře s tím, že …
sunflower2
Před 16 lety
14
Kuchyňský robot. Jaký je dobrý?
Ahoj , ráda bych zavedla diskuzi na kuchynské roboty, na zkušenosti s jednotlivými typy atd. Nedáv…
scai
Před 16 lety
5
Podbytí střechy
Ahoj, chystáme se na podbytí střechy a řešíme, zda si najmout firmu nebo si vše udělat sami. Máte n…
kstablova
Před 16 lety
2
Kuchyně v podkroví. Kde bych našla inspiraci?
Na jaře chceme dělat v podkrovním bytě novou kuchyň. Snažila jsem se najít nějakou inspiraci, proto…
tomec
Před 16 lety
4
Tipy na presvetlenie chodby
mame uzku chodbu, odkial idu dvere do vsetkych izieb. je dost uzka a tmava,akurat peri vchodovych d…
susik77
Před 16 lety
4
Nejdřív byt a pak do banky? Nebo naopak?
Jaké máte kdo zkušenosti? Jak jste postupovali, když jste s miláčkem začali hledat bydlení? Listova…
cokobebe
Před 16 lety
1
2
34
sponzor fóra
Žlutá kuchyň. Máte?
Ahoj, najde se tady někdo kdo má/nebo chce mít kuchyň ve sluníčkové barvě? Nebo vanilku?
gabrielkap
Před 16 lety
9
Máte některá kuchyni Active Hanák?
Ahoj holky, nemáte některá kuchyni z téhle řady? ;-) Ráda bych si jí pořídila, ale vůbec nevím, …
yofresh
Před 16 lety
20
Bordó sedačka. Jaká barva nábytku se k ní hodí?
Ahoj :-) , zrovna řeším, jaká barva nábytku a koberců by se hodila k mé rohové kožené sedačce v bar…
katty.w
Před 16 lety
8
Projekt - kolik paré?
Ahoj holky, sháníme teď projektanta a mě by zajímalo, kolik je potřeba nechat udělat paré projektu …
nelika666
Před 16 lety
17
Souhlas s rekonstrukcí. Je na to nějaký vzor?
kdyz rodinny dum vlastni 2 osoby, tak my jako jedni vlastnici potrebujeme souhlas od druheho vlastn…
heiley
Před 16 lety
4
Kuchyňská pracovní deska v Mladé Boleslavi. Kde?
Ahojte holky boleslavandy a nebo nektere ze StrK ;-) Potrebuji poradit, kde se v Boleslavi a je…
fresie
Před 16 lety
10
Katastr Praha. Na co si dát pozor při jednání?
Ahoj vsichni, zajimalo by me, jake mate zkusenosti s CUZK Praha, na co si dat pozor pri jednani apo…
dasha
Před 16 lety
10
Osazení překladu do nosné stěny
Švagrová s manželem si koupili starší domek a právě pracují na jeho rekonstrukci. V obývacím pokoji…
catf
Před 16 lety
9
Stavební firma Invespol Olomouc. Máte zkušenost?
Ahojky holky nemáte některá zkušenost s touhle stavební firmou??Nabízí za dobré peníze asi 3 typové…
renatak
Před 16 lety
3
Semqelb, látka Novalife. Máte zkušenost?
Ahoj holky, přístí rok snad konečně doděláme ten náš domeček, takže se začínám koukat po vybaven…
godi1
Před 16 lety
12
Pomůže na plíseň čistička vzduchu?
Ahojky, nemate nekdo zkusenost s cistickou vzduchu? Nedavno jsme se prestehovali do noveho bytu - p…
azafata
Před 16 lety
5
Nepotřebujete pomoc rodičů a financujete ze svého?
Je tu někdo,kdo se dokázal postavit na vlastní nohy a nepotřebuje pomoc rodičů? :-)
azafata
Před 16 lety
28
Barový pult k oddělení místnosti. Kde ho seženu?
Chtěla bych poradit, kde sehnat šikovný samostatně stojící barový pult, který by sloužil k oddělení…
valeriekr
Před 16 lety
8
Vytváření více nicků na modrastrecha.cz, konik, beremese
Pri registrácii na tieto stránky ste súhlasili aj s touto podmienkou: 5. Používateľ sa nebude po…
nimmo
Před 16 lety
29
Dobrý podlahář, Poděbrady, Kolín, Nymburk. Poraďte
Ahoj, sháním dobrou a spolehlivou firmu z tohoto regionu. Na internetu se jich dá samozřejmě najít …
ronie
Před 16 lety
3
Rodinný dům. Jaký, za kolik, od koho, atd.?
Odpovídejte prosím na jednotlive body: 1. velikost pozemku, na kterém stavíte (m2) 2. zastavěná p…
delfi
Před 16 lety
21
Nerez komínové digestoře a jejich údržba
Ahojky holky, uvažujeme, že si jí pořídíme...Jenže bojím se, jak to bude s údržbou..Nemáte s tím zk…
yofresh
Před 16 lety
9
Fler. Máte zkušenost s nákupem nebo prodejem?
Ahoj holky, dnes jsem narazila na fler a chci se zeptat, jestli máte některá s prodejem nebo nákupe…
suik
Před 16 lety
21
Podlaha Safe Step. Máte zkušenost?
Tak jsme byli rozhodnuti pro Marmoleum do detskeho pokoje, az jsme na strankach tehoz vyrobce objev…
syrael
Před 16 lety
2
Východní Čechy+Pardubice
Ahojky! Jsem z Pardubic,máme 1.patrový domek s podkrovím v klidné čtvrti nedaleko centra.Budu ráda…
karot
Před 16 lety
1
2
52
Jak zakrýt elektrický ohřev vody?
Zařizujeme koupelnu v podkroví a budeme tam mít hned vedle skříňky elektrický ohřev vody. Jenže nev…
larax
Před 16 lety
5
Čekáme na domeček
Ahoj holky, možná, že má někdo stejný problém jako já a když ne, tak se vám tady aspoň "vypíšu"…
enda
Před 16 lety
9
1
2
…
1218
1219
1220
1221
1
…