O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Má tady někdo bungalov s garáží kolem 200m2 zastavěné plochy?
Ahoj, je tady hodně lidí, kteří mají bungalovy okolo 150m2, ale je tady někdo, kdo má okolo 200m2? …
bungalov276
Před 3 lety
30
Střešní krytina Jacobi Walther Dachziegel dostupnost
Dobrý den, mám informaci, že tento výrobce dosud nedodal zakázky z přelomu roku a několik měsíců ne…
hortenzie87
Před 3 lety
1
Žaluziové překlady - Zapravení
Dobrý den, jak se řeší vnitřky žaluziových překladů heluz? Když dělali okna dali přes ně pásku viz …
davex
Před 3 lety
3
Prosím o radu ohledně zdi ze ZB a vlhkosti
Dobrý den, máme na zahradě nízkou zeď kvůli vyrovnání terénu. Stavbu prováděl šikovný zedník, kter…
bacci_abracci
Před 3 lety
5
Nopovka a dlažba prosím o radu jak zakončit ???
Dobrý den chtěl bych poradit jak toto mám zakončit zasypat pískem ? Nebo sterkem … mám dlažbu zárov…
blooddrunk
Před 3 lety
11
Obklady Argenta ze série Concept Devon - máte je někdo?
Hezký den, včera nás velmi zaujaly obklady a dlažba Argenta ze série Concept Devon v koup.studiu P…
moncicak11
Před 3 lety
2
Anglický resort Slatina. Zkušenost s bydlením nebo koupí?
Dobrý den, přemýšlíme o koupi domu v Anglickém resortu ve Slatině. Najde se někdo, kdo tam bydlí ne…
janarath
Před 3 lety
17
Stolek z masivu - praskliny
Dobry den, Nez vyreklamuji byl by tady nejaky trhular, ktery by mi mohl potvrdit, ze tyto prasklin…
kekita
Před 3 lety
3
sponzor fóra
1. řada štítů
Ahoj, mám dotaz. Po vylití věnce, se první řada štítů z Ytongu může založit na lepidlo (tenkovrstvá…
jarin1
Před 3 lety
4
Vinyl za jak dlouho cca 70m2
Za jak dlouho firma může mít hotový click clack vinyl v bytě cc 70m2? Děkuji
davex
Před 3 lety
5
Kamerový systém a zabezpečovačka v jednom (ne od Jablotronu)?
Hledám drátový kamerový systém a zabezpečení v jednom. Rád bych nějaké otevřenější řešení, kam si č…
jarin1
Před 3 lety
15
Venkovní sušák na prádlo
Venkovní sušák na prádlo. S jakou značkou a jakým typem jste spokojené. Potřebuji na 5 - 6 praček.
dita_a_ivan
Před 3 lety
8
FVE batéria + práčka v jednej miestnosti
Ahoj, aktuálne sme vo fáze dispozičného riešenia novostavby a prišla reč na technickú miestnosť. V…
kekita
Před 3 lety
31
Firma Easy homes - máte někdo zkušenosti?
ahoj,mate prosim nekdo zkusenost?libi se mi jejich domecky,jen nemuzu nikde nic najit.dekuju
tomas_huf
Před 3 lety
8
Kolik může stát "dokončení" domu od hrubé stavby ze střechou a okny?
Dobrý den, některé firmy nabízejí dodat "uzavřenou hrubou stavbu", ale neumím odhadnout, na kolik p…
sedmikraska008
Před 3 lety
1
2
49
Cim zasparovat vyklenek ve sprchovem koutu?
Sillikonem nebo sparovackou? Mel jsem v umyslu tam dat sparovacku jako vsude jinde krome koutu na s…
kekita
Před 3 lety
3
Dafnulka
Dobrý den,prosím vás děláme rekonstrukci domečku a topenar nám řekl, že se máme dívat po krbové vlo…
sarmaj
Před 3 lety
2
Založení trávníku v létě
Dobrý den. Kvůli neustálým odkladům se nám povedlo založit trávník až teď před týdnem, kdy začla ve…
geodett
Před 3 lety
7
Návštěvy pubertálních dětí a soukromí
Prosím, berte to jako téma pro odlehčení, i když čekám i bouřlivé názory. Setkávám se s tím, že tad…
bayt
Před 3 lety
17
Položení dlažby bez dilatace - názor
Dobrý den, máte někdo položenou dlažbu bez dilatace? Chodba je dlouhá cca 5m, pokoje po stanach ch…
kofejn
Před 3 lety
9
Hlína za odvoz Olomoucko
Dobrý den ,nabízíme hlinu za odvoz kousek od Olomouce .V případě zájmu pište zprávu ,díky :-)
alena_mikulkova
Před 3 lety
5
Odstup od pozemku - nekopaný bazén
Dobrý den, rád bych poprosil o radu, jakým způsobem a jestli vůbec je ošetřeno umístění bazénu na z…
zdenek_valek
Před 3 lety
27
Interiérové návrhy - desing
Dobrý ,den chtěl jsem se zeptat zda tu nejní nekdo kdo dělá interiérové návrhy podle plánků :slight…
fandak
Před 3 lety
3
Kuchyňská linka s oknem- prosím o radu 🙏🏻
Hezký den, mohu prosím tuto úžasnou skupinu využít k prosbě o radu?🙏🏻 Jsme v procesu plánování k…
puhelin
Před 3 lety
5
Elektřina na stavbu
Dobrý den všem, poradíte prosím, na pozemku máme vše nachystané (rozvaděč, revize, zásuvka) a potře…
bayt
Před 3 lety
3
Plot - Tahokov
Ahoj, chtěla bych se zeptat od koho jste si nechali realizovat plot Tahokov a byli jste spokojeni. …
neanda
Před 3 lety
5
Vytápění
Dobrý den, jsme ve fázi projektu. Zastavěná plocha cca 100m2, obytná cca 80m2 (dřevostavba, dif.…
travas
Před 3 lety
11
Výpočet výkonu podlahového konvektoru
Prosím, umí mi tady někdo vypočítat jaký výkon potřebujeme u podlahového konvektoru bez ventilátoru…
petrkunc132
Před 3 lety
5
Projektanti okres Blansko
Dobrý večer. Prosím o doporučení na projektanta z okresu Blansko. Děkuji za každou zkušenost 👍
mboss
Před 3 lety
3
Projektant RD (Brno a okolí)
Hledám projektanta pro návrh RD (Brno a okolí). Máte tip na někoho šikovného a spolehlivého? Děkuji.
mboss
Před 3 lety
9
1
2
…
164
165
166
167
168
…