O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Bodové osvětlení
Zdravím vás, mám dotaz. Momentálně řešíme elektřinu a osvětlení. Osvětlení bude bodové led podhledo…
radim2015
Před 3 lety
3
Technická místnost a prádelna
Dobrý den, chtěla bych radu ohledně prádelny a technické místnosti v projektu. Nelíbí se mi, že v p…
radim2015
Před 3 lety
9
Plesnivá dřevotříska kolem „okna“
Zdravím, ve starém domě s eternitovou střechou nejsou střešní okna, ale tyhle světlíky. Za nimi se …
wolf52
Před 3 lety
7
Začínáme ....
Tak máme pozemek, čerstvě zaplacený, představu o domě a chci začít, ale stále nevím s kým. Dřevosta…
radim2015
Před 3 lety
1
2
33
Střecha na pergolu
Zdravím, už si nevíme rady, tak to zkusím zde. Máme zahradní domek s pergolou, cca 7*3 m a nevíme, …
kopca89
Před 3 lety
3
Cena krovu pro sedlovou střechu
Dobrý den na kolik by vyšla cca cena krovu pro sedlovou střechu 140m2. bez vikýřů a střešních latí …
josefx
Před 3 lety
3
Grundfos UPE 25-60 nastavení
Máme od začátku ke krbové vložce čerpadlo Grundfos UPE třídy 2000, vždy, od začátku byla nastavená …
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Stinici tkanina na plot
Ahoj, uvazuji nad stinici tkaninou na plot, nez nam vyroste zivy plot. Líbí j se mi hneda ci piskov…
logginn
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Zastrihovani ziveho plotu
zdravim pratele, mame zhruba 35-40 kusu vysazene podel dvou stran tuji a dalsiho ziveho plotu. Je r…
jozkakomosny
Před 3 lety
2
Dětský pokoj
Neumím se rozhodnout, zda do dětského pokoje (3 x 3,5 m) vybrat jedno centrální vestavěné nebo přis…
peju
Před 3 lety
6
Dveře do koupelny
Dobrý den, chci se zeptat co si myslíte o dveřích na wc a do koupelny, mám to nechat takto z ložnic…
artep1987
Před 3 lety
6
DEK ci Evromat?
Ahoj, mate nekdo zkusenost s Evromatem? V CN se lisi jen o tri tis.,DEK je drazsi, ale mame s nin z…
luj89
Před 3 lety
3
Baumit fasáda, kdo ji máte? A jakou barvu?
Ahojky prosím prosím, kdo máte fasádu od baumitu? A jakou barvu děkuji...my sháníme nějakou světle …
m2s
Před 3 lety
1
2
41
Jak prilepit nerezove pasky?
Mam obklad jako na obrazku https://pin.it/55ndqJ7 nechal jsem si mezeru na tu nerezovou listu + 2x…
peju
Před 3 lety
6
Potřebuji k připojení sjezdu na místní komunikaci rozhledové trojúhelníky?
Dobrý den, mám pozemek na kterém plánuji stavět a chtěl bych vybudovat sjezd na místní komunikaci (…
petros4
Před 3 lety
9
Podpisy na situační výkres
Dobrý den, situační výkres kde budu mít podpisy od sousedů musí mít razítko projektanta nebo stačí …
jandour
Před 3 lety
16
Moderní kuchyně - šikovný truhlář Praha, střední Čechy
Ahoj, můžete doporučit šikovného truhláře z Prahy nebo střední Čech na výrobu kvalitní moderní kuch…
erunis_corones
Před 3 lety
1
2
50
Zavlažování
Ahoj, prosím ty, kteří realizovali nebo budou realizovat závlahu trávníku, o porovnání ceny. Budeme…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Závlaha
Ahoj, mám nabidku na zavlahu trávníku od firmy za cca 70t komplet, je to cca 300m2 ,zajímalo by mě…
ufin22
Před 3 lety
12
Nábytek
Máte někdo tuto sedací soupravu na terase, prosím? Můžete mi poslat reálnou fotku ?
petraaa888
Před 3 lety
1
Na co založit opěrnou zídku, malta/beton
Prosím o radu na co založit první řadu opěrné zídky vysoké 5x Best Luneta. Většina výrobců uvádí na…
edison101
Před 3 lety
5
Elektrická markýza - ukotvení
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neřešil ukotvení elektrické markýzy do fasády, která je za…
lisakstavitel
Před 3 lety
2
Střešní krytina Engoba vs.Glazura
Mame predbezne vybranou stresni krytinu Tondach Stodo. Mel bych prosbu, zda doporucujete engobu ci …
petros4
Před 3 lety
18
Odmítnutí obce připojení na vodovod
Dobrý den, prosím o radu a případně odkaz na pramen práva. Může obec odmítnout připojit zastaviteln…
t_ivan1988
Před 3 lety
5
Porušení parozábrany
Ahoj, máme dřevostavbu, difůzně uzavřenou. Při instalaci tepelného čerpadla nám instalační firma pr…
petr86
Před 3 lety
5
Houby v trávníku
Dobrý den, po posledních deštích se nám v trávníku vyrojila fakt spousta hub. Nějak se nemůžu poma…
thomas256
Před 3 lety
3
Topná zkouška - je třeba před pokládkou podlahy?
Někdo tvrdí, že bez topné zkoušky anhydritu (topit podlahovým topením 14 dní) by podlahovou krytinu…
peju
Před 3 lety
16
TZ půdy
Máme patrový dům, kdy druhé patro má zkosené stropy a nad ním půda, strop je dřevěný, řešeno zatepl…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Zateplení pultové střechy_dotaz
Dobrý den - chystám se zateplit pultovou střechu na rekonstruovaném domku a tápu, jakou izolační va…
petrkunc132
Před 3 lety
6
Zkušenosti s nákupem nábytku u Okay?
Nakupoval jste někdo u Okay i nábytek? Líbí se nám serie nábytku, ale lze koupit pouze online a nav…
milli11
Před 3 lety
1
2
33
1
2
…
163
164
165
166