O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Euro okna po letech. Jak vypadají?
O oknech plastových či dřevěných euro je psáno v různých diskuzích hodně, ale ráda bych slyšela náz…
chanel005
Před 16 lety
3
Truhlář v Brně. Poraďte
Nemáte někdo osobní zkušenost s dobrým truhlářem v Brně a okolí?
jofiel
Před 16 lety
2
Pákové baterie so sklenou výlevkou. Máte ju niekto?
Ahojte, potrebovala by som poradit. Velmi sa mi paci pakova bateria so klenou vylevkou, mate ju ni…
katty.w
Před 16 lety
9
Byty, bytečky, domy, domečky - Třinec a okolí
Ahoj :-) , chci začít novou diskuzi. Náměty a diskuze se snad časem rozvine sama. ;-)
katty.w
Před 16 lety
1
2
...
...
3
4
93
Elektrický sporák. Aká je spotreba a nedoplatky?
ahojte ja mam na vas otazku mame novy sporak komplet elektricky a bojim sa ze budu nedoplatky minul…
jusz
Před 16 lety
31
PREMIER99
Dobry den, uvazujeme nad stavbou domu od prodomu PREMIER 99. Chcem s opytat, ci nahodou uz niekto n…
ikke
Před 16 lety
4
Ako kombinovať drevo a drevené dekory?
ahoj, podobne tema jsem tu nenasla, ackoliv konkretni dotazy jsem videla v jinych diskusich (ale ne…
ducik
Před 16 lety
12
Trouba s pyrolýzou
Ahoj, nemáte někdo osobní zkušenost s pyrolýzou? všude v prospektech čtu, jak je to perfektní funkc…
daniela6
Před 16 lety
2
sponzor fóra
Darování nemovitosti nezletilému. Máte zkušenost?
Nemáte někdo prosím, zkušenost s darováním nezletilému? Jedná se mi o to, že já a přítel jsme každý…
janinka2009
Před 16 lety
3
Co dělat když nám položili obráceně podlahu?
Zdravíme všechny chtěli bychom se vás zeptat co dělat v případě, že nám developer špatně položil po…
jusz
Před 16 lety
8
Kolaudačka. Co udělat za pohoštění?
Ahojky, potřebovala bych nějaký dobrý nápad ;-) s manželem jsme dostavěli domek, máme to tam už…
petra123
Před 16 lety
12
Starý dedinský dom L. Ako vyriešiť priechodné izby?
Ahojte, Chcela by som poradiť, máme starý dom klasické L. Chceme sa pustiť do rekonštrukcie no …
janula_nz
Před 16 lety
24
Máte zkušenost s rozvodem tepla z teplovzdušného krbu?
Jaké máte zkušenosti s rozvodem teplého vzduchu z krbu přes strop do jiných místností na některých…
jusz
Před 16 lety
3
Útulok pre slobodné mamičky v okolí Bratislavy
Mamicky, oteckovia, dobri ludia - obraciam sa na Vas s velkou ziadostou o pomoc mojej sestre. Prosi…
lenka888
Před 16 lety
14
Systém Novabrik. Jak zjistím cenu?
Máte někdo zkušenosti se systémem novabrik? jako fasáda... nebo nějaké informace. Jsem z toho nadše…
dinodino
Před 16 lety
3
Co si myslíte o bydlení v azylovém domu?
Ahoj :-), chtěla jsem se Vás všech zeptat na názor bydlení s dětmi v azylovém domě. Znáte nějako…
crawler
Před 16 lety
4
Krb obložený kameňom
Ahojte, prosím Vás ak máte nejaké obrázky krbov obložených kameňom, tak mi prosím Vás pošlite, ale…
megy252
Před 16 lety
1
Kameň ako obklad v kúpelni. Je to dobrá vol'ba?
prosim o radu. neveim co s kupelnou a velmi sa mi paci ten obklad kamen, ta napodobnenina, alebo co…
vralen
Před 16 lety
1
2
43
Vstavaná skriňa Divendoor. Ste spokojný?
Prosím Vás, máte niekto vstavanú skriňu značky DIVENDOOR ? Ako ste spokojný?? :-) cena OK ale či …
cokobebe
Před 16 lety
6
Topení v domě
Prosím všechny o radu.Stavíme novostavbu z cihel heluz typu bungalov.Nevíme jaké zvolit vytápění.Je…
renuli
Před 16 lety
3
Kolik metrů plot - dům stačí, aby bylo soukromí?
Ahoj holky, minulý týden jsme podepsali předkupní smlouvu na pozemek. Koupili jsme 900m čtverečníc…
hhranolka
Před 16 lety
8
Poraďte dobrého tapetára v Bratislave a okolí
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci nahodounepoznate dobreho tapetara v Ba resp okoli.. Resp ci…
jusz
Před 16 lety
4
Obrázek v obkladu. Viděli jste to v reálu?
Ahoj, nekolikrát jsem videla v casopisech o bydlení obklad, který z několika dlaždic tvořil nějak…
sicinka
Před 16 lety
3
Střešní tašky. Jaké dáváte?
Chci se zeptat jaké tašky dáváte a jestli jsou akce i na jaře,protože akce prave končí.
bosorkaxy
Před 16 lety
2
Brno - podlahy a dveře, doporučení
Ahoj, s manželem se chystáme na rekonstrukci bytu, chceme to vzít hezky od podlahy, máte někdo zkuš…
klara.k
Před 16 lety
3
Termín dokončení stavby - červen 2008
Ahojky, hledám někoho, kdo staví rodinný domek,ať už s firmou na klíč, svépomocí nebo sám a má před…
godi1
Před 16 lety
1
2
...
...
63
64
1899
Prosím o pomoc s výběrem baterie do kuchyňě
Prosím o pomoc s výběrem baterie do naši Kuchyně - fotka je v albu, rozhoduji se mezi: http://www.…
daniela6
Před 16 lety
1
2
...
3
82
Založení zahrady. Nevím co a kam vysadit
Ahojky, nevím jestli sem tohle téma patří, ale vy, co stavíte také jistě řešíte okolí svého domu. …
kasha
Před 16 lety
4
Výstavba novej ulice. Je možnosť osloviť mesto?
Ahojte! Prosím o pomoc. Máme pozemok v lokalite, ktorá je už rozplánovaná. Sú tam naplánované aj ce…
petra123
Před 16 lety
14
Sádrokarton. V akej cennovej hladine sa pohybuje práca?
Zdravim vsetkych co prerabali, stavali a budu ;-) vie mi niekto poradit aktualne v akej cennovej …
ultra
Před 16 lety
20
1
2
…
1234
1235
1236
1237
1238
…