O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zděné domy na klíč
Zdravím, má někdo prosím zkušenosti s firmou Smart stavby s.r.o., nebo Deprostav? Popřípadě můžete…
melichercikhonza
Před 3 lety
4
Stanovisko obce
Pěkný den, prosím o radu. Dnes nám přišla výzva doplnění dokumentace ke stavebnímu povolení. Mimo j…
milanq
Před 3 lety
2
Dveře vchodové Solodoor versus Sapeli?
Dobrý den, máte prosím někdo dveře Sapeli anebo Solodoor?Řešíme, které vybrat, jde nám hlavně o dob…
tomi_28
Před 3 lety
10
Dům z lodních kontejnerů
Dobrý den. Stavěl tady někdo z lodních kontejneru? Strašně se mi líbí. Ale mám strach z životnosti…
requied
Před 3 lety
2
Zimni zahrada od Esmero
Dobry den, mate tu niekto prosim skusenosti a firmou Esmero? Chceli by sme od nich zimnu zahradu. D…
anort
Před 3 lety
1
Energiastav
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s firmou Energiastav? Nenašla jsem skoro žádné recenze, na jejich strá…
alena_pavlatova
Před 3 lety
1
Trapezovy plech na garaz
Dobrý den, máme na střeše garáže starou IPU, která zacina praskat. Chtěli bychom ji nahradit trapez…
lenka_strilkova
Před 3 lety
1
Doložení stavebního povolení ČEZ na pilíř
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zdali jste potřebovali ke stavebnímu povolení na RD dokládat stav…
edcbubu
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Rozvaděč pro internet v RD
Dobrý den, sháním rozvaděč pro rozvody internetu. Budu mít do domu natažený kabel metaliku od cetin…
jarin1
Před 3 lety
17
Podklad pod terasu z WPC prken
Dobrý den, jaký byste doporučili podklad pod terasu z WPC prken? Je lepší betonová deska nebo štěrk…
ludekb
Před 3 lety
1
Sekačka na trávu
Dobrý den potřeboval bych poradit jaká závada by to mohla být když ze sekačky jde bílý dým . vyměni…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Vlhká sádrová nivelačka
Ahoj, prosím o radu ohledně problému s vlhkou sádrovou nivelačkou. Nastěhovali jsme se do domu, kde…
petr13
Před 3 lety
4
Jaké panty použít na dveře zahradního domku s dřevěným obkladem
Obkládáme zahradní domek ve stejném stylu jak na obrázku, dveře budou otvíravé ven, nemáte tip, jak…
majak78
Před 3 lety
6
Ventilace v paneláku
Dobrý den, dělám částečnou rekonstrukci panelákového bytu na pronájem. Po důkladném zatěsnění oken …
ventilatory
Před 3 lety
14
Z čeho strop v technické místnosti?
Z čeho mám udělat strop v technické, když se potřebuji občas dostat k ventilům od rekuperace? Takže…
kateee1111
Před 3 lety
6
Osvetleni do vysokeho stropu
Zdravim, mel byste nekdo prosim tip na osvetleni do obytne mistnosti ktera bude pomerne vysoka a sv…
kimseo
Před 3 lety
5
Přepad z dešťovky
Zdravím, jdu si pro radu. Máme udělanou nádrž na dešťovku. A otázkou je, zda udělat přepad tak, že …
franti_p
Před 3 lety
10
Jak silný elektrokotel
Zdravím jak silný elektrokotel do bungalovu vytápěná plocha 80m2 tz 4 :slight_smile: Díky
jirkajn
Před 3 lety
17
Stavební literatura
Dobrý den, zajímalo by mě, zda jste si někdo pořídil nějakou z těchto knih ? A pokud ano, zda k ně…
calumka
Před 3 lety
4
Zastínění výklopných oken. Jaké řešení?
Zdravím a jdu pro radu :) Máme v obýváku stěnu s výklopnými okny a řešíme její zastínění. Rádi b…
hana_tomaskova
Před 3 lety
6
Široká vestavná lednice
Dobrý den, máte prosím někdo širší vestavnou lednici než klasickou 60cm? Chtěli jsme od Whirlpool …
lukasv123
Před 3 lety
9
Kuchyně z Ikey. Máte zkušenost?
prosím nemáte někdo zkušenost s kuchyněmi z ikei?? lákají mě cenou ale plno lidí mě odrazuje. taky …
blooddrunk
Před 3 lety
1
2
...
...
38
39
1160
Dům na klíč - doporučení na firmu z Moravy
Ahoj, rozhodly jsme se postavit si domek na klíč ale najít solventní firmu je těžké, nevíte někdo o…
radek_pavlicek
Před 3 lety
11
Dřevostavba zlínsko - výběr dodavatele stavby
Zdravím, chceme si nechat postavit dřevostavbu na klíč. Hledáme vhodného dodavatele stavby. Od znám…
radek_pavlicek
Před 3 lety
2
Pozor na firmu Zedník servis
Zdravím všechny diskutující, ráda bych vás upozornila na firmu Zedník servis, majitel Tomáš Wackenr…
seemannovakat
Před 3 lety
7
Kovové zábradlí ke schodišti
Je zde někdo kdo umí vyrobit takové zábradlí k betonovému schodišti nebo má někdo takové doma? pros…
kntsz
Před 3 lety
4
Zálohy na elektřinu u novostavby
Jak vysoké zálohy na elektřinu máte u novostavby s TČ, která byla dokončena letos? Chápu, že je to …
michal_rybar
Před 3 lety
8
Sousedův pes utíká a je agresivní
Dobrý den prosím o radu soudeduv pes věčně utíká k nám na pozemek je agresivní . Za tenhle měsíc…
dajvr
Před 3 lety
1
2
53
Zkušenosti s projektanty (Vysočina)
Vybíráme projektanta na stavbu RD, rozhodujeme se mezi třemi. Máte někdo zkušenosti s některým z ni…
hani212
Před 3 lety
13
Cena za sádrokartonové podhledy
Prosím nemáte někdo aktuálnější rozpočet / vyúčtování za zhotovení SDK podhledů v rodinném domě? Ch…
radimir
Před 3 lety
1
1
2
…
156
157
158
159
160
…